Home » Website » Vind de webdesigner die bij jou past

Vind de webdesigner die bij jou past

13 februari 2020

Vind de webdesigner die bij je past Paula Terpstra Webdesign Blog

Ook ik was ooit op zoek naar een webdesigner. Ik liep met een waanzinnig goed idee rond en daar had ik een website voor nodig. Ik klopte bij een reclamebureau aan, een leuk gesprek volgde, en daarna de offerte. En daar begon ik echt even van te duizelen. Wat deed me duizelen? Welke les leerde ik? En hoe pluk jij daar de vruchten van?

Dizzy van de offerte

Waar ik dizzy van werd? Van de offerte! Van het bedrag dat je aan het eind van de offerte vriendelijk staat op te wachten… De bouw van mijn website zou maar liefst € 16.000,- kosten en dan zouden er nog bijkomende kosten volgen. Ik liet dit nieuws even bezinken, maar ik was zo overtuigd van het succes van mijn idee, dat ik serieus overwoog om het geld bij elkaar te krijgen.

De bouw van mijn website zou maar liefst 16 duizend euro kosten

Uiteindelijk ben ik niet ingegaan op de offerte. Het bedrag groeide me simpelweg boven mijn pet. Maar mijn website kon ik niet uit mijn hoofd krijgen. Dus ik besloot om de website zelf te maken. En dat is me uiteindelijk gelukt. Maar ik kan me heel goed voorstellen dat niet iedereen tijd en zin heeft om zelf een website in elkaar te zetten. Ik weet heel goed hoe het voelt om met een keigoed idee rond te lopen, maar dat het je aan een website ontbreekt.

Vind de webdesigner die past bij jouw bedrijf

Achteraf gezien denk ik dat het reclamebureau en ik eerder tot de conclusie hadden moeten komen dat ik niet hun ideale klant was. Dan hadden we onszelf allebei veel tijd bespaard. De les die ik eruit haalde was dan ook dat ik duidelijk wil zijn over wie mijn doelgroep en mijn ideale klant is. Ik maak websites voor gedreven dienstverlenende ondernemers. Voor coaches, trainers, sprekers, auteurs, adviseurs en creatieve ondernemers. Ambitieuze ondernemers die ‘On a Mission’ zijn en daar een fantastische website bij nodig hebben.

Wat kost een website

Ook wil ik helder zijn in de prijzen die ik vraag. Dan weet je direct waar je aan toe bent en of dit past binnen je budget. En als je al een drempel zou voelen om een prijs op te vragen, dan is bij deze die drempel direct weggenomen. Zo zie je maar dat er in de teleurstelling van de offerte van € 16.000 ook veel lessen liggen. Je moet ze alleen wel zien. Omdat ik een history had met webdesign pakte ik de draad vanaf hier weer op en zo heb ik mijn gedroomde website uiteindelijk zelf gemaakt. Maar ik kan me voorstellen dat dit voor jou geen uitnodigende of reële optie is. Had ik er destijds niet voor gekozen om de site zelf te maken, dan had ik ook niet ‘al het geld bij elkaar moeten sprokkelen’. Nee, dan had ik verder moeten kijken. Het reclamebureau en ik waren niet elkaars match. In ieder geval niet op budgetlevel.

Ben ik de webdesigner die bij je past?

Ben jij een zelfstandig ondernemer en wil je een prachtige website tegen een goed tarief, en voel je een klik met mij, dan heb ik een heel mooi aanbod voor je. Kijk welke website op maat ik voor jou kan maken.


Paula Terpstra Websitecoaching website webdesign Barneveld Ede Arnhem Amersfoort Apeldoorn 500px

Hi, ik ben Paula

Ik bouw websites op maat met ‘The Power To Connect’. Voor coaches, trainers, adviseurs, sprekers, auteurs en creatieve ondernemers die willen connecten met hun ideale klant.

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Via mijn blogs en socials deel ik tips en inspiratie. Wil je meer tips? Kijk dan eens bij mijn gratis weggever.

Start vandaag nog!

Maak de beste start met je nieuwe website en start vandaag nog met de 14-daagse. Ga naar Master Your Website.

Nu voor €97!

14 daagse Master Your Website phone_Paula Terpstra Webdesign mini mockup