Tijd voor een nieuwe website?

Jouw senioriteit in beeld

Weet je wat al mijn klanten met elkaar gemeen hebben? De reis. De transformatie naar een volgende ontwikkelde versie van zichzelf. En dit heeft gevolgen voor hun business.

Het is alsof we onszelf ontdoen van een oude vertrouwde jas. Dat maakt het proces intens. Het voelt goed, je bereikt een nieuwe fase in je leven, in je bedrijf, maar het brengt ook spanning met zich mee. Het zet je voor keuzes. Waar ga je mee door? Waar stop je mee? Het is als een rijpingsproces waar we zowel onbewust als bewust doorheen gaan. We zijn continu in ontwikkeling en als ondernemer vraagt dit om een vertaalslag binnen je bedrijf.

En je website is daar één van. Als ondernemer ben je zichtbaar en daarom is het belangrijk dat je zowel offline als online de juiste en meest actuele versie van jezelf laat zien. Zo trek je klanten aan waar jij graag mee wilt werken. Klanten waar je met plezier ‘the extra mile’ voor gaat. Waar jij je energie aan wilt geven en waar jij energie van krijgt.

Word 1.000 keer aantrekkelijker

Wil jij met de allerleukste klanten werken? Kies dan voor jouw eigen geluid en uitstraling. Geef je website eigenheid en word 1.000 keer aantrekkelijker. Dit geeft vertrouwen. Vertrouwen om voor jou te kiezen.

‘Makkelijker gezegd dan gedaan’, hoor ik je denken. Want wat nu als jij er klaar voor bent om alle ‘Hoe heurt het eigenlijk’ regels aan je spreekwoordelijke laars te lappen? Dan rijst de vraag ‘Hoe doe je dat eigenlijk’? Hoe geef je je website die eigenheid mee?

Daar kan ik je mee helpen. Het is mijn superpower om in te tunen op ondernemers om vervolgens een website te maken waar de ondernemer in zit. Ik geef sites een hart mee. Ik wil dat het klopt.

Paula Terpstra website eigenheid aantrekkelijk webdesign barneveld business coaching

The coming of age

Omdat een nieuwe website vaak samengaat met een nieuwe fase in het ondernemerschap, heb ik in de naamvoering van mijn pakketten een link gelegd naar het rijpingsproces van cognac.

Cognac kent leeftijdsclassificaties afhankelijk van hoe lang ze gerijpt zijn. VS staat voor Very Special of Very Superior. VSOP staat voor Very Special Old Pale. XO staat voor Extra Old en XXO voor Extra Extra Old. Hoe ouder de cognac, hoe intenser de kleur en hoe verfijnder de smaak. Die intensiteit en verfijning zie je ook terug in mijn webdesign.

Ik bied vier webdesign pakketten aan. De Liquid Cherry VS, de Liquid Amber VSOP, de Liquid Oak XO en de Liquid Cedar XXO.

Bij de Amber, Oak en Cedar krijg je een website volledig afgestemd op jou.

logo-paula-wit
Susanne Akkermans Gewoon Susanne Paula Terpstra Webdesign Testimonial

“Paula is iemand die net zolang doorvraagt totdat ze zelf precies begrijpt wat je wilt delen met de wereld.”

Op mijn zoektocht naar een websitebouwer die precies begrijpt wat ik wil uitstralen, kwam ik bij Paula terecht. Het traject dat we samen gelopen hebben om mijn site te creëeren was bijzonder.

Paula is iemand die net zolang doorvraagt totdat ze zelf precies begrijpt wat je wilt delen met de wereld. Dit helpt om je gedachten te kaderen en uit je vakjargon te stappen.

Ze is beschikbaar voor wanneer je vastloopt in je proces, is ze een steun en toeverlaat om in alle veiligheid je site vorm te geven. Bij mij is het resultaat een prachtige site die precies uitstraalt wie ik ben en wat ik mijn (toekomstige) klanten kan bieden.

