Kies voor een website op maat

Wil jij jouw website jouw persoonlijkheid meegeven?
Kies dan voor een website op maat.

Paula Terpstra Websitecoaching vrouwelijke website webdesign

Website op maat

Mijn kracht ligt in webdesign, in het neerzetten van de juiste look en feel. Ik tune in op de ondernemer en daardoor maak ik een website die precies uitstraalt wie iemand is en wat hij of zij wil uitstralen. Een website op maat, dit is mijn specialiteit. En dat gaat verder dan design alleen, want ook de juiste kleuren, woorden, foto´s, visuals en emoties maken hier deel van uit. Welk verhaal moet er overgebracht worden?

Het is een samenspel

Als ik het over een verhaal heb, heb ik het niet alleen over woorden. Het is een samenspel. Net als een interieur, zegt een website iets over iemand. Het is aan jou als ondernemer om te besluiten hoe jij jezelf wilt presenteren. Sta daarom stil bij de vraag hoe jij de verbinding met je ideale klant wilt maken.

 

Mijn aanbod

Ik bied mijn klanten drie verschillende pakketten aan. De Rising Star, Super Star en Diamond Star website. Bij de Rising Star krijg je een website op maat. Bij de Super Star krijg je hier ook teksten en een live DIY-training bij. En bij de Diamond Star mag je je ook verheugen op een fotoshoot door een professionele Stylist & Fotograaf. Naar welk pakket je keuze uitgaat hangt af van je eigen wensen. Als je zelf je teksten wilt schrijven, dan is de Rising Star de beste keuze voor jou. Wil je dat ik je teksten schrijf en ik jou persoonlijk train hoe je je website moet bijhouden na de oplevering? Kies dan voor de Super Star. En wil je volledig ontzorgd worden? Ga dan all the way met mijn Diamond Star.

Rising Star Website

Wil jij een professionele website, die in lijn is met wie jij bent, zonder al te veel poespas en voor een gering budget? Dan is de Rising Star ideaal voor jou. Aan de hand van de Master Your Website 14-daagse brengen we jouw eisen en wensen in kaart. Vervolgens ga ik aan de slag. Je hoeft er geen kilometer voor te rijden, want alles kan op afstand. Dit is een op maat gemaakte website en de snelste start die je kunt maken.

Super Star Website

Ik schrijf jouw teksten

Bij de Super Star gaan we een stap verder. Als je het schrijven van je teksten liever uit handen geeft, dan schrijf ik ze voor je. Ik heb daar wel jouw input voor nodig en daarom overleggen we samen naar welke manier jouw voorkeur uitgaat. Lees ik me in op jouw eventuele huidige site? Schrijf je zelf iets in je eigen woorden, spreek je een audio in of houden we een call? Vervolgens schrijf ik jouw teksten. Ik zorg dat het lekker leest, dat de tekst duidelijk is en ik geef ze trefwoorden mee waarop je gevonden wilt worden in zoekmachines.

Live DIY-training

Je krijgt ook een interactieve live DIY-training in Barneveld of via beeldbellen. Tijdens deze training leg ik je uit hoe je zelf je website kunt bijhouden en beheren. Mocht je tijdens de uitleg vragen hebben, dan kan ik hier direct op in gaan.

Diamond Star Website

Wil je een website die zowel in tekst als in beeld matcht met jouw persoonlijkheid? Kies dan voor de Diamond Star. Dit is het meest uitgebreide all-in programma. Een website is het ideale platform om jezelf te presenteren zoals je bent. Maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Want hoe breng jij je sparkels over? Wat zeg je dan? En hoe spreek je je doelgroep dan aan? En welke outfit hoort daarbij?

Ik schrijf jouw webteksten

Gooi al je zorgen overboord, want bij de Diamond Star lever jij een tekst aan zoals jij je business ziet. Dit mag je op papier zetten, helemaal in je eigen woorden. Maar je kan er natuurlijk ook audio opnames van maken. Wat jij het prettigst vindt. Jouw (eventuele) huidige website, onze kennismaking en deze input zijn voor mij de ingrediënten om met een frisse blik naar jouw teksten te kijken. Bestaande teksten die resoneren die houden we overeind, maar daar waar het niet helemaal lekker loopt, pak ik de pen van je over.

