Welke website wil jij?

Welke Star kies jij? De Rising Star, Super Star of Diamond Star website.

Paula Terpstra Websitecoaching vrouwelijke website webdesign

Zet je site dit jaar op Nr 1.

Zeg jij ‘ja’ tegen je nieuwe website en ben ik de juiste match voor jou? Dan heb ik een heel mooi aanbod voor je. Omdat ik iedere zelfstandig ondernemer een prachtige website gun, heb ik drie verschillende Star-programma’s samengesteld waaruit je kunt kiezen. Welke Star past bij jou? De Rising Star, Super Star of ga je ‘all the way’ met de Diamond Star website?

Rising Star Website

Wil jij een professionele website, die in lijn is met wie jij bent, zonder al te veel poespas en voor een gering budget? Dan is de Rising Star ideaal voor jou. Aan de hand van de Master Your Website 14-daagse brengen we jouw eisen en wensen in kaart. Vervolgens ga ik aan de slag. Je hoeft er geen kilometer voor te rijden, want alles kan op afstand. Dit is een op maat gemaakte website en de snelste start die je kunt maken.

Super Star Website

Kies je voor de Super Star, dan gaan we een stap verder. Hik je tegen het schrijven van pakkende teksten aan? Dan kun je dit met een gerust hart uit handen geven. Jij schrijft zelf je basisteksten. Zo weet ik welk verhaal je wilt overbrengen en wat jouw stijl is. Aan de hand van deze ‘briefing’ neem ik de eindredactie voor mijn rekening. Ik maak je teksten aantrekkelijk voor je bezoekers en geef ze trefwoorden mee waarop je gevonden wilt worden in zoekmachines.

Dit programma bevat ook een interactieve live DIY-training in Barneveld of via beeldbellen. Tijdens deze training leg ik je uit hoe je zelf je website kunt bijhouden en beheren. Mocht je tijdens de uitleg vragen hebben, dan kan ik hier direct op in gaan. Als jij van jezelf weet dat je het prettig vindt om persoonlijk uitleg te krijgen in plaats van een handleiding door te nemen, dan is de Super Star echt iets voor jou.

Diamond Star Website

Wil je een website die zowel in tekst als in beeld matcht met jouw persoonlijkheid? Kies dan voor de Diamond Star. Dit is het meest uitgebreide all-in programma. Een website is het ideale platform om jezelf te presenteren zoals je bent. Maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Want hoe breng jij je sparkels over? Wat zeg je dan? En hoe spreek je je doelgroep dan aan? En welke outfit hoort daarbij? Kies je voor casual? Of mag het een tikkeltje more business wise?

Teksten

Gooi al je zorgen overboord, want bij de Diamond Star lever jij een tekst aan zoals jij je business ziet. Dit mag je op papier zetten, helemaal in je eigen woorden. Maar je kan er natuurlijk ook audio opnames van maken. Wat jij het prettigst vindt. Jouw huidige website, onze kennismaking en deze input zijn voor mij de ingrediënten om met een frisse blik naar jouw teksten te kijken. Bestaande teksten die resoneren die houden we overeind, maar daar waar het niet loopt, pak ik de pen van je over.

Paula Terpstra Websitecoaching Danielle-vanDongen-77-web

 

Styling én Fotografie

Personal Styling en Fotografie zijn letterlijk en figuurlijk beeldbepalende elementen voor jouw website. Met het Diamond Star Pakket maak jij hier samen met Daniëlle van Dongen werk van. Met Personal Branding zet jij jezelf uniek en authentiek in de markt. Je laat zien wie je bent en waar je voor staat.

Met haar unieke en persoonlijke concept, waarbij Daniëlle Styling en Fotografie samenbrengt, heb je als eindresultaat picture perfect pictures. Het klopt. Het klopt met wie jij bent en sluit naadloos aan op je business. Met deze foto’s til jij jouw website naar het allerhoogste niveau. En omdat je direct een beeldbank met 100 beauty’s van foto’s aanlegt, kun je deze foto’s ook inzetten voor je socials.

Je kunt hier lange tijd mee vooruit. En daarmee versterk je je business branding nog meer en straal je nog meer eenheid uit. Je shinet op je website én je socials. Waar je keer op keer gezien wordt.

Daniëlle gelooft net als ik in cocreatie. We zetten de route uit, maar bewandelen deze samen met jou. Een bekend en bewandeld pad voor ons. Maar door ruimte over te laten voor spontaniteit, inzichten en eigenheid komen we samen tot een uniek eindresultaat die matcht met wie jij bent. Om hier te komen, is jouw inzet en vertrouwen nodig.

