Home » Projecten » Simone Levie

Website Simone Levie

Portfolio project Simone Levie Paula Terpstra Webdesign groot (3)

Re-design

Salespages

Expert zoom calls

Simone Levie heeft als levensmissie om vrouwen te empoweren. In de afgelopen zeven jaar heeft ze al tienduizenden ondernemers mogen helpen met de groei van hun bedrijf. Op een manier die past bij deze tijd. In een tijd waar je slim gebruik kunt maken van alle mogelijkheden die het internet te bieden heeft.

Mijn eerste kennismaking met Simone was op social media, na haar enige tijd gevolgd te hebben, schreef ik me in voor haar programma MPOP. Dat ik vervolgens ingeschakeld werd om haar nieuwe website naar de finish te brengen, was natuurlijk een Dream Come True. Inmiddels maak ik ook deel uit van haar team en lever ik met veel plezier een bijdrage aan haar marketingactiviteiten. Van het geven van coach calls tot het opmaken van haar sales pages. Check haar site, er staat zoveel moois op!

simonelevie.nl

Een impressie

Impressie Simone Levie Paula Terpstra Webdesign
Impressie Simone Levie Paula Terpstra Webdesign page 2

‘Wil je met een echte pro werken?
Dan moet je bij Paula zijn’

Paula heeft mijn website opgepakt. Ieder jaar ging er een andere webbouwer mee aan de slag maar het kwam iedere keer nooit af of ik vond het niet goed genoeg.

Ik ben zo blij dat Paula het heeft overgenomen. Ze doet haar ding, heeft er verstand van en overlegt met mij het noodzakelijke maar werkt super zelfstandig.

Zo kan ik me echt focussen op mijn ding en kost mijn website me geen onnodige tijd.

Nu staat mijn site en ik ben er super blij mee.

Wil je een site die werkt? Wil je met een echte pro werken? Dan moet je bij Paula zijn.

Simone Levie

Business Coach