Paula Terpstra Websitecoaching Danielle-vanDongen-77-web

Inclusief professionele fotoshoot

Personal Styling en Fotografie zijn letterlijk en figuurlijk beeldbepalende elementen voor jouw website. Met het Diamond Star Pakket maak jij hier samen met Daniëlle van Dongen werk van. Met Personal Branding zet jij jezelf uniek en authentiek in de markt, hiermee laat jij zien wie je bent en waar je voor staat.

Styling & Fotografie

Met Daniëlle’s unieke en persoonlijke concept, waarbij ze Styling en Fotografie samenbrengt, heb je als eindresultaat picture perfect pictures. Het klopt. Het klopt met wie jij bent en sluit naadloos aan op je business. Met deze foto’s til jij jouw website naar het allerhoogste niveau. En omdat je direct een beeldbank met 100 beauty’s van foto’s aanlegt, kun je deze foto’s ook inzetten voor je socials.

 

Voor je website en socials

Je kunt hier lange tijd mee vooruit, waardoor jij je business branding nog meer versterkt. En zo straal je nog meer eenheid uit. Je shinet op je website én je socials. Waar je keer op keer gezien wordt.

Wij geloven in cocreatie

Daniëlle gelooft net als ik in cocreatie. We zetten de route uit, maar bewandelen deze samen met jou. Een bekend en bewandeld pad voor ons. Maar door ruimte over te laten voor spontaniteit, inzichten en eigenheid komen we samen tot een uniek eindresultaat die matcht met wie jij bent. Om hier te komen, is jouw inzet en vertrouwen nodig.

 

‘Geef jouw website The Power to Connect mee’

Pakketten en prijzen

Voor jou als ondernemer is het prettig om te weten waar je aan toe bent, en daarom werk ik met pakketten en ben ik transparant over de prijzen. Je kunt kiezen uit drie verschillende websitepakketten, de Rising Star, Super Star en de Diamond Star. Bij elk pakket krijg je een website op maat. Het verschil zit hem in ondersteuning bij teksten, training en Personal Branding Styling & Fotografie.

Door in te tunen op jou en je klant, voel ik aan wat jouw website nodig heeft.

Standaard betaling in vier maandelijkse termijnen, beginnend vanaf moment van samenwerking, daarna aan het begin van iedere maand. Alle prijzen zijn excl. btw, reis- en parkeervergoeding (van mij of de fotograaf). Eventuele aanschafkosten van extra plugins zijn niet inbegrepen. Extra pagina’s Rising Star € 150, Super en Diamond Star € 200. Standaard plaats ik maximaal 3 blogs, iedere extra blog is € 50. Extra uren buiten het pakket om €79 per uur excl. btw. Ik bouw geen webshops of ecommerce websites, maar maak wel doorverwijzingen naar betaalpagina’s van jouw eigen account, zoals Poppyz en Plug & Pay.

Portfolio Website Annemarie van Gaal Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Annemarie van Gaal

Portfolio project Simone Levie Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Simone Levie

Portfolio project Smartgirls Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Smartgirls

Falling in love with your own portfolio is a good thing, isn’t it?

Ik voel wat jouw website nodig heeft

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Onze samenwerking

/ 1

Kennismaking

Wil je de bouw van jouw website graag uitbesteden aan mij? Dan starten we met een telefonische kennismaking. Ik ben nieuwsgierig naar jou, je bedrijf, aanbod, doelgroep en je wensen voor je website.

/ 2

Jouw input

Daarnaast heb ik ook input van jou nodig om de website vorm te geven. Je krijgt toegang tot mijn online programma ‘Master Your Website’ en krijgt hierin stap voor stap uitgelegd wat nodig is. Je krijgt hier ook een digitaal werkboek bij. Dit werkboek, de Starterskit, stuur je vervolgens ingevuld naar mij toe.

/ 3

Design homepage

Na het verkrijgen van jouw materialen, waaronder de ingevulde Starterskit en jouw foto’s, start ik het creatieve proces. Ik start met het ontwerp van jouw homepage.