 

‘Geef jouw website The Power to Connect mee’

Pakketten en prijzen

Omdat het voor jou als ondernemer prettig is om te weten waar je aan toe bent, werk ik met pakketten en ben ik transparant over de prijzen. Je kunt kiezen uit drie verschillende websitepakketten, de Rising Star, Super Star en de Diamond Star. Bij elk pakket krijg je een op maat gemaakte website. Het verschil zit hem in ondersteuning bij teksten, training en Personal Branding Styling & Fotografie.

Door in te tunen op jou en je klant, voel ik aan wat jouw website nodig heeft.

Bonus Rising Star en Super Star: als je los een fotoshoot bij Daniëlle boekt dan krijg je een extra video call met jou, Daniëlle en mij om styling, foto’s en website op elkaar af te stemmen voorafgaand aan de fotoshoot. Bonus Diamond Star: twee uur extra support tijdens de bouw van jouw website

Standaard betaling in vier maandelijkse termijnen, beginnend vanaf moment van samenwerking, daarna aan het begin van iedere maand.
Alle prijzen zijn exclusief btw, reis- en parkeervergoeding (van mij of de fotograaf). Eventuele aanschafkosten van extra plugins zijn niet inbegrepen.
Extra pagina bij Rising Star € 150, bij Super Star en Diamond Star € 200, Extra blog € 50, extra uren €79 per uur excl. btw. Ik bouw geen webshops of ecommerce websites, maar maak wel doorverwijzingen naar betaalpagina’s van jouw eigen account, zoals Poppyz en Plug & Pay.

Portfolio project Smartgirls Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Website Smartgirls

Portfolio project Simone Levie Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Website Simone Levie

Portfolio project Praktijk Bij de Hand Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Website Praktijk Bij de Hand

Falling in love with your own portfolio is a good thing, isn’t it?

Ik voel wat jouw website nodig heeft

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Onze samenwerking

/ 1

Kennismaking

Wil je de bouw van jouw website graag uitbesteden aan mij? Dan starten we met een telefonische kennismaking. Ik ben erg nieuwsgierig naar jou, je bedrijf, je aanbod, je doelgroep en je wensen voor je website.

/ 2

Jouw input

Naast de kennismaking heb ik ook input van jou nodig om de website vorm te geven. Je krijgt toegang tot mijn online programma ‘Master Your Website’ en krijgt hierin stap voor stap uitgelegd wat nodig is. Dit stuur je vervolgens naar mij toe.

/ 3

Design homepage

Na de kennismaking en bestudering van jouw materialen, start ik het creatieve proces en ontwerp ik jouw homepage.

/ 4

Feedback homepage

Zodra de homepage gereed is, stuur ik je de link naar het ontwerp toe. De homepage is bepalend voor de uitstraling van je website in zijn totaliteit. Mocht je een aanpassingen wensen, bijvoorbeeld andere kleuren, foto’s of opzet, dan kun je dat nu terugkoppelen.

/ 5

Bouw website

Is de homepage naar je zin? Dan maak ik ook de andere pagina’s op. Afhankelijk van het door jou gekozen programma, pakken we ook de andere zaken op. Denk aan de verwerking van jouw Google Analytics code, je cookiemelding, je blogtemplate, Styling en Fotografie en meer.

/ 6

Lancering website

Tussendoor hebben we regelmatig overleg en ben ik er om je vragen te beantwoorden. Zodra de website klaar is, doe ik een final check. Je ontvangt ook de DIY manuals en als je programma een training bevat, plannen we de training in. En dan gaat je website live!

‘Ik maak websites waar de ondernemer in zit’

Website Melleni Design

Wil jij ook zo graag?

 • Het bouwen van je site uitbesteden
 • Ontspannen bij het idee dat je kunt loslaten
 • Je site omturnen van last naar lust
 • Je online presenteren zoals je echt bent
 • Goed gevonden worden in zoekmachines
 • Een mooie weergave op tablets en mobiele telefoons
 • Superblij zijn met je website
 • Trots verwijzen naar je site
 • Je site inzetten als slimme marketing- en salestool
 • Focussen op je eigen business en klanten
 • Jezelf en je bedrijf professioneel presenteren
 • Je mailinglijst laten groeien
 • Je bezoekers omzetten in leads

Vind de webdesigner die bij je past

Ook ik was ooit op zoek naar een webdesigner. Ik werkte parttime en wilde graag extra op onze hypotheek aflossen. Dus had ik een gaaf idee bedacht, het oprichten van vrijetijdbarneveld.nl, en daar had ik een website voor nodig. Ik klopte aan bij een reclamebureau, een leuk gesprek volgde, en daarna de offerte. Ik begon te duizelen. De realisatie van mijn website zou maar liefst €16.000 kosten. En dan moest ik nog rekening houden met bijkomende kosten. Ik heb dat toen zelfs nog serieus overwogen…

Paula Terpstra Websitecoaching app 1

Een website voor zestienduizend euro is echt zo gek niet. Er gaan wel grotere bedragen in het rond. De les die ik leerde, is dat je echt op zoek moet gaan naar een webdesigner die bij je past. Zo hadden het reclamebureau en ik destijds niet in het offertetraject moeten stappen. Dat had ons allemaal tijd en teleurstellingen bespaard. Kies je webdesigner daarom met zorg uit.

