Logo Winter Wonder Web Weekend 2024

23, 24 en 25 februari 2024

Ontdek hoe Smart Ladies hun senioriteit etaleren op hun website

Zodat webbezoekers vol vertrouwen ‘ja’ zeggen tegen hun aanbod

Ik maakte de websites van Annemarie van Gaal, Simone Levie, Judith Fanto en tientallen succesvolle vrouwelijke ondernemers. Dat deed ik allemaal 1:1. Een groot succes en toch is dit niet voor iedereen de manier. Ik weet dat er plenty vrouwen zijn die zelf met hun site aan de slag willen. Om zelf hun site te maken of deze naar een hoger niveau te tillen.

I get it, ook ik heb graag de touwtjes in handen. Maar hoe smart ik mezelf ook vind en hoe ver ik ook kom, ik weet dat ik met een expert naast me betere resultaten behaal én tijd bespaar.

Ook voor jou kan ik die expert zijn. Want dit is jouw kans om tijdens slechts één weekend mijn teachings, mijn Seniority Website Secrets, mee te krijgen en zelf aan de slag te gaan. Wil je ALL IN? Dan staat er een Golden Ticket voor je klaar!

Winter Wonder Web Weekend 2024 kachel Paula Terpstra

‘Paula, hoe weet jij toch iedere keer weer die power vrouwen, zo krachtig in beeld te brengen op hun website?’

Ja, dat is een proces waar ik normaal zeker maanden mee bezig ben! Dat zit hem niet in het één of in het ander. Dat is een pad dat ik samen met mijn klanten bewandel. Daar komt van alles bij kijken…

Máár. Let op… Speciaal voor alle ladies die zelf aan de slag willen met hun website en die willen leren hoe je je als senior in je markt kunt presenteren, heb ik één weekend vrijgemaakt. Eén weekend waarin ik je alles leer om ook voor senior-level-zichtbaarheid te gaan.

Ik reserveer één weekend

Dus mis hem niet. Yep, je gaat even al je afspraken moeten cancellen. Maar het duurt nog even, dus je hebt ruim de tijd om je agenda vrij te maken.

Dit is hét weekend waarin ik mijn recept, mijn superpower, prijsgeef!

Waarom in het staartje van februari? Simpel: we zitten in het staartje van de winter. De ideale tijd om nog even te cocoonen en aan je bizz te werken. En we weten allemaal dat je website één van de meest krachtige marketingtools is die je als ondernemer in kunt zetten.

Als straks het voorjaar weer losbarst en iedereen weer zin heeft om van alles te ondernemen, staat jouw website er weer helemaal actueel, kloppend en senior bij. Hiermee heb je jezelf nog aantrekkelijker gemaakt voor jouw klanten.

 

Paula Terpstra Web Weekend heat up the fire

Hoe je dat doet, vertel ik je allemaal. Ik trek je er helemaal doorheen, we gaan all the way! Stap voor stap kom jij verder, promise. Ik leer je alles wat ik normaal alleen met mijn maatwerk klanten deel om hun senioriteit op hun website terug te laten komen.

En dat doen we dus allemaal in het weekend van vrijdag 23 t/m zondag 25 februari 2024.

Sluimerende Blue Monday ‘Blues’ schudden we van ons af en verdwijnen als sneeuw voor de zon. Wij gaan er een cozy, gezellig en warm winters weekend van maken.

Dus heat up the fire, bring your Hot Cocoa and join our Smart Snuggleicious weekend.

Speciaal voor de GoGetters die ALL-IN willen

Golden Ticket Mid Zomer Web Weekend Paula Terpstra Webdesign (6)

Speciaal voor de GoalSetters en GoGetters die geen kans onbenut laten, staat er een GOLDEN Ticket voor je klaar. Klaar om verZILVERd te worden na het weekend. Klaar om jou in te fluisteren wat de beste moves zijn voor jouw website en jouw bizz. Het Golden Ticket geeft je exclusieve toegang tot mijn brein, met speciaal op jouw website afgestemde tips hoe jij nog aantrekkelijker wordt in jouw markt.

