Waarom laten we bij salespages spontaan onze branding en eigenheid los?

Wil jij een salespage die klopt? Met wie jij bent en wat jij wilt uitstralen?
Kies dan voor een salespage op maat en stem ook deze pagina af op je totale branding.

Paula Terpstra Webdesign Salespages Verkooppagina's

Salespage op maat

Zet jij salespages in voor jouw bedrijf? Maar word je niet blij van het design? Geef dan het stokje aan mij over. Ik maak van jouw ‘zo zo’ verkooppagina een bloedmooie salespage. Zolang jij niet blij wordt van je eigen salespage, kun je er niet van uit gaan dat jouw bezoekers dat wel zijn. Als je bezoeker meer haast maakt om de pagina te sluiten dan om de deal te sluiten dan gaat er iets niet goed.

Lage conversie

Ben je er serieus van overtuigd dat jij een prachtig aanbod hebt, maar merk je dat de conversie op je aanbodpagina uitblijft? Krijgt je pagina wel bezoekers, maar wordt er niet of nauwelijks bij je gekocht? Dan wordt het tijd om jouw salespage onder de loep te nemen. Met een salespage die logisch is opgebouwd, een fijne uitstraling heeft en je bezoekers stap voor stap door het verkoopproces leidt, kun je je conversie serieus verhogen.

Mijn Salespage Aanbod

Naast websites bouw ik letterlijk en figuurlijk al jaren ‘achter de schermen’ salespages. Dit deed ik uitsluitend voor mijn vaste klanten en er zijn inmiddels al tientallen live gegaan.

Nu zet ik ook de deur open voor andere ondernemers als het gaat om het opmaken of upgraden van hun salespage.

Een impressie

Portfolio Salespage Simone Levie Katelijne Vermeulen De Nieuwe Transformatieschool Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Simone Levie Katelijne Vermeulen De Nieuwe Transformatieschool

Portfolio Salespage Smartgirls VIP Dag Marlies Dekkers Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Smartgirls VIP-Dag Marlies Dekkers

Portfolio Salespage De Coach Starter Methode Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Nicoline Schipper Coaching Club De Coach Starter Methode

Portfolio Salespage Simone Levie Gratis werkboek Jouw Prachtige Online Programma Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Simone Levie Jouw Prachtige Online Programma gratis werkboek

Portfolio Salespage Simone Levie Black Friday Start before you're ready pilotgroepen Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Simone Levie Black Friday Start before you’re ready pilotgroepen

Portfolio Salespage Simone Levie Black Friday Briljant Simpele PB strategie Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Simone Levie Black Friday Briljant simpele PB-strategie

Turn your liquids into gold

Salespage/landingspage

€ 997

N

Salespage op maat

N

Jouw branding is leading voor de juiste look & feel, als je geen branding hebt, dan is jouw website of briefing leading

N

Ik kruip in jouw huid en tune in op jou als mens, ondernemer, je business, energie en klant

N

Support tijdens de reis naar jouw nieuwe salespage/landingspagina

N

Geschikt voor mobiel en tablet (responsive design)

N

Verkleinen, bijsnijden en plaatsen van jouw afbeeldingen

N

Plaatsen en redigeren van jouw teksten

Alle prijzen zijn excl. 21% btw, reis- en parkeervergoeding. Eventuele aanschafkosten van extra plugins zijn niet inbegrepen. Voorwaarden beschikbaar op aanvraag. Ik bouw geen webshops of ecommerce websites, maar maak wel doorverwijzingen naar betaalpagina’s van jouw eigen account, zoals Poppyz en Plug & Pay.

/ 1

Zoom kennismaking

Wil je de opmaak of het redesign van jouw salespage overdragen aan mij? Laten we dan kennismaken via zoom. Ik ben nieuwsgierig naar jou, je bedrijf, klanten en je wensen rondom je salespage.

/ 2

Aanleveren input

Voor het maken van jouw salespage heb ik toegang nodig tot jouw systeem; Leadpages of WordPress. En ik heb natuurlijk jouw logo, teksten, foto’s en eventueel brand book nodig.

/ 3

Design salespage

Zodra ik alle input heb gekregen, ga ik aan de slag en maak ik een prachtige salespage of landingspage voor je.

/ 4

Feedback ontwerp

Als ik het ontwerp klaar heb, stuur ik je een bericht toe zodat je deze kunt bewonderen. Ondertussen wacht ik in spanning af wat je ervan vindt.

/ 5

Bouw bedankpagina

Als je net zo enthousiast over je salespage bent als ik, maak ik jouw bedankpagina in ditzelfde design op.

/ 6

Happiness dubbelcheck

Om er zeker van te zijn dat alles naar je wens is, hebben we contact om dit met elkaar af te stemmen. Zodra dit in orde is, ronden we onze samenwerking af.

‘Waarom bezuinigen op datgene wat je geld kan opleveren?’

Moet ik zelf Leadpages regelen?

Een salespage kan ik bouwen in jouw eigen WordPress omgeving (alleen als je met het thema Divi werkt). Maar ik kan hem ook opmaken in Leadpages. Zelfs als je al een website hebt, kun je er nog steeds voor kiezen om jouw salespage in Leadpages op te maken. Leadpages is om verschillende redenen een handige tool. Bij Leadpages kun je uit verschillende soorten abonnementen kiezen. Je maakt hier jouw eigen account aan en ik maak jouw salespage vervolgens op onder jouw eigen account.

Dus: ja, als je met Leadpages wilt werken, moet je ook over een eigen Leadpages account beschikken. Maar als je je salespage in WordPress/Divi opgemaakt wilt hebben, dan heb je geen account bij Leadpages nodig.

Wat als ik wel een nieuwe salespage wil, maar geen abonnement bij Leadpages wil afsluiten?

Dan kan ik de salespage voor je opmaken in WordPress/Divi. Houdt er wel rekening mee dat het om verschillende redenen handig is om met Leadpages te werken. Als je je salespage door mij laat opmaken of redesignen is het slim om hier vooraf een weloverwogen keuze in te maken. Ik maak jouw verkooppagina immers één keer op. Als je voor het gemak nu voor WordPress kiest en later alsnog voor Leadpages kiest, dan ben je hier alsnog weer zelf druk mee om het design over te zetten, na te maken. Denk er daarom vooraf goed over na.

Hoe lang duurt het voordat mijn nieuwe salespage af is?

Dit hangt van verschillende factoren af, waardoor hier niet een eenduidig antwoord op mogelijk is. Dit hangt onder andere af van mijn planning, maar ook van de snelheid van het aanleveren van info en materialen door jou. En uiteraard van de snelheid in de feedbackrondes.

Ik heb nog geen branding.

Geen zorgen. Als jij geen branding hebt, gaan we samen na welke stijl je aanspreekt zodat ik op basis van jouw briefing een voorstel kan maken.