Heeft jouw DIY-website haar glans verloren en ben je toe aan een nieuwe?

Is jouw DIY-website ‘op’, maar is een maatwerk website nu nog een brug te ver?
Kies dan voor een professionele Customized Template.

Je hoeft niet alles zelf te doen

Als zelfstandige denk je nogal eens dat je alles binnen je bedrijf zelf moet doen. Van marketing tot sales en van administratie tot inkoop. En daar besteed je, naast het helpen van je klanten (just a detail…), heel veel tijd aan. Eerst ben je druk om al die disciplines onder de knie te krijgen en vervolgens volgt de uitvoering. Het kost tijd, maar het spaart je ook geld uit. Je hoeft immers niet overal een expert voor in te schakelen.

Geloof me, ik herken het. Zo ben ik ook ooit begonnen. Mijn voorletters waren nog net niet D.I.Y. (Do It Yourself). Maar wat nu als je de combi kan maken? Als je de expert voor het fijne werk inschakelt en zelf de grote lijnen oppakt? Die expert touch wil ik jou geven. En daarom heb ik Liquid Cherry websites voor je gemaakt. Dit zijn kant en klare professionele templates die ik voor jouw business customize met je eigen logo, kleuren, foto’s en teksten. Je website ziet er professioneel uit, tegen een gering budget en je ervaart de luxe en ontspanning van het uitbesteden.

Paula Terpstra Websitecoaching vrouwelijke website webdesign

Met de Liquid Cherry website heb je keuze uit drie soorten templates

Kir Royal

Dit stoere template is zo no nonsense als maar kan, waar je bezoeker zich direct goed bij zal voelen. Stoer, duidelijk, fris, overzichtelijk, prettig leesbaar. Kortom: alle ingrediënten die je je maar kan wensen voor je business. En natuurlijk compleet customizable naar jouw wensen.

Cherry Whispers

De titel van dit template zegt alles, Cherry Whispers. Het is een website met rustige, ontspannen vibes. Met een look & feel die uitnodigt om voor nu op die pauzeknop te drukken. Om rustig de teksten te lezen, die prettig opgesteld staan. Cherry Whispers laat je achterover leunen.

Cerise Surprise

Deze feel good website combineert fun & vrouwelijk. De quotes die slim gepositioneerd staan vragen direct om de aandacht van de bezoeker. Hier kun jij direct de eerste connectie maken! Fijn opgestelde foto’s en teksten loodsen je bezoekers mee door je site. Je verhaal komt tot leven.

Turn your Liquids into Gold

Liquid Cherry

VS

€ 2.497

Template Webdesign & SEO

N

Keuze uit een door mij ontworpen WordPress website template Kir Royal, Cherry Whispers of Cerise Surprise

N

Ik customize het door jou gekozen template met jouw logo, kleuren, lettertypes, foto’s en teksten

N

Ik customize de bestaande pagina’s op basis van jouw content

N

Direct toegang tot mijn online programma ‘Enrich Your Website’

N

Log book ‘Pour me a glass of stylish webdesign’

N

Ik kruip in jouw huid en tune in op jou als mens, ondernemer, je business, energie en klant

N

Support tijdens de reis naar jouw nieuwe website

N

Tot 5 standaard pagina’s: Home, Services, About, Blog, Contact

N

Inclusief blogtemplate horende bij het webdesign template

N

Sneak peek homepage met maximaal 1 revisie, plus 1 revisieronde per pagina

N

Ik maak jouw website geschikt voor mobiel en tablet (responsive design)

N

Een jaar lang toegang tot al mijn online programma’s:

– Enrich Your Website
– Launch Your Website
– How To Hit A Homepage Homerun
– Content en Website beheer

N

Manual en instructievideo’s Content en Website Beheer

N

Opmaakprogramma Divi t.w.v. € 250

N

Installatie gewenste plugins:

– Back-up
– Extra beveiliging
– Cookiemelding
– Insta-feed
– Vreemde fonts
– Photo grid
– SEO

N

Zoekmachineoptimalisatie (technisch SEO)

N

Verkleinen, bijsnijden, hernoemen en plaatsen van jouw afbeeldingen

N

Ik plaats de door jou aangeleverde webteksten en geef je hier mijn feedback op

N

Live zetten van jouw nieuwe website op het juiste domein

Alle prijzen zijn excl. 21% btw, reis- en parkeervergoeding. Eventuele aanschafkosten van extra plugins zijn niet inbegrepen. Voorwaarden beschikbaar op aanvraag. Ik bouw geen webshops of ecommerce websites, maar maak wel doorverwijzingen naar betaalpagina’s van jouw eigen account, zoals Poppyz en Plug & Pay.

Paula Terpstra Websitecoaching Danielle-vanDongen-77-web

Professionele fotoshoot

Om je website echt state of the art te maken, heb je natuurlijk professionele foto’s nodig. En daarom werk ik werk samen met Daniëlle van Dongen. Daniëlle heeft oog voor styling en fotografie, maar weet ook hoe spannend het is om voor de camera te staan. Ze stelt je op je gemak. Bekijk haar portfolio en ik hoef niets meer te zeggen.

Wij geloven in cocreatie

Daniëlle gelooft net als ik in cocreatie. We zetten de route uit, maar bewandelen deze samen met jou. Een bekend en bewandeld pad voor ons. Maar door ruimte over te laten voor spontaniteit, inzichten en eigenheid komen we samen tot een uniek eindresultaat die matcht met wie jij bent. Om hier te komen, is jouw inzet en vertrouwen nodig.

 

Onze samenwerking

/ 1

Kennismaking
Wil je de bouw van jouw website graag uitbesteden aan mij? Dan starten we met een telefonische kennismaking. Ik ben nieuwsgierig naar jou, je bedrijf, aanbod, doelgroep en je wensen voor je website.

/ 2

Jouw input
Daarnaast heb ik ook input van jou nodig om de website vorm te geven. Je krijgt toegang tot mijn online programma ‘Enrich Your Website’ en krijgt hierin stap voor stap uitgelegd wat nodig is. Je krijgt hier ook een werkboek bij. Dit werkboek, het log book ‘Poor me a glass of stylish webdesign’, stuur je vervolgens ingevuld naar mij terug.

/ 3

Inrichten homepage
Na het verkrijgen van jouw materialen, waaronder het ingevulde log book en jouw foto’s, richt ik jouw nieuwe homepage in.

/ 4

Feedback homepage
Zodra de homepage gereed is, stuur ik je het ontwerp toe. Omdat je homepage bepalend is voor de uitstraling van je website in zijn totaliteit, is dit het moment om eventuele aanpassingen en of wensen terug te koppelen. Je kunt denken aan andere kleuren, foto’s, lettertype of opzet.

/ 5

Bouw website
Als de homepage naar je zin is, start ik met het inrichten van jouw andere webpagina’s.

/ 6

Lancering website
Tussendoor hebben we regelmatig overleg en ben ik er om je vragen te beantwoorden. Zodra alles klaar is, doe ik een final check en daarna zet ik de website live! Je ontvangt de manual en kunt genieten van je gloednieuwe website.

Homepage Kir Royal Template

Homepage Cherry Whispers Template

Homepage Cerise Surprise Template