Andersom geldt dit ook. Ook voor mij moet de match kloppen. Om jouw oriëntatie zo vlot en duidelijk mogelijk te laten verlopen, heb ik mijn website zo helder en transparant mogelijk gemaakt. What you see is what you get. Ik vertel je wat ik je te bieden heb, wat ik reeds gemaakt heb, welke pakketten en prijzen ik hanteer en ik vertel je iets over mezelf. En ik vertel je het belang van een eigen website. Maar als we echt een goede match zijn, dan hoef ik jou het belang van een duidelijke en aansprekende website eigenlijk niet meer uit te leggen. Dat weet je, dat voel je en dat wil je.

Van ‘wish list’ naar ‘to do’ list

Een nieuwe website kan soms lange tijd op je ‘wish list’ staan. Door dit steeds maar uit te stellen, lijkt deze wens alsmaar verder van je af te komen staan. Als je niet uitkijkt, staat deze volgend jaar nog steeds niet op je ‘to do list’. En onbedoeld verandert jouw website dan stilletjes in een ‘last’. Dat is niet fijn voor jou, maar ook niet voor je business. En daarom wil ik je daar heel graag mee helpen. Ben je toe aan een nieuwe website? Omdat je er simpelweg nog géén hebt of omdat je toe bent aan een nieuwe? Kijk dan eens wat ik voor je kan betekenen.

Ik maak mijn websites in WordPress en ik werk met het veelzijdige thema Divi. Ook maak ik deel uit van het team van Simone Levie en hier laat ik mijn talenten los als het gaat om het opmaken van haar website en salespages. Ook geef ik maandelijks expert coach calls in de MPOP Team Community waar ik mijn kennis over Divi, webdesign en websites deel.

Vragen en antwoorden

Moet ik zelf hosting regelen?

Ja, je registreert zelf je domeinnaam en je regelt zelf je hosting. In mijn Starterskit geef ik je hier tips voor. Ik leg je uit waar je dit kunt doen en welk hostingpakket je kunt kiezen. 

Hoe lang duurt het voordat mijn nieuwe website af is?

Dat kan snel gaan! Net als bij de bouw van een huis zijn er eerst materialen nodig voordat ik kan beginnen. Deze heb ik van jou nodig. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om na te gaan hoe de planning eruit ziet. Houd rekening met circa 3 maanden. Dit hangt ook af van de snelheid van aanleveren en reageren door jou als opdrachtgever. 

Wat als ik wel een nieuwe website wil, maar daarna niet zelf de website wil bijhouden en onderhouden?

Wat precies de reden is dat je niet zelf de website bij wilt houden, weet ik niet. Dit kan een kwestie van tijd zijn, of misschien zie je op tegen de techniek, om maar wat te noemen. Toch wil ik je vragen je te verdiepen in de DYI manuals of live training. Door zelf teksten te wijzigen, afbeeldingen toe te voegen, aanbiedingen te doen, blogs te posten, word je enthousiast en geprikkeld om je site regelmatig van nieuws te voorzien. Dit heeft een gunstig effect op je website en op je business. Heb je dit scenario al lang in je hoofd gehad, maar zie je dit nog steeds niet zitten? Dan kun je er ook over nadenken om met mij de start te maken voor de realisatie van je nieuwe website en het beheer van je site alsnog uit handen te geven. Bijvoorbeeld aan iemand die je kent of aan een virtueel assistent. Vanuit mijn netwerk kan ik je iemand aanbevelen die de back ups en het updaten en bijwerken van WordPress, het thema en de plugins voor je kan verzorgen. 

Ik heb al een website. Kun je die hier en daar aanpassen?

Mijn kracht ligt in het neerzetten van een compleet nieuwe website. Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klanten kan ik je het beste product leveren. Dat begint al vanaf het allereerste begin. Bij aanpassingen vanuit een bestaande website, is het altijd enorm zoeken naar wat wel aangepakt mag worden en wat niet. Dat kost vaak veel tijd en overleg. Ook kan het zijn dat je na mijn inschatting zelf een paar extra aanpassingen voor ogen hebt, of dat ik zie dat je website veel meer nodig heeft. Denk aan een AVG verklaring, een back up tool, het hernoemen of re-sizen van je foto’s of het neerzetten van compleet nieuwe teksten. En dat betekent meer kosten. Waar je van een bepaald aantal uren uitging, lopen het aantal uren nu op en ook de kosten. Werken vanuit een bestaande omgeving werkt anders dan bij het neerzetten van een compleet nieuwe website. Na de blijdschap van de aanpassing van de site volgt de teleurstelling van de meerkosten. Daar ben ik in het verleden tegenaan gelopen met een afsluiting waar beide partijen niet fijn op terugkijken. En zo wil ik onze samenwerking niet beëindigen. Daarom heb ik besloten om geen aanpassingen in bestaande websites meer te doen en uitsluitend nieuwe website programma’s aan te bieden.