/ 4

Feedback homepage

Zodra de homepage gereed is, stuur ik je het ontwerp toe. Omdat je homepage bepalend is voor de uitstraling van je website in zijn totaliteit, is dit het moment om eventuele aanpassingen en of wensen terug te koppelen. Je kunt denken aan andere kleuren, foto’s, lettertype of opzet. 

/ 5

Bouw website

Als je homepage naar je zin is, start ik met de bouw van jouw andere webpagina’s.

/ 6

Lancering website

Tussendoor hebben we regelmatig overleg en ben ik er om je vragen te beantwoorden. Zodra alles klaar is, doe ik een final check en daarna zet ik de website live! Je ontvangt de DIY manual en als je programma een training bevat, plannen we deze in. 

‘Ik maak websites waar de ondernemer in zit’

Op maat gemaakte website van Melleni Design

Wil jij ook zo graag…

 • Het bouwen van je site uitbesteden
 • Ontspannen bij het idee dat je kunt loslaten
 • Je site omturnen van last naar lust
 • Je online presenteren zoals je echt bent
 • Goed gevonden worden in zoekmachines
 • Een website op maat, die overeenkomt met wie jij bent
 • Een mooie weergave op tablets en mobiele telefoons
 • Blij zijn met je website, waardoor je er graag naar verwijst
 • Je site inzetten als slimme marketing- en salestool
 • Focussen op je eigen business en klanten
 • Jezelf en je bedrijf professioneel presenteren
 • Je mailinglijst laten groeien
 • Je bezoekers omzetten in leads

Vind de webdesigner die bij je past

Ook ik was ooit op zoek naar een webdesigner. Ik werkte parttime en wilde graag extra op onze hypotheek aflossen. Dus had ik een gaaf idee bedacht, het oprichten van vrijetijdbarneveld.nl, en daarom had ik een op maat gemaakte website nodig. Ik klopte aan bij een reclamebureau, een leuk gesprek volgde, en daarna de offerte. Ik begon te duizelen, want de realisatie van mijn website zou maar liefst €16.000 kosten. En dan moest ik nog rekening houden met bijkomende kosten. Ik heb dat toen zelfs nog serieus overwogen…

Paula Terpstra Websitecoaching app 1

Het bureau en ik

Een website op maat voor €16.000 is echt zo gek niet. Er gaan wel grotere bedragen in het rond. De les die ik leerde, is dat je echt op zoek moet gaan naar een webdesigner die bij je past. Daarom hadden het reclamebureau en ik destijds niet samen in het offertetraject moeten stappen. Dat had ons allemaal tijd en teleurstellingen bespaard. Kies je webdesigner daarom met zorg uit.

Je weet het, je voelt het

Andersom geldt dit ook. Ook voor mij moet de match kloppen. Om jouw oriëntatie zo vlot en duidelijk mogelijk te laten verlopen, heb ik mijn website daarom zo helder en transparant mogelijk gemaakt. What you see is what you get. Ik vertel je wat ik je te bieden heb, wat ik reeds gemaakt heb, welke pakketten en prijzen ik hanteer en ik vertel je iets over mezelf. En ik vertel je het belang van een eigen website. Maar als we echt een goede match zijn, dan hoef ik jou het belang van een duidelijke en aansprekende website niet meer uit te leggen. Want dat weet je, dat voel je en dat wil je.

Van ‘wish list’ naar ‘to do’ list

Een nieuwe website kan soms lange tijd op je ‘wish list’ staan. Door dit steeds maar uit te stellen, lijkt deze wens alsmaar verder van je af te komen staan. Als je niet uitkijkt, staat deze volgend jaar nog steeds niet op je ‘to do list’. En onbedoeld verandert jouw website dan stilletjes in een ‘last’. Dat is niet fijn voor jou, maar ook niet voor je business. En daarom wil ik je daar heel graag mee helpen. Ben je toe aan een nieuwe website? Omdat je er simpelweg nog géén hebt of omdat je toe bent aan een nieuwe? Kijk dan eens wat ik voor je kan betekenen.

WordPress en Divi

Ik maak mijn websites in WordPress en ik werk met het veelzijdige thema Divi. Ook maak ik deel uit van het team van Simone Levie en hier laat ik mijn talenten los als het gaat om het opmaken van haar website en salespages. Ook geef ik maandelijks expert coach calls in de MPOP Team Community waar ik mijn kennis over Divi, webdesign en websites deel.

