Home » Projecten » Judith Fanto

Website Judith Fanto

Portfolio Website Judith Fanto Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Re-design

Styling en Fotografie by Daniëlle van Dongen

Haar debuutroman ‘Viktor’, waar jaren studie en vooronderzoek aan voorafging, werd in razend tempo opgepikt door de media in binnen- en buitenland. Recensies en prijzen stroomden binnen en in een tijdsspanne van anderhalf jaar gingen er alleen al in Nederland 40.000 exemplaren over de toonbank. Inmiddels is haar roman ook in het Duits uitgegeven. Dit is het indrukwekkende verhaal van bestseller auteur Judith Fanto. Je kunt je voorstellen dat haar lezers reikhalzend uitkijken naar haar volgende roman. En dat is precies waar ze zich nu op richt.

En terwijl Judith zich richt op het voltooien van haar nieuwe roman, ligt de wereld open voor ‘Viktor’. Hoe mooi zou het zijn om haar geprezen roman ook te introduceren bij haar Engelstalige publiek? Aan Judiths ambitie zal het niet liggen. Ze heet haar lezers én ‘future publishers’ welkom op haar nieuwe drietalige website. En ik mocht deze site voor haar maken. Een site waarin verbinding en ambitie samen opgaan. Kijk, lees en geniet van de website van Judith Fanto.

judithfanto.nl

Een impressie

Nieuwe homepage website Judith Fanto
WebPagina Boeken Viktor website Judith Fanto
Judith Fanto Testimonial Paula Terpstra Webdesign (1)

‘Paula heeft al mijn verwachtingen waargemaakt, en nog veel meer’

Ik geef het eerlijk toe: op werkgebied ben ik de makkelijkste niet. Eigenzinnig, veeleisend, hyperfocussed, ambitieus, onvermoeibaar en gedreven tot perfectie. En ik heb de neiging hetzelfde te verwachten van de mensen met wie ik samenwerk. Dat is niet zomaar: een resultaat is pas het best mogelijke, als alle betrokkenen het beste in elkaar bovenbrengen en zo meer zijn dan hun ‘som der delen’.

Webdesigner Paula Terpstra heeft al mijn verwachtingen waargemaakt – en nog veel meer. Werkelijk, I’ve met my match! Tijdens de voorbereiding van de website viel Paula op door de grondigheid van haar aanpak, het nauwkeurig luisteren en doorvragen, de bevlogenheid en motivatie. Gedurende het samenwerkingsproces was letterlijk níets Paula te veel; de omvang van deze toewijding, inzet en doelgerichtheid zag ik nog niet eerder.

Het gunstige is, dat Paula dit arbeidsethos combineert met een schat aan inhoudelijke kennis, ervaring en deskundigheid. Tussendoor staat ze bovendien moeiteloos en flexibel open voor alle ideeën, feedback en wijzigingen waarmee een klant haar tijdens dit proces maar kan bestoken – en past die allemaal ook nog gestructureerd in, in het ontwerp.

Het resultaat is een unieke, onderscheidende website, volledig afgestemd op je unieke persoonlijkheid en stijl. En omdat de reis zeker zo belangrijk is als het doel: met Paula ben je verzekerd van goed gezelschap. Dank Paula, dat je dit stuk met me opliep! Ik had het niet willen missen.

Judith Fanto

Spreker en schrijver