Vol vertrouwen richting jouw Personal Branding Fotoshoot

EMAIL 30-DAAGSE

Vol vertrouwen richting je fotoshoot

€47,-

17 euro

Wil jij van jouw website, socials en presentaties een meesterwerk maken? Met de allermooiste foto’s die jou prachtig in beeld brengen? Precies zoals je bent? Met afbeeldingen die jouw merk tot leven brengen? En wil je vol vertrouwen en plezier richting jouw fotoshoot gaan? Met mijn 30-daagse e-mailserie kun je deze droom waarmaken.

De beste tips voor je Personal Branding Fotoshoot

Of je nu een beginnend of ervaren ondernemer bent, met mijn tips haal je het maximale uit jouw personal branding fotoshoot. Ik vertel je hoe je de juiste fotograaf voor jouw brand kiest. Hoe je de perfecte locatie vindt. Hoe je ontspannen de fotoshoot in gaat en met zelfvertrouwen voor de camera staat.

Met 100+ door mij ontworpen websites en salespages, 4 eigen fotoshoots en een gouden samenwerking met een professionele fotograaf weet ik precies waar jij op moet letten. En dat is belangrijk, want je wilt de beste foto’s, maar je wilt ook genieten van het feestje ernaartoe. Je verruilt je zenuwen voor plezier en je enthousiasme neemt alsmaar toe naarmate de fotoshoot dichterbij komt.

In deze unieke serie e-mails ontvang je elke dag waardevolle inzichten, tips en praktische stappen om je voor te bereiden op jouw Personal Brand shoot. Omdat ‘Over deliveren’ my middle name is, krijg je niet alleen tips in aanloop naar de fotoshoot maar ook de beste tips voor tijdens en na de fotoshoot.

Vol vertrouwen richting je personal branding fotoshoot Paula Terpstra introverte ondernemer
Personal Branding Fotografie door Danielle van Dongen in natuurhuisje fotoshoot Paula Terpstra

Een zorgvuldige voorbereiding van je fotoshoot is belangrijk omdat…

N

niet elke fotograaf een goede match is voor jou

N

… een fotoshoot een serieuze investering in geld en tijd is

N

… de perfecte fotoshoot je merk enorm kan versterken

N

… je lange tijd van je foto’s gebruik wilt maken

N

… je, iedere keer dat je je foto’s ziet, dat geluksgevoel wilt voelen

N

… je met plezier en zelfvertrouwen naar je fotoshoot toewerkt

N

… je precies de juiste outfits en accessoires bij je hebt

N

… je op de dag van de fotoshoot veel meer ontspannen bent

N

… je een waanzinnig leuke en waardevolle dag hebt

N

… je vol trots en met veel plezier je foto’s deelt

Deze fotoshoot deed ik een jaar geleden en nog steeds blik ik met veel plezier terug op de voorbereidingen, de voorpret, de fotoshoot zelf en het vernieuwen van mijn website met al deze gave foto’s. Ze versterken mijn Personal Branding nog dagelijks. Denk aan mijn stories, posts, reels, salespages, werkboeken, presentaties, brochures, flyers, noem maar op. Zo krachtig en zo lang kan een goed voorbereide en geslaagde fotoshoot voor je werken.