Waarom je deze Gouden kans niet onbenut wilt laten:

Golden ticket blurb

Er staat je een Web Weekend vol masterclasses te wachten

Golden ticket blurb

Nog voordat wij onze 1:1 call houden, heb ik jouw website grondig doorlopen op zoek naar kansen om jouw senioriteit te etaleren

Golden ticket blurb

Tijdens een persoonlijke zoomcall lopen we samen door jouw website heen en vertel ik jou waar het allemaal nog beter kan om jouw website senior level te brengen

Golden ticket blurb

Zo ben je er zeker van dat alles wat je leert dit weekend, ook echt wordt geïmplementeerd op jouw website

Golden ticket blurb

Ik ben jouw stok achter de deur om die vertaalslag te maken, waar je ook nog eens tijd mee bespaart

Golden ticket blurb

Als er na het Web Weekend vragen opkomen, kun je deze tijdens de call alsnog aan me voorleggen

Golden ticket blurb

Senioriteit etaleren is geen one size fits all, tijdens de call spreken we door wat passend is voor jou, jouw bedrijf en jouw doelgroep

Golden ticket blurb

Na het Winter Wonder Web Weekend krijg jij een Surprise thuisgestuurd!

Wil je ook als senior gezien worden en je omzet laten groeien?
Doe ook mee en boek je ticket vandaag nog!

The Bold Introvert Paula Terpstra Bizz vanuit je Bubbel (2)

Over mij, Paula Terpstra

Al mijn hele leven ben ik gedreven. Mijn vuur brandt altijd. Gedreven ondernemers vinden in mij ‘hun match’ en andersom ook. Ik ben optimistisch, ambitieus en heb een enorme drive om mijn doelen te bereiken.

Vrouwen die vol passie en gedrevenheid hun talenten inzetten om de wereld mooier te maken, fascineren me. Ik wil dat ze slagen.

En daarom geef ik hen een krachtige marketing tool mee. Een Smart Stylish website die hun senioriteit in beeld brengt en waar ze klanten mee aantrekken waar ze graag ‘the extra mile’ voor gaan.

lekkers
Logo Winter Wonder Web Weekend 2024
 • 8 masterclasses
 • Vrijdag, zaterdag en zondag
 • 23 t/m 25 februari 2024
 • Live zooms op vrijdag en zaterdag
 • Opnames op zondag
 • Praktische werkboeken
 • 100 dagen toegang
 • Surprise bij boeking Golden Ticket
 • 1:1 maatwerk call bij Golden Ticket

Wat kun je verwachten?

 • Een weekend vol tips om jouw senioriteit krachtig op je website te etaleren waardoor je (nog beter betalende) klanten aantrekt.
 • Verbinding met gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers die allemaal gedreven met hun business aan de slag willen tijdens de live zoom calls. Ervaar de magie van Sisterhood.
 • Pitchloze masterclasses voor maximale waarde voor je money en tijd.
 • Tal van doordachte praktijkvoorbeelden waardoor je brein nog sneller ideeën voor jouw site bedenkt.
 • Praktische werkboeken waardoor je de aangereikte tips direct voor jouw bedrijf kan uitwerken en uitrollen.
 • 100 dagen toegang tot alle masterclasses en werkboeken voor als je niet alles live kan of wil bijwonen.
 • Exclusief toegang tot mijn brein, met een Golden Ticket, waarbij je maatwerk tips voor jouw eigen site op een presenteerblaadje krijgt aangereikt.
 • Een onwijs gave Surprise, bij boeking Golden Ticket, die hoogstpersoonlijk door jouw eigen postbezorger thuisbezorgd wordt 😉

Echt een no brainer investment in jouw bizz!

Smart Women, Smart Choices

Ik weet dat niet iedereen de tijd heeft om te doorgronden wat er nodig is om een website naar senior-level te brengen. Zelf had ik jaren nodig om de code te kraken.

