Home » Projecten » Jan de Waard

Website Autorijschool Jan de Waard

Portfolio project Autorijschool Jan de Waard Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Re-design

Tekst

Met al meer dan 30 jaar ervaring en een hoog slagingspercentage heeft autorijschool Jan de Waard een ijzersterk imago weten op te bouwen in de regio. Kwaliteit, daar staat hij voor en dat weten zijn klanten ook. Dat wil hij niet alleen door laten klinken in zijn rijlessen en service, maar ook in zijn website. Jan begrijpt heel goed dat het halen van je rijbewijs een serieuze investering is. Daarom is het ook zo belangrijk dat je bij een ervaren rijschool terecht komt. Bij Jan de Waard krijg je altijd de garantie van een ervaren rij-instructeur. Je kunt altijd kwaliteit verwachten, het hoge slagingspercentage en de vele reviews zijn daar het bewijs van.

Positieve geluiden alom. Behalve op de website, sterker nog, daar kwamen zo onderhand ‘wat opmerkingen’ over. Met een aantrekkingskracht als een magneet leek er in eerste instantie geen noodzaak om de website aan te pakken. Maar niets was minder waar. Als ondernemer wil je gewoon dat je website klopt, dat deze er netjes en representatief bij staat. Tijd voor actie. Ik mocht de website van Jan de Waard een make-over geven. 

autorijschooljandewaard.nl 

Een impressie

Impressie Autorijschool Jan de Waard Paula Terpstra Webdesign Homepage
Impressie Autorijschool Jan de Waard Paula Terpstra Webdesign Theorie
Autorijschool Jan de Waard Paula Terpstra Website Testimonial

‘Paula snapt heel snel wat je wilt, maar ook wat je niet wilt!’

Paula snapt heel snel wat je wilt, maar ook wat je niet wilt! Geen urenlange gesprekken. Ze gaat gewoon aan de gang en je ziet wel wat er uit komt. Ben erg blij met het resultaat een strakke en hippe site. Precies wat ik voor ogen had.

Zeer prettige en ook gezellige samenwerking, zoekt alles goed voor je uit en, je hebt er zelf weinig omkijken naar. Super!

Ga zo door Paula en het komt goed met jou!!

Jan de Waard

Rijschoolhouder