Home » Projecten » Teus’ Advies

Website Teus’ Advies

Website Teus Advies

Re-design

Copywriting

Fotografie Maartje Kuperus

Als omgevingsadviseur heeft Teus dagelijks te maken met veranderingen. Of het nu om bouwen, verbouwen, slopen of herbestemmen gaat, Teus weet er raad mee. Maar wat nu als je website aan verandering toe is? Ga je hem dan ook verbouwen, slopen of …? Teus hoefde daar niet lang over na te denken.

Net als zijn klanten, schakelde hij de hulp in van iemand die hier thuis in is. En ik was degene die deze uitdaging aan mocht gaan! Om de website nog meer eigenheid mee te geven ontstond het idee om een ‘levensgrote’ komma mee te brengen naar de fotoshoot. Ik houd ervan. Die eigenheid. Ga naar de website van Teus’ Advies voor een totaalplaatje. Bizz met een knipoog, Teus zijn website is het bewijs dat het kan.

teusadvies.nl

Een impressie

Nieuwe website Teus' Advies homepage
Werkvelden pagina website Teus' Advies
Teus van Essen social profiel foto square

‘Het eerste voorstel was gelijk goed!’

Een website die wél de juiste ‘look & feel’ heeft. Dat was in feite de opdracht aan Paula. Paula is daarin meer dan geslaagd.

Paula dook in de wereld van ons bedrijf, stelde de juiste vragen en zorgde ervoor dat we ook zelf huiswerk kregen en deden. Vervolgens beoefende Paula haar eigen kunstvorm. Het eerste voorstel was gelijk goed. Een fris, overzichtelijk en duidelijk design. Zakelijk en toch persoonlijk. Zo goed hadden we het zelf niet kunnen bedenken!

Het resultaat is een website om trots op te zijn. Een website om mee te ‘shinen’, zoals Paula zou zeggen.

Teus van Essen

Adviseur Ruimtelijke Ordening