Het is niet dat je geen tijd in je eigen website wilt steken. Je bent alleen de ‘knutselfase’ wel voorbij. Als je iets doet, wil je efficiënt te werk gaan en het goed aanpakken. Zonder stappenplan tast je in het duister. En dat voelt niet smart…

En laten we eerlijk zijn, niet iedereen kan of wil duizenden euro’s investeren in een expert die dit voor je doet. Misschien ben je al best wel happy met je site, misschien werk je al met een webdesigner, maar ben je nog op zoek naar die kers op de taart. Die tips die je site nog krachtiger maken, waar je je bezoekers nog makkelijker mee om kan zetten in klanten.

Maar wat nu als deze expert wél tot je beschikking staat?

Een professional wiens ‘brain je kunt picken’ zonder duizenden euro’s te spenderen en zonder maanden onder de panne te zijn? Wie je niet persoonlijk hoeft te bellen omdat je vooruit wilt, maar bij wie je gewoon je ‘online ticket’ voor een seat reserveert.

Waar je helemaal zelf bepaalt of je ‘front row’ of ‘camera shut’ deelneemt. Sterker nog, bij wie je niet eens live hoeft mee te doen om later alsnog de know-how binnen te halen. En waar je ‘hands on’ stappen krijgt aangereikt waardoor je gericht en efficiënt richting de upgrade van je eigen website toewerkt.

Je website verrijken is nog nooit zo makkelijk geweest.

Wegens groot succes en enthousiaste reacties organiseer ik ook dit jaar het Winter Wonder Web Weekend. Tijdens de masterclasses neem ik je mee in de wereld van senioriteit, content & design. Inhoud en uitstraling staan centraal. Let op, dit zijn géén technische masterclasses. Ik ga je niet leren hoe je WordPress in de vingers krijgt. Ik ga echt in op de inhoud, op je content en je design.

Het klinkt easy peasy, vanuit huis de live masterclasses volgen, maar je moet er natuurlijk ook zelf wat voor doen. Daarom heb ik heldere werkboeken ontwikkeld die jouw Liquid Gold naar boven halen.

Normaal deel ik dit alleen met…

Live support, Q&A en mijn werkboeken deel ik normaal alleen met mijn 1:1 webdesign klanten beginnend vanaf 2.497. Met het Winter Wonder Web Weekend krijg je dat alles voor slechts een fractie van de prijs. Deelname is slechts 97 euro.

Waarom? Omdat het Winter Wonder Web Weekend een groepstraining is. Dat kan ik nu voor een veel lagere prijs aanbieden.

97 voor zoveel know-how is eigenlijk veel te gek, daarom weet ik niet of ik dit de volgende keer weer voor deze crazy prijs aanbied. Dus wil je nu nog instappen voor deze prijs, dan is this the moment.

Winter Wonder Web Weekend 2024 kachel Paula Terpstra 2

Weet je wat ik altijd zie bij de Smart Ladies die hun senioriteit laten zien?

 • Ze durven keuzes te maken
 • Ze stralen deskundigheid uit
 • Ze brengen vertrouwen over
 • Ze weten hun verhaal te brengen
 • Ze maken verbinding
 • Ze weten wat ze waard zijn
 •  Ze zijn transparant
 • Ze laten zichzelf zien
 • Ze zijn missie gedreven
 • Ze weten wat ze willen
 • Ze durven te vernieuwen
 • Ze blijven bij zichzelf

Pak al mijn Seniority Teachings mee in slechts één weekend.

Wanna know more? I’ve got you

Hoe gaat het Web Weekend eruit zien?

Het Web Weekend vindt plaats van vrijdag 23 t/m zondag 25 februari 2024.

Op vrijdag en zaterdag geef ik om 9.00, 11.00 en 13.00 uur een live online masterclass via zoom. Op zondag houden we Retreat. Je kunt zelf bepalen of je lekker door wilt werken of dat je er een relax dag van wilt maken. Zondags staat er een masterclasses voor je klaar in de online academie.

Is dit voor iedere zelfstandig ondernemer?

Ja! Je senioriteit etaleren is voor iedere zelfstandig ondernemer een waardevolle toevoeging aan je website. Of je nu een product of een dienst verkoopt en of je nu in de consumentenmarkt of in de business-to-business markt actief bent. Voor ieder aanbod is vertrouwen nodig en dat is wat senioriteit brengt. Ik werk doorgaans met dienstverlenende ondernemers, maar ook voor productgerichte ondernemingen heb ik websites gemaakt.