Dank Paula voor deze mooie reis.

Eline Cointepas, Feng Shui en Bazi Professional

Danielle van Dongen Paula Terpstra Webdesign Samenwerking fotografie website

Professionele fotoshoot

Ik werk al jaren samen met topfotograaf & stylist Daniëlle van Dongen. Onze klanten noemen ons het gouden duo. En dat is niet voor niets. Met Daniëlle’s unieke en persoonlijke concept, waarbij ze fotografie en styling samenbrengt, heb je als eindresultaat de allermooiste foto’s. Het klopt. Het klopt met wie jij bent en sluit naadloos aan op je business. Met deze foto’s til jij jouw website naar het allerhoogste niveau.

Personal Styling en Fotografie zijn letterlijk en figuurlijk beeldbepalende elementen voor jouw website. Met het Cedar XXO pakket maak jij hier samen met Daniëlle van Dongen en mij werk van. Met een gloednieuwe en goedgevulde beeldbank, kun je deze ook inzetten voor je socials, ebooks, trainingen, werkboeken, nieuwsbrieven, enzovoorts. Zo til je niet alleen je website naar een hoger niveau, maar je totale marketing.

Daniëlle gelooft net als ik in cocreatie. We zetten de route uit, maar bewandelen deze samen met jou. Een bekend en bewandeld pad voor ons. Door ruimte over te laten voor spontaniteit, inzichten en eigenheid komen we samen tot een uniek eindresultaat die matcht met wie jij bent. Om hier te komen, is jouw inzet en vertrouwen nodig.

Detsje Holtrop Franeker coach trainer hsp vrouwen hooggevoeligheid

“Iemand die zo goed de details en finesses kent, ga ik vragen om dat samen met mij te doen.”

Vanaf het moment dat ik hoorde van het Winter Wonder Web Weekend, wist ik daar moet ik bijzijn. De investering van tijd die dat toen met zich meebracht, bleek een cadeautje voor mezelf. Want met gelijk gezindte ondernemers in een zoom call luisteren naar de kennis en kunde van Paula, was als deelnemen aan een voorstelling die je verwachting overtreft.

Luisteren en toch ook actief daarin mee mogen acteren, maakte van de uurtjes die ieder investeerde een heel mooi samenzijn. Voor ieders persoonlijke inbreng en vragen was tijd. En zo bouwde ik in mijn hoofd al een website, die ik later zelf uit zou gaan voeren.

Inmiddels heb ik Paula toch weer ingeschakeld, omdat ik dacht: iemand die zo goed de details en finesses kent, ga ik vragen om dat samen met mij te doen. En ook daar had Paula een aanbod voor waar ik nu gebruik van maak. Kortom, Paula denkt met je mee zolang als je dat zelf graag wilt. Een aanrader daarom van ook nog eens een gepassioneerde vrouw die werkt vanuit haar hart.

Detsje Holtrop, Coach voor hoogsensitieve vrouwen

Mijn webdesign pakketten

Liquid Amber VSOP

Wil jij een professionele website, die in lijn is met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en waar je voor staat? Beschik je al over professionele Personal Branding foto’s en schrijf je zelf je teksten? Dan is de Amber VSOP ideaal voor jou en de snelste start die je kunt maken.

Ik tune in op jou, je bedrijf en klanten en maak een prachtige unieke maatwerk website voor jou. Ook optimaliseer ik jouw website technisch op het gebied van SEO. Ik geef jouw afbeeldingen de juiste zoektermen mee, maak ze op in de juiste afmeting en sla ze op in het meest gunstige webformaat. Ook verwerk ik in- en externe links in jouw webpagina’s en ga ik voor de beste pagespeed.

liquid oak website

Liquid Oak XO

Bij de Oak XO gaan we een stap verder. Als je het schrijven van je teksten liever uit handen geeft, dan schrijf ik ze voor je. Ik zorg dat het lekker leest, dat het duidelijk is en dat ze jouw energie meekrijgen. 

