Home » Projecten » Road2B

Website Road2B

Portfolio project Road2B Paula Terpstra Webdesign groot

Re-design

Styling & Fotografie Daniëlle van Dongen

Leiderschap is haar passie en purpose. Anderen laten bloeien en groeien, daar gaat het om. De veiligheid bieden om te durven doen en buiten je comfortzone te durven stappen. Voor de troepen uitgaan, het goede voorbeeld geven en risico’s voor anderen nemen. Dat het in de praktijk vaak ook anders gaat, dat ziet Moniek Bloem ook. En dat leiderschap door de jaren heen veranderd is, dat weet zij maar al te goed. Er is behoefte aan een nieuw soort leiderschap en zij weet wat daar voor nodig is.

Met een nieuwe, uitnodigende en professionele website en academie neemt zij haar doelgroep mee in de voorwaarden, maar vooral in de benodigdheden van deze nieuwe tijd. Toen tijdens de bouw van haar website bleek dat nieuwe foto’s het verschil konden maken boekte ze niet alleen een fotoshoot, maar maakte ze ook direct werk van haar branding met een branding expert. Met de livegang van haar nieuwe website in zicht, maakten we een sprint naar de eindstreep. Geen detail ging verloren, alle puntjes werden op de i gezet. En dat is te zien, haar website Road2b is geweldig!

road2b.nl

Een impressie

Impressie Road2B Paula Terpstra Webdesign homepage
Impressie Road2B Paula Terpstra Webdesign referenties
Autorijschool Jan de Waard Paula Terpstra Website Testimonial

‘Paula heeft mij echt laten zien dat webdesign een vak is’

Paula heeft mij echt laten zien dat webdesign een vak is. Ik was zelf begonnen met het bouwen van een website maar mistte de energie en de professionaliteit op die site. Wat ik heel fijn vond aan de samenwerking met Paula was dat ze helder de verwachtingen uiteenzette en ze was eerlijk in welk programma het beste bij mij zou passen.

Ze zag direct waar mijn kracht wel lag en waar zij haar kracht kon inzetten. Haar ‘Master Your Website programma’ heeft me ook geholpen om alles goed voor te bereiden. Tijdens het proces realiseerde ik me wel dat mijn branding en foto’s nog sterker konden om het meer kloppend te maken. Dat maakte dat het iets langer duurde tot de website klaar was, maar het maakte ook dat mijn website nu écht één geheel geworden is en past bij wie ik ben en wat ik wilde uitstralen; speels, authentiek en krachtig. Ik krijg ook ontzettend enthousiaste reacties terug over mijn website!

De communicatie gedurende het bouwproces was open en transparant. Ze liet me regelmatig weten hoe ver ze was en tijdens onze zoom-meetings spatte de energie er van af. Zo gaaf hoe het geheel dan ontstaat en al pratende de puzzelstukjes in elkaar vallen. Paula is professioneel en een hele fijne persoonlijkheid om mee samen te werken!

Moniek Bloem

Leiderschap Expert