Home » Projecten » STICC

Website STICC

Portfolio project STICC Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Design

Jacqueline heeft al ruim 20 jaar lokaal en internationaal ervaring als het gaat om verbeterprocessen. Haar expertise ligt in de food branche en ze helpt organisaties die met verbeterprogramma’s werken, maar die niet het gewenste resultaat behalen. Ze begrijpt als geen ander wat er nodig is om gedrag in te laten slijten. Begin 2021 opende ze de deuren van haar eigen onderneming, STICC, Succeed To Install Cultural Change. En dat deed ze direct goed, met een professionele website. Naast dat dit business wise een smart move is, is het toch ook geweldig om right from the start direct je nieuwe huisstijl en website te presenteren? Neem een kijkje op haar website STICC.

sticc.nl

Een impressie

Impressie STICC Paula Terpstra Webdesign Homepage
Impressie STICC Paula Terpstra Webdesign Course
Paula Terpstra Websitecoaching Anneke Oliehoek Testimonial

‘Wat ik zo prettig vind aan de samenwerking met Paula, is het snelle schakelen met haar. Ze denkt echt met je mee.’

Als starter wilde ik gelijk mijn website op orde hebben. Een eigen branding neerzetten en de mogelijkheden van de digitale wereld optimaal gaan benutten. Paula ontdekte ik in de MPOP community, ze vertelde alle ins en outs over hoe jij een website kunt bouwen in Divi. Door de manier waarop ze dit deed begreep ik goed wat allemaal nodig en mogelijk is en dat je het prima zelf kunt leren. Toch wilde ik het niet zelf doen, ik wilde iemand die me de techniek uit handen kon nemen, zodat ik me echt op de inhoud van de site kon focussen. Paula kwam over als iemand die er echt verstand van heeft, dus ik heb niet getwijfeld en meteen contact gezocht.

Wat ben ik blij met het resultaat!

Het raamwerk met de bijbehorende uitstraling stond ontzettend snel en daardoor raakte ik enorm enthousiast om stap voor stap de site te vullen. Wat ik zo prettig vind aan de samenwerking met Paula, is het snelle schakelen met haar. Ze denkt echt met je mee. Uiteindelijk kreeg ik veel meer dan alleen technische ondersteuning, inderdaad een website coach. En als je even twijfelt of het toch niet anders moet, laat ze heel snel zien wat het effect is van je gewenste aanpassing. Door deze manier van werken maak je steeds de keus die bij jou past. Wat ze ook goed doet is je aansporen om te leren en te begrijpen hoe het allemaal werkt, zodat je later je website zelf goed kunt onderhouden. Ook tijdens dat proces van nieuwe kennis eigen maken blijft ze je helpen, dat maakt Paula waardevol. Ze is professioneel, gedreven, flexibel en iemand waar je snel vertrouwd mee bent. Wil je stressvrij je website neerzetten en zeker weten dat het goed is, dan raad ik absoluut aan om dit met Paula te doen. Je krijgt meer dan je verwacht.

Dankjewel voor je geweldige support Paula!

Jacqueline Kerstma

Verbeter Expert