Net als bij de Liquid Amber optimaliseer ik jouw website technisch op het gebied van SEO. Als het gaat om het schrijven van teksten dan ligt mijn focus op het creëren van overtuigende, verbindende en converterende teksten. Teksten waar je de bezoeker mee raakt, wat ze dichter bij een volgende actie brengt. Als je de aandacht van je bezoeker vast weet te houden, resulteert dit in een langer verblijf op je site. Dat wordt ook opgemerkt door Google, wat je een hogere positie in de ranking oplevert.

 

liquid cedar website (1)

Liquid Cedar XXO

Wil je een website die zowel in tekst als in beeld volledig matcht met jouw persoonlijkheid? Kies dan voor de Cedar XXO. Dit is het meest uitgebreide all-in webdesign programma.

Naast customized webdesign, copywriting en technisch SEO krijg je ook een Personal Branding fotoshoot bij Fotograaf & Stylist Daniëlle van Dongen. Haar portfolio ‘stands out’. Je krijgt professionele foto’s die je overal voor kan gebruiken. Hiermee breng je niet alleen je website, maar je complete branding next level. We bereiden alles goed voor, zodat jij vertrouwd en excited je fotoshoot in gaat. Op de dag van de fotoshoot ben ik erbij, zodat jij je volledig kunt focussen op de camera.

Turn your Liquids into Gold

Liquid Amber

VSOP

€4.997

Webdesign

Verfijnd webdesign op maat

Live kick off op locatie of via zoom

Logbook ‘Pour me a glass of stylish webdesign’

Ik verdiep me in jou als mens, ondernemer en je klant

Support tijdens de reis naar je nieuwe site

Tot 7 pagina’s

Blogtemplate, 404-pagina en coming soon pagina op maat

Toegang tot mijn online programma’s

Manual en instructievideo’s Content en Website beheer

Divi thema ter waarde van 250 euro

Optimaliseren van jouw afbeeldingen voor de site

Opmaak van eventuele mock ups

Zoekmachine optimalisatie (basis SEO)

Live zetten van jouw nieuwe site op het juiste domein

Liquid Oak

XO

€7.497

Webdesign en Copywriting

Verfijnd webdesign en teksten op maat

Live kick off op locatie of via zoom

Logbook ‘Pour me a glass of stylish webdesign’

Ik verdiep me in jou als mens, ondernemer en je klant

Support tijdens de reis naar je nieuwe site

Tot 7 pagina’s

Blogtemplate, 404-pagina en coming soon pagina op maat

Toegang tot mijn online programma’s

Manual en instructievideo’s Content en Website beheer

Divi thema ter waarde van 250 euro

Optimaliseren van jouw afbeeldingen voor de site

Opmaak van eventuele mock ups

Zoekmachine optimalisatie (basis SEO)

Live zetten van jouw nieuwe site op het juiste domein

Schrijven, redigeren en plaatsen van jouw webteksten

Liquid Cedar

XXO

€9.997

Webdesign, Copywriting en Fotografie

Verfijnd webdesign, teksten en fotografie op maat

Live kick off op locatie of via zoom

Logbook ‘Pour me a glass of stylish webdesign’

Ik verdiep me in jou als mens, ondernemer en je klant

Support tijdens de reis naar je nieuwe site

Tot 7 pagina’s

Blogtemplate, 404-pagina en coming soon pagina op maat

Toegang tot mijn online programma’s

Manual en instructievideo’s Content en Website beheer

Divi thema ter waarde van 250 euro

Optimaliseren van jouw afbeeldingen voor de site

Opmaak van eventuele mock ups

Zoekmachine optimalisatie (basis SEO)

