Vacature: stage mediavormgeving

Ben of ken jij een derde- of vierdejaars student MBO mediavormgeving die op zoek is naar een stage? Bij een klein en groeiend bedrijf? Lees dan verder. We zouden zomaar een match kunnen zijn.

Paula Terpstra Websitecoaching app 1

Zin in een gave stage?

Wil jij werken bij een kleine onderneming waar jij echt het verschil kunt maken? En waar je samen met de eigenaar je plannen en designs doorspreekt? Houd je van korte lijnen? En wil je bijdragen aan de groei van het nu nog kleine webdesign bedrijf?

Ben je nieuwsgierig naar online business in de praktijk? Bij een ondernemer die vol ambitie zit en die prachtige vrouwelijke websites maakt voor kleine zelfstandig ondernemers die willen shinen met hun unieke bedrijf? Lees dan verder. Ik heb één leerplaats voor mediavormgeving en die zou zo maar eens voor jou kunnen zijn.

Heb jij kennis van WordPress en Woocommerce en kijk je ernaar uit om je handen uit de mouwen te steken? Houd je ervan om mooie websites te maken en voel je je als een vis in het water als het om creëren gaat? Kijk je ernaar uit om je kennis in de praktijk te brengen en klanten blij te maken met jouw creaties? Dan heb ik de perfecte stageplek voor jou.

Wat zoek ik in jou?

Ik zoek een derde- of vierdejaars student mediavormgeving voor het maken van websites en beeld- en videomateriaal. 

  • Je bent creatief
  • Je bent gemotiveerd
  • Je houdt van een rustige werkplek
  • Je houdt van vrijheid in je werk
  • Je kan je inleven in wat je klant wilt
  • Je bent een autodidact en daar ben je trots op (als je iets niet weet duik je het internet op om het zelf uit te zoeken)
  • Je denkt graag mee
  • Je houdt van een praatje maar maakt vooral graag meters achter je laptop
  • Je gaat altijd voor het beste eindresultaat
sbb-beeldmerk

Dit heb ik jou te bieden

 

Ik bied je een stage die vol zit met gave en concrete opdrachten. Ik bied je een rustige werkplek, veel vrijheid en je kunt op een betrokken stagebegeleiding rekenen. En je hoeft geen sollicitatiebrief te schrijven. Als mijn bedrijf je aanspreekt mail je me voor een pilot. Ik vraag je om een concrete opdracht uit te werken, die past bij je stage, om te kijken of wij een match voor elkaar zijn.

Praktische info

Favicon-paars-pijl-2

Opleiding: mediavormgeving

Favicon-paars-pijl-2

Aantal leerplaatsen: 1

Favicon-paars-pijl-2

Periode: februari – juni 2021

Favicon-paars-pijl-2

Afstand tot de arbeidsmarkt? Ook welkom om te solliciteren

Favicon-paars-pijl-2

Sollicitatieprocedure: via een pilotopdracht

14 daagse Master Your Website phone cover_iphone12progold_portrait 600