kaboompics_Workspace in the living room

Tips voor je website

Ben jij fanatiek op de socials? Zet je posts, story’s, reels, ads, vlogs, podcasts en de hele rambam in voor extra exposure? Slim! Maar realiseer je dan goed dat je je klant klaarstoomt voor de volgende ronde: namelijk een bezoek aan jouw website. Als jij extra traffic naar je website genereert vanuit je socials, zorg er dan in ieder geval voor dat jouw website net zo goed of nog beter is. Je volger klikt niet zomaar op je website link, daar heb je waarschijnlijk al tijden energie in moeten steken. Daar zitten úren aan social efforts in. Koester die bezoeken en besef in welke belangrijke fase jouw bezoeker je site bezoekt. Time To Seal The Deal! Ik geef je tips om zoveel mogelijk uit je website en bizz te halen.

kaboompics_Workspace in the living room (3) (1)

ONLINE TRAINING

Het succes van je site ligt in de basis. Volg de 14-daagse voor de beste start.

kaboompics_Workspace in the living room (1)

Jouw homepage is je goud

Van alle website tips die ik je geef, krijgt jouw homepage een absolute ereplek. Jouw homepage moet je bezoeker immers direct een eerste indruk van je bedrijf geven. Hier moet het vlammetje gaan branden. Vanuit hier wil je dat je bezoeker ook een vervolgactie neemt. Denk aan het lezen van jouw blogs, aanvragen van jouw weggever, bekijken van jouw aanbod, insturen van het contactformulier, enz. Kortom, jouw homepage is je goud! Download mijn gratis ebook ´11 tips voor een Pakkende Homepage´.

Online training Paula Terpstra Webdesign 1280_800

JOUW WEBSITE

Wil je een idee krijgen van hoe jouw site eruit kan zien? Bekijk mijn projecten.

kaboompics_Workspace in the living room (2) (1)

Groei met mijn website tips

Ik wilde extra aflossen op onze hypotheek, maar het wilde niet zo lukken. Mijn hobbywebsite trok veel volgers, maar financieel leverde het mij niets op. Totdat ik investeerde in een online business opleiding. Ik leerde dingen waar ik het bestaan niet van wist. Mijn site maakte uiteindelijk plaats voor een eigen bedrijf in webdesign. Ook dit was hard werken, maar ik wist welke stappen ik de nemen had. En toen kwam de groei. Kies ook voor groei en maak werk van mijn tips. Ik hoop dat mijn website tips je helpen bij het versterken van jouw bedrijf. Ben je toe aan een compleet nieuwe site en kun je mijn hulp hier goed bij gebruiken? Kijk dan eens bij mijn aanbod voor een website op maat.