Live zetten van jouw nieuwe site op het juiste domein

Schrijven, redigeren en plaatsen van jouw webteksten

Persoonlijk advies voor styling van eigen kleding

Make up en haar door professionele Make Up Artist

5 uur shooten op 2 of 3 locaties van jouw keuze

Onbeperkt outfit wissels met eigen kleding

70 nabewerkte foto’s in hoge resolutie

Personal Assistant op de dag van de fotoshoot

Alle prijzen zijn excl. 21% btw, reis- en parkeervergoeding. Eventuele aanschafkosten van betaalde plugins zijn niet inbegrepen. Voorwaarden beschikbaar op aanvraag. Ik bouw geen webshops of ecommerce websites, maar maak wel doorverwijzingen naar betaalpagina’s van jouw eigen account, zoals Poppyz , Kennis.Shop en Plug & Pay.

Your process is in safe hands with me. So trust me and let’s travel together. 

Portfolio Website Annemarie van Gaal Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Annemarie van Gaal

Portfolio project Smartgirls Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Susanne Akkermans

Portfolio project Simone Levie Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Simone Levie

Door in te tunen op jou en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft.

Onze samenwerking

/ 1

‘Tasting’
Wil je de bouw van jouw website uitbesteden aan mij? Dan starten we met een kennismaking via zoom. Ik ben nieuwsgierig naar jou, je bedrijf, aanbod, doelgroep en je wensen voor je website. Voelt de match van beide kanten goed, dan werk ik een voorstel voor de website van je keuze uit. Na je akkoord gaan we van start.

/ 2

Kick-off
Ik geef jouw website een hart mee. Jouw hart. Het moet een reflectie van jou zijn. Daarom wil ik je nog beter leren kennen en starten we met de kick-off. Je kunt kiezen voor een live kick-off op locatie of via zoom. Wil je liever zelfstandig aan de slag? Dan staat mijn online programma ‘Enrich your Website’ plus mijn logboek ‘Pour yourself a glass of stylish webdesign’ voor je klaar. 

/ 3

Planbord
Om zicht op het project te houden, maak ik voor ons een online planbord aan. Echt, ik heb jarenlang zonder gedaan, maar nadat mijn klant mij vroeg hier mee te werken, wil ik niet meer zonder. Je ziet in één oogopslag hoe ver je al bent, wat er nog moet gebeuren, wat er nodig is, etc. En we hoeven daardoor ook veel minder te mailen. 

/ 4

Design
Zodra ik de benodigde input voor het maken van de homepage heb, start ik het design. Ga uit van circa twee weken. Zodra deze gereed is, presenteer ik deze live aan je, op locatie of via zoom. Ik ben benieuwd naar je reactie, ik kan mijn visie met je delen en we kunnen direct finetunen. Zodra het design van de homepage definitief is, hebben we de lijn voor de rest van jouw website te pakken.

/ 5

WordPress
Zodra het design akkoord is, start ik met de bouw van jouw website in WordPress. Dat doe ik op jouw eigen domein of op een testomgeving. Iedere keer als er een pagina gereed is, maak ik hier melding van in het planbord, zodat jij hier je feedback op kunt geven. Je kunt reageren via het planbord of we plannen een zoomcall in zodat we samen je feedback doorspreken. 

/ 6

Lancering
Zodra alles gereed en getest is, gaat je site live! Je krijgt toegang tot mijn online programma ‘Content en Website beheer’, waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je zelf je site kunt bijhouden. Doe je dit liever niet zelf? Dan kan ik je doorverwijzen. Door mijn programma ‘Launch your website’ weet je precies hoe je meer uit je websitelancering kan halen. Het is tijd om te genieten van je nieuwe site. Cheers! 