Ik ben al actief op social media. Heb ik dan ook een website nodig?

Misschien ben je actief op social media en vraag je je af of je nog wel een website nodig hebt. Dat is helemaal aan jou om die keuze te maken. Alhoewel social media en websites allebei online middelen zijn, zijn er wel degelijk verschillen te bespeuren. Ieder online platform heeft zijn eigen kracht. In plaats van het één of het ander, zou ik voor een combinatie gaan zodat beide platformen elkaar kunnen versterken. Zo kun je vanuit social media direct linken naar blogs, verslagen, artikelen, producten en of diensten vanuit jouw website. Je houdt je post kort en krachtig en nodigt je bezoekers uit je website te bezoeken. En blogs en artikelen helpen je weer om je vindbaarheid in zoekmachines te vergroten. Een eigen website is niet alleen professioneel, maar is ook nog eens jouw unieke geclaimde plek op het internet. Deze ruimte is helemaal voor jou. Geen reclame, geen ruis, geen afleiding. En anders dan bij sociale media, ben jij de baas over je site. Stel dat één van de social media platformen besluit de stekker eruit te trekken dan ben je alles wat je opgebouwd hebt kwijt. Jouw website is here to stay.

Ik heb nog geen branding.

Branding is de persoonlijkheid van jouw merk. Het gaat om vertrouwen, passie, het verhaal achter het bedrijf, en het gevoel wat het bij jouw klant moet oproepen. Het is een optelsom van je merk: je logo, je naam, stijl, symbolen, kernwaarden, normen en waarden, sfeer. Dit alles kun je uiten in je huisstijl, je kleuren, je website, werkboeken, advertenties, persberichten, foto’s, teksten, noem maar op. Zo is de website een ideaal platform om je branding vorm te geven. Branding is belangrijk om de connectie met je ideale klant te maken. Heb je nog geen branding? Dan is dit het moment om daar goed over na te denken. Welke kernwaarden zijn voor jou belangrijk? Wat wil je uitstralen? Je hoeft echt geen Coca Cola te zijn om een branding neer te kunnen zetten. Ook als zelfstandig ondernemer kun je hier vorm aan geven. Welke sfeer moeten jouw bezoekers direct proeven? Ontspanning, sportief, zakelijk, natuur, spontaan, avontuurlijk, kracht, rust, enzovoorts. Ga er eens rustig voor zitten. Wat kan helpen is het aanmaken van een moodboard. 

Wat is een opmaakprogramma?

We gaan werken met één van de populairste thema’s voor WordPress. Het gaat om een betaald thema met een super gave builder. Hiermee kun je je website aan de voorkant aanpassen, waarbij veranderingen direct live verwerkt en getoond worden. Wil je de kleur van je knop aanpassen of het lettertype van je tekst, dan zie je direct welk effect dit heeft. Staat het je niet aan, dan kun je direct een andere optie kiezen. Je hoeft het niet eerst back-end aan te passen om vervolgens te kijken wat het effect van je aanpassing is. Dit werkt zoveel prettiger en scheelt je tijd. Omdat je, na de livegang van je website, zelf je website gaat bijhouden, is dit een hele prettige tool om mee te werken.

Wat als ik meer support via mail, telefoon en app wil?

Ieder programma bevat support via mail, telefoon en of app-contact. Omdat ik met vaste prijzen werk, heb ik mijn werkzaamheden per programma gekaderd. Mocht je behoefte aan meer support hebben dan de tijd die ervoor staat, dan ben ik er uiteraard voor je. De extra gemaakte uren breng ik dan apart in rekening. Onze telefonische kennismaking staat los van support en de genoemde uren zijn alleen geldig tijdens de samenwerking. Na oplevering van het project komen eventueel niet verbruikte uren te vervallen.

Kan ik ook een webshop op mijn site krijgen?

Nee, ik bouw geen webshops. Ik bouw professionele, en tegelijkertijd goed geprijsde, op maat gemaakte websites voor zelfstandig ondernemers. Mijn kracht zit in het op de juiste manier in beeld brengen van jou als ondernemer. Ik leef me in, in de klant en de klant van mijn klant en daardoor voel ik feilloos aan welke onderdelen, sfeer en teksten een website nodig heeft. Deze focus maakt dat ik geen webshop of e-commerce sites bouw.