Vragen en antwoorden

Moet ik zelf hosting regelen?

Ja, je registreert zelf je domeinnaam en je regelt zelf je hosting. Bij de start van onze samenwerking krijg je toegang tot mijn online programma ‘Master Your Website‘, waarin ik je hier tips over geef. Ik leg je uit waar je je domein kunt registreren en welk hostingpakket je kunt kiezen, zodat je hier een goede keuze in kunt maken.

Ik ben een man. Kun je ook een website voor mij maken?

Jazeker. Als je een kijkje in mijn portfolio neemt zie je dat ik ook hele mooie websites heb gemaakt voor mannelijke ondernemers. De belangrijkste voorwaarde voor onze samenwerking is dat je een gedreven zelfstandig ondernemer bent en dat er van beide kanten een klik is. Heb je interesse in een door mij gemaakte website? Laten we dan een kennismaking inplannen.

Hoe lang duurt het voordat mijn nieuwe website af is?

Dit hangt van verschillende factoren af, waardoor hier niet een eenduidig antwoord op mogelijk is. Maar je kunt gerust rekening houden met circa 3 maanden. Het gaat zeker helpen als jij als ondernemer vlot je input en feedback geeft.

Wat als ik wel een nieuwe website wil, maar daarna niet zelf de website wil bijhouden en onderhouden?

Mocht je je website na de oplevering niet zelf willen bijhouden, dan kan ik je in contact brengen met een specialist webonderhoud.

Wat als ik meer support via mail, telefoon en app wil?

Ieder programma bevat support via mail, telefoon en of app-contact. Ik werk met vaste prijzen werk en daarom heb ik mijn support-uren per programma gekaderd. Mocht je behoefte aan meer support hebben dan de tijd die ervoor staat, dan ben ik er uiteraard voor je. De extra gemaakte uren breng ik dan apart in rekening. Onze telefonische kennismaking en contactmomenten ten behoeve van teksten bij de Super Star en Diamond Star staan los van support. De genoemde uren zijn alleen geldig tijdens de samenwerking. Na oplevering van het project komen eventueel niet verbruikte uren te vervallen.

Ik ben al actief op social media. Heb ik dan ook een website nodig?

Ieder platform heeft zijn eigen kracht. Ik zou zelf voor een combinatie gaan zodat beiden elkaar kunnen versterken. Zo kun je vanuit social media direct linken naar blogs, verslagen, artikelen, producten en of diensten vanuit jouw website. Je houdt je post kort en krachtig en nodigt je bezoekers uit je website te bezoeken. En blogs en artikelen helpen je weer om je vindbaarheid in zoekmachines te vergroten. Een eigen website is niet alleen professioneel, maar is ook nog eens jouw unieke geclaimde plek op het internet. Deze ruimte is helemaal voor jou. Geen reclame, geen ruis, geen afleiding. En anders dan bij sociale media, ben jij de baas over je site. Stel dat één van de social media platformen besluit de stekker eruit te trekken dan ben je alles wat je opgebouwd hebt kwijt. Jouw website is here to stay.

Ik heb nog geen branding.

Branding is de persoonlijkheid van jouw merk. Het gaat om vertrouwen, passie, het verhaal achter het bedrijf, en het gevoel wat het bij jouw klant moet oproepen. Het is een optelsom van je merk: je logo, je naam, stijl, symbolen, kernwaarden, normen en waarden, sfeer. Dit alles kun je uiten in je huisstijl, je kleuren, je website, werkboeken, advertenties, persberichten, foto’s, teksten, noem maar op. Zo is de website een ideaal platform om je branding vorm te geven. Branding is belangrijk om de connectie met je ideale klant te maken. Heb je nog geen branding? Dan is dit het moment om daar goed over na te denken. Welke kernwaarden zijn voor jou belangrijk? Wat wil je uitstralen? Je hoeft echt geen Coca Cola te zijn om een branding neer te kunnen zetten. Ook als zelfstandig ondernemer kun je hier vorm aan geven. Welke sfeer moeten jouw bezoekers direct proeven?