Een impressie van mijn werk

Portfolio Website Annemarie van Gaal Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Annemarie van Gaal

Portfolio project Simone Levie Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Simone Levie

Portfolio Website Judith Fanto Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Judith Fanto

Portfolio project Under Construction Paula Terpstra Webdesign 1800x1000 (5)

Gewoon Susanne

Portfolio project Melleni Design Paula Terpstra Webdesign

Melleni Design

Mark Timmerwerk

Website Eline Cointepas Paula Terpstra Webdesign 1800x1000 project

Eline Cointepas

Nieuwetijds Business

Website Detsje Holtrop Paula Terpstra Webdesign 1800x1000 project

Detsje Holtrop

Portfolio project Studio EHBO Paula Terpstra Webdesign 700x400

Studio EHBO

Portfolio project Maaslandart Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Gastouderbureau Gastou

Website Linda Lex Paula Terpstra Webdesign 1800x1000 project (1)

Linda Lex

Website Daniëlle van Dongen 2.0 Paula Terpstra Webdesign 1800x1000 project

Daniëlle van Dongen 2.0

Portfolio Website Daniëlle van Dongen Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Daniëlle van Dongen 1.0

Portfolio Website Carolien Broeke Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Carolien Broeke

Website Sabine Lammers Vitaal en Energiek Paula Terpstra Webdesign 1800x1000 project

Vitaal en Energiek

Portfolio project KAS Ontmoetingslocatie Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

KAS

Portfolio project Studio EHBO Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Harry Sally Jewelry

Portfolio project Claudia Vesters Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Claudia Vesters

Portfolio Website Karlien Mabesoone Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Karlien Mabesoone

Portfolio project Smartgirls Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Smartgirls

Portfolio project STICC Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

STICC

Portfolio Website Helena Spits Mijn huis Mijn verbouwing Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Mijn huis Mijn verbouwing

Website Bouwzorg Fryslân Paula Terpstra Webdesign 1800x1000 project

Bouwzorg Fryslân

Portfolio project Road2B Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Road2B

Portfolio project Praktijk Bij de Hand Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Praktijk Bij de Hand

Website Teus Advies

Teus’ Advies

Website Sloopmetermarkt Teus van Essen Paula Terpstra Webdesign 1800x1000 project

Sloopmetermarkt.nl

Portfolio project Maaslandart Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Maasland Art

Portfolio project Autorijschool Jan de Waard Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Rijschool Jan de Waard

Op maat gemaakte website van Melleni Design

Wil jij ook zo graag…

 • Het bouwen van je site uitbesteden
 • Ontspannen bij het idee dat je kunt loslaten
 • Je site omturnen van last naar lust
 • Je online presenteren zoals je echt bent
 • Goed gevonden worden in zoekmachines
 • Een website op maat, die klopt met wie jij bent
 • Een mooie weergave op tablets en telefoons
 • Blij zijn met je website
 • Je site inzetten als slimme marketing- en salestool
 • Jezelf en je bedrijf professioneel presenteren
 • Je mailinglijst laten groeien
 • Je bezoekers omzetten in leads
Susanne Akkermans Gewoon Susanne Paula Terpstra Webdesign Testimonial

“Paula heeft me echt laten zien dat webdesign een vak is.”

Paula heeft mij echt laten zien dat webdesign een vak is. Ik was zelf begonnen met het bouwen van een website maar mistte de energie en de professionaliteit op die site. Wat ik heel fijn vond aan de samenwerking met Paula was dat ze helder de verwachtingen uiteenzette en ze was eerlijk in welk programma het beste bij mij zou passen.

Ze zag direct waar mijn kracht wel lag en waar zij haar kracht kon inzetten. Haar ‘Enrich Your Website programma’ heeft me ook geholpen om alles goed voor te bereiden. Tijdens het proces realiseerde ik me wel dat mijn branding en foto’s nog sterker konden om het meer kloppend te maken. Dat maakte dat het iets langer duurde tot de website klaar was, maar het maakte ook dat mijn website nu écht één geheel geworden is en past bij wie ik ben en wat ik wilde uitstralen; speels, authentiek en krachtig. Ik krijg ook ontzettend enthousiaste reacties terug over mijn website!

De communicatie gedurende het bouwproces was open en transparant. Ze liet me regelmatig weten hoe ver ze was en tijdens onze zoom-meetings spatte de energie er van af. Zo gaaf hoe het geheel dan ontstaat en al pratende de puzzelstukjes in elkaar vallen. Paula is professioneel en een hele fijne persoonlijkheid om mee samen te werken!

