Home » Projecten » Daniëlle van Dongen

Website Daniëlle van Dongen

Portfolio project Danielle van Dongen Paula Terpstra Webdesign groot

Design

Tekst

Deze prachtige kleurrijke vrouw heeft een evenzo kleurrijke website die precies in lijn is met wie zij is. Voor Daniëlle ging daar een proces aan vooraf. Bij de start van onze samenwerking moesten er voor haar nog een aantal dingen op hun plek vallen. Tijdens de ontwikkeling van de website kon ik Daniëlle daar heel goed bij helpen. Het ging veel verder dan het technische plaatje. Het proces ernaartoe en de vertrouwde samenwerking die we hadden waren onmisbaar om tot dit prachtige resultaat te komen. Haar website is zoveel meer dan een online visitekaartje, dit staat voor iets veel groters. Stap voor stap kwamen we op de bestemming. De vele enthousiaste reacties op de dag van haar livegang waren overweldigend. 

Update: inmiddels werken Daniëlle en ik intensief samen. Daniëlle zet haar krachten in als Stylist en Fotograaf en ik breng alles samen in een geweldige website. We hebben samen al heel veel websites mogen opleveren, maar ik zou liever zeggen dat we inmiddels al heel veel klanten in en in blij hebben gemaakt met hun online presence. Kijk gerust eens op de website van Daniëlle van Dongen om te zien wat zij voor jou kan betekenen. 

daniellevandongen.nl

Een impressie

Impressie Danielle van Dongen Paula Terpstra Webdesign homepage
Impressie Danielle van Dongen Paula Terpstra Webdesign page 2
Daniëlle van Dongen outfit

‘Het resultaat is een prachtige website die precies uitstraalt wie ik ben. En dat is nu juist mijn missie, vrouwen empoweren om precies te zijn wie ze zijn!’

Paula heb ik ontmoet op een business event en dat klikte meteen. Ze vertelde me wat haar expertise was, nl. website coaching. Dat was me bij gebleven door het leuke en enthousiaste gesprek. Niet veel later besloot ik dat ik een goede en mooie website wilde. Voor het maken van mijn website was ik dus op zoek naar iemand die me daarin goed kon begeleiden maar ook mijn proces en mijn persoonlijke branding snapte. Omdat het naar mijn idee meer is dan alleen een online visitekaartje. Toen dacht ik weer aan Paula!

Paula was en is de perfecte match. Ik heb een ontzettend fijne, professionele en persoonlijke samenwerking met haar gehad. Ze staat echt voor je klaar, denkt mee, luistert en houdt van de puntjes op de i net als ik! Daarbij geeft ze goede feedback en support ook wanneer je het zelf even niet meer weet tijdens het proces ;).

Het resultaat is een prachtige website die precies uitstraalt wie ik ben. En dat is nu juist mijn missie – vrouwen empoweren om precies te zijn wie ze zijn! Mission accomplished!

Dankjewel Paula!

Daniëlle van Dongen

Styling & Fotografie