Terug naar blog

Professionele websites met templates

15 augustus 2023

Kan jouw bedrijf wel een nieuwe website gebruiken? Maar wil je er niet teveel tijd en geld in stoppen? Dan heb ik precies het juiste ontwikkeld voor jou, namelijk het maken van je website aan de hand van een bestaand en kant en klaar template. Vandaag zet ik de deuren open naar drie prachtige Liquid Cherry templates, de Kir Royal, Cherry Whispers en Cerise Surprise. Ik zou zeggen, laat je verrassen met het gemak van de templates!

Waarom zou je voor een template website kiezen?

Als zelfstandig ondernemer herken je je er vast in dat je met van alles druk kunt zijn. Je denkt al gauw dat je alles alleen moet doen en dat je er ook nog eens heel goed in moet zijn. Denk aan je marketing, maar ook aan je sales en administratie. Met als gevolg: hier gaat veel tijd in zitten. Aan de kant schuiven kan zomaar niet, al die inspanningen zijn nodig om je business te draaien, om nieuwe klanten aan te trekken.

Nu kun je natuurlijk van alles uitbesteden, maar ook daar hangt een prijskaartje aan. En hier ontstaat de spagaat. Je wilt je professioneel presenteren, je krijgt het designen van een mooie website na het kijken van een tutorial filmpje toch niet in de vingers, je hebt er al veel te veel tijd in gestopt en je site is verre van een klantenmagneet te noemen. Sterker nog, je voelt zelf ook wel dat je er niet echt op aan gaat. Beter gaat het niet worden, althans als je zelf aan de knoppen blijft draaien. Een maatwerk website voelt als de oplossing om jezelf senior level te presenteren, maar je wilt of kunt hier nu geen duizenden euro’s voor neertellen. Wat doe je dan?

De oplossing zit hem in het werken met een kant en klaar template. Met het designer DNA van een professionele webdesigner, maar wat jij helemaal zelf kunt customizen voor jouw eigen bedrijf.

Goed voor je portemonnee, goed voor je agenda.

Om je hierbij te helpen, heb ik Liquid Cherry Websites ontwikkeld. Dit zijn professionele en kant en klare templates, die je alleen nog maar hoeft te customizen naar jouw branding en verhaal. Hierbij kan je denken aan je eigen logo, teksten, kleuren en foto’s. En dit allemaal voor een geringe investering.

Hoe jij kan profiteren van een Liquid Cherry template:

  • Je kan snel en goedkoop je website maken
  • Je website oogt professioneel
  • De basis staat er al, hierdoor bespaar je tijd
  • Je hoeft niet na te denken over de indeling, je hoeft alleen de teksten te veranderen
  • De website is ook geschikt voor mobiele gebruikers (responsive)
  • Je hebt de vrijheid om de templates te customizen hoe je het zelf zou willen
  • Je kan je website zelf onderhouden
  • Je kan op ieder gewenst moment zelf je website aanpassen

Hoe gaat een template website in z’n werk?

Met een template website krijg je alle vrijheid om zelf te ontwerpen en aan de slag te gaan. Hier zit ik als webdesgner niet tussen. Nu vraag je jezelf misschien wel af, is dit iets voor mij en kan ik dit wel? Hier hoef je je geen zorgen over te maken. De template website is erg geschikt voor ondernemers die graag een professionele website willen maar niet zelf hun WordPress website van scratch af willen ontwerpen en maken.

Naast het template krijg je toegang tot de online academie, hierin zijn korte filmpjes uitleg te vinden. Dit zijn allemaal duidelijke korte ‘snackable’ video’s. Je hoeft er dus geen uren aan te zitten. Hierdoor krijg je stap voor stap uitgelegd wat je moet doen.

Uit welke templates kan ik kiezen?

Ik heb maar liefst drie Liquid Cherry Websites ontwikkeld! De Kir Royal, Cherry Wispers en Cerise Surprise. Ik neem je mee in het gevoel die iedere template met zich meebrengt.

• Kir Royal: Dit template is zo no nonsense als maar kan, waar jouw bezoeker zich direct goed bij zal voelen. Duidelijk, fris, overzichtelijk en prettig leesbaar. Kortom: alle ingrediënten die je je maar kan wensen voor je business. En natuurlijk compleet customizable naar jouw wensen.

Cherry Whispers: De titel van dit template zegt alles, Cherry Whispers. Het is een website met rustige, ontspannen vibes. Met een look & feel die uitnodigt om voor nu op die pauzeknop te drukken. Om rustig de teksten te lezen, die prettig opgesteld staan. Cherry Whispers laat je achterover leunen.

Cerise Surprise: Deze feel good website combineert fun & vrouwelijk. De quotes die slim gepositioneerd staan vragen direct om de aandacht van de bezoeker. Hier kun jij direct de eerste connectie maken! Fijn opgestelde foto’s en teksten loodsen je bezoekers mee door je site. Je verhaal komt tot leven.

Nu heb je tekstueel kunnen kijken wat de templates inhouden, maar het is natuurlijk ook fijn als je er een beeld bij krijgt. Je kan voor alle drie de templates een demo bekijken zodat je kan zien hoe de templates eruit zien en hoe ze zijn opgebouwd. Volg deze link om de demo’s te bekijken.

Kir Royal
Cherry Whispers
Cerise Surprise

Wat kost een website template?

Je kunt al met je eigen DIY website aan de slag voor 497 euro. Je kunt kiezen uit de Kir Royal, Cherry Wispers of Cerise Suprise template. Ook krijg je het opmaakprogramma Divi ter waarde van 250 euro. Iedere website bevat 5 standaard pagina’s: Home, Services, About, Blog, Contact en om je blogs mooi op te maken zit er ook een blogtemplate bij. Er staat een rijk gevulde online academie voor je klaar met tal van korte uitlegvideo’s, met onderwerpen als:

– Installatie template
– Customizen template
– Content en Website beheer

Een super slimme investering in je business! Je bespaart tijd en trekt klanten aan met deze professionele looks. Je kunt ook nog eens super snel aan de slag en zelfs online! Eén keer de mouwen flink oprollen en daarna kun je er jaren mee vooruit.

Omdat ik de templates nu launch heb ik ook een hele leuke actie voor jou! Tijdelijk krijg je bij de aanschaf van jouw DIY Template website ook gratis toegang tot mijn online programma ‘Enrich Your Website’ ter waarde van 297 euro erbij! Zo maak je direct de beste start met je website!

Meer weten of direct bestellen? Kijk dan op deze pagina.

Dan rest de vraag; breng jij binnenkort een toast uit op jouw nieuwe Kir Royal website? Of fluister je zachtjes over de komst van jouw nieuwe Cherry Whispers site. Of kies jij voor het verrassingseffect met de Cerise Surprise? Wat je ook kiest, met deze templates ben je er zeker van dat jij jouw business een upgrade meegeeft waardoor jij je van nu af aan alleen nog maar als senior presenteert. Passend bij de skills en ervaring die jij hebt.