Moniek Bloem, Leiderschap Expert

Vragen en antwoorden

Moet ik zelf hosting regelen?

Ja, je registreert zelf je domeinnaam en je regelt zelf je hosting. Bij de start van onze samenwerking krijg je toegang tot mijn online programma ‘Enrich Your Website, waarin ik je hier tips over geef. Ik leg je uit waar je je domein kunt registreren en welk hostingpakket je kunt kiezen, zodat je hier een goede keuze in kunt maken.

Ik ben een man. Kun je ook een website voor mij maken?

Jazeker. Als je een kijkje bij mijn reviews neemt zie je dat ik ook mooie websites heb gemaakt voor mannelijke ondernemers. De belangrijkste voorwaarde voor onze samenwerking is, is dat er van beide kanten een klik is. Heb je interesse in een door mij gemaakte website? Plan dan een kennismaking.

Hoe lang duurt het voordat mijn nieuwe website af is?

Dit hangt van verschillende factoren af, waardoor hier niet een eenduidig antwoord op mogelijk is. Maar je kunt gerust rekening houden met circa 3 maanden. Het gaat zeker helpen als jij als ondernemer vlot je input en feedback geeft.

Wat als ik wel een nieuwe website wil, maar daarna niet zelf de website wil bijhouden en onderhouden?

Mocht je je website na de oplevering niet zelf willen bijhouden, dan kan ik je in contact brengen met specialisten webonderhoud.

Ik ben al actief op social media. Heb ik dan ook een website nodig?

Ieder platform heeft zijn eigen kracht. Ik zou zelf voor een combinatie gaan zodat beiden elkaar kunnen versterken. Zo kun je vanuit social media direct linken naar blogs, verslagen, artikelen, producten en of diensten vanuit jouw website. Je houdt je post kort en krachtig en nodigt je bezoekers uit je website te bezoeken. En blogs en artikelen helpen je weer om je vindbaarheid in zoekmachines te vergroten. Een eigen website is niet alleen professioneel, maar is ook nog eens jouw unieke geclaimde plek op het internet. Deze ruimte is helemaal voor jou. Geen reclame, geen ruis, geen afleiding. En anders dan bij sociale media, ben jij de baas over je site. Stel dat één van de social media platformen besluit de stekker eruit te trekken dan ben je alles wat je opgebouwd hebt kwijt. Jouw website is here to stay.

Ik heb nog geen branding.

Branding is de persoonlijkheid van jouw merk. Het gaat om vertrouwen, passie, het verhaal achter het bedrijf, en het gevoel wat het bij jouw klant moet oproepen. Het is een optelsom van je merk: je logo, je naam, stijl, symbolen, kernwaarden, normen en waarden, sfeer. Dit alles kun je uiten in je huisstijl, je kleuren, je website, werkboeken, advertenties, persberichten, foto’s, teksten, noem maar op. Zo is de website een ideaal platform om je branding vorm te geven. Branding is belangrijk om de connectie met je ideale klant te maken. Heb je nog geen branding? Dan is dit het moment om daar goed over na te denken. Welke kernwaarden zijn voor jou belangrijk? Wat wil je uitstralen? Je hoeft echt geen Coca Cola te zijn om een branding neer te kunnen zetten. Ook als zelfstandig ondernemer kun je hier vorm aan geven. Welke sfeer moeten jouw bezoekers direct proeven? Je kunt een grafisch vormgever inschakelen om jouw branding te ontwerpen, zodat je een basis hebt voor alle uitingen binnen je bedrijf. Van je socials, tot je flyers en van je visitekaart tot aan je website. Als je er voor kiest om geen grafisch vormgever in te schakelen, dan maak ik op basis van jouw input een voorstel voor je website, die past bij hoe jij je wilt presenteren.