Is het Web Weekend live?

Zes masterclasses zijn live wat je direct de gelegenheid geeft om ook persoonlijk je vragen te stellen of via de chat. Op de laatste dag van het Web Weekend, zondag, staat er één masterclass opname voor je klaar in de online academie. Je kunt zo zelf bepalen of je zondags lekker aan de slag wilt of liever op een ander moment de opnames kijkt.

Moet ik een website hebben?

Ja en nee. De kennis die je krijgt aangereikt is voor je website. Logisch dus dat er een website voor nodig is om alle tips op uit te rollen. Maar let op, heb je nu nog geen website? Maar gaat die er in de toekomst wel komen? Dan is het een slimme zet om mee te doen zodat je goed weet wat je nieuwe site straks nodig heeft.

Wat gebeurt er als ik het Web Weekend niet in 3 dagen afrond?

Geen zorgen. Je kunt via de online academie alle opnames bekijken op het moment dat het jou uitkomt. Het materiaal staat 100 dagen lang tot je beschikking. 

Is er een ‘niet goed geld terug’ garantie?

Nee, er is geen ‘niet goed geld terug’ garantie. Het Web Weekend is ontwikkeld voor mensen die de waarde van deze ervaring op waarde kunnen schatten. 8 masterclasses, praktische werkboeken en 100 dagen lang toegang.

Kan ik het weekend skippen en alles als een bundel kopen?

Jazeker. Tuurlijk wil ik je aansporen om het weekend mee te doen. Dan voel je de energie van het Web Weekend en kun je eventuele vragen stellen, persoonlijk of via de chat. Als je liever later alles rustig doorneemt op jouw eigen tempo, dan kun je de opnames later bekijken en ook de werkboeken downloaden.

Ik kan niet alle lives meedoen, kan ik opnames dezelfde dag inhalen?

Jazeker, de live zoom calls worden opgenomen en nog diezelfde dag in de online academie gezet. Als je het weekend mee wilt doen, maar niet bij alle lives aanwezig kunt zijn, dan kun je die heel makkelijk diezelfde dag inhalen. Zo kun je in het ritme van het Web Weekend blijven.

Ik werk al met een webdesigner, is dit wel wat voor mij?

Het Web Weekend is super laagdrempelig om in te stappen. Voel je niet bezwaard als je alleen even het ‘Web Weekend’ komt snacken en je samenwerking met je webdesigner gewoon wilt voortzetten. Iedere webdesigner heeft zijn of haar signatuur en als het lekker loopt, stay! Echter, als je merkt dat je website net wat mist, dan is het mega maar dan ook mega interessant om dit weekend mee te doen en die diamantjes eruit te pikken waarmee jij kansen ziet voor je site. Die kun je vervolgens zelf of door je eigen webdesigner laten uitwerken.

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan heel makkelijk door op de bestelknop te drukken en af te rekenen via iDeal. Je krijgt een email waarmee je direct toegang krijgt tot de online academie. Je ontvangt automatisch per email bericht over de start van het Web Weekend.

Hoe werkt de 1:1 call?

Als jij je Golden Ticket hebt geboekt, kun jij je eerst volledig concentreren op het Web Weekend. Zodra deze heeft plaatsgevonden nodig ik je uit voor een 1:1 call en die kun je zelf inplannen aan de hand van een Calendly uitnodiging die ik je toestuur. Bij het inplannen van jouw call kun je direct de link naar jouw website doorgeven. Je ontvangt een link naar onze geplande zoomcall en voordat wij in gesprek gaan met elkaar heb ik jouw website grondig bestudeerd. Dat doe ik een aantal dagen voorafgaand aan de call zodat jij in de tussentijd de gelegenheid hebt gehad om alvast wat tips uit het weekend door te voeren. Tijdens de zoomcall vertel ik jou welke kansen ik zie voor jouw site.

Review-Mid-Zomer-Web-Weekend

© Paula Terpstra Webdesign. Het Web Weekend is een concept van Terpstra Network.