Home » Projecten » Carolien Broeke

Website Carolien Broeke

Portfolio Website Carolien Broeke Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Re-design

Styling en Fotografie by Daniëlle van Dongen

Carolien Broeke geeft al jaren coaching. Denk aan loopbaan coaching, personal coaching, energetische trauma coaching en burn-out coaching. Als ze binnen deze terreinen iets kan aanwijzen waar ze zich de afgelopen jaren meer en meer in ontwikkeld en gespecialiseerd heeft, dan is het wel burn-out coaching. En met dat gegeven voor ogen, werd het tijd voor een nieuwe website. Een website die direct duidelijk maakt dat burn-out haar expertise is. Door haar ervaring op de andere terreinen, zet ze haar burn-out begeleiding nog steviger in de markt.

Naast een duidelijke profilering, vroeg haar website ook om een nieuwe look. Een look die past bij de doelgroep. Rust was het key woord, maar ook zakelijk en benaderbaar. Ik mocht die transformatie waarmaken en het resultaat is om stil van te worden. Ontdek de website van Carolien Broeke. Zo mooi.

carolienbroeke.nl

Een impressie

Nieuwe homepage website Carolien Broeke
Coaching pagina website Carolien Broeke
Carolien Broeke Testimonial Paula Terpstra Webdesign

‘Ze denkt ook echt met je mee’

Ik was al jaren op zoek naar een websitebouwer die zich echt in mij in zou leven en op basis daarvan een concept neer kon zetten waarin helemaal tot uiting zou komen wie ik ben, waar ik voor sta en hoe ik werk. En het belangrijkste: Het moest mij raken, in mijn gevoel en emotie.

Bij het kennismakingsgesprek gaf Paula mij dat gevoel al; ik had er direct vertrouwen in. Ik vulde een lijst met allemaal vragen in van Paula en een week later had ze al een concept van mijn homepage. Fantastisch, zo snel! En hoe: precies ‘on-the-spot’. Dit gaf echt het WOW gevoel!

Mijn website heeft alles wat ik wil, ik ben er super blij mee! Paula werkt efficiënt, denkt met je mee, komt haar afspraken stipt na en is gewoon een leuk mens!

Ze denkt ook echt met je mee. Bijvoorbeeld met de teksten. Ze gaf me een geweldige tip en heeft zelf ook wat voorstellen voor tekst gemaakt waar ik heel blij mee ben. Paula, ik ben je heel dankbaar voor wat je voor mij neergezet hebt!

Carolien Broeke

Burn-out expert