Home » Projecten » The Bold Introvert

Website The Bold Introvert

Website The Bold Introvert Paula Terpstra Webdesign 1800x1000 project (1)

Design

Copywriting

Fotografie door Daniëlle van Dongen

Na ruim 20 jaar corporate wereld en 3 jaar ondernemen schreeuwde mijn hart het uit ‘Paula, je bent introvert en het is oké!.’ Ik voelde me al jaren een vreemde eend in de bijt en keer op keer zette ik het extraverte masker op. Ik ging continu over mijn eigen grenzen. Tot ik niet meer kon. Ik gaf en ik gaf en het was nooit goed genoeg. Dat voelde heel dubbel, over je eigen grenzen gaan en dan nog niet genoeg zijn, doen, of geven in de ogen van de ander. Waarom deed ik het dan?

Dus toen ik na 20 jaar de corporate wereld verliet voelde mijn nieuwe speelveld, die van het ondernemen, nog lang niet vertrouwd. Ik had lessen te leren op het gebied van ondernemen maar ik voelde me ook een beetje ‘lost’. Wie was ik, welke identiteit bleef er van mij over nu ik de extraverte corporate jas mocht uittrekken? 

Stapje voor stapje maakte ik mij de ondernemerswereld eigen en durfde ik steeds meer mijn eigen keuzes te maken. Ik ging mijn eigen koers varen en liet los wat er van mij verwacht werd. Hoe spannend dat ook was, ik trok de mooiste klanten aan en werd een inspiratiebron voor velen. Dat wil ik nu groots uitdragen, om (toekomstige) introverte ondernemers te helpen bij het starten of runnen van hun bedrijf.

Introversie is onze kracht. Ons goud en het wordt hoog tijd dat onze super powers gezien worden. Door de maatschappij, maar bovenal, door onszelf.

theboldintrovert.nl

Een impressie

The Bold Introvert Homepage Project Paula Terpstra Webdesign
The Bold Introvert Zone of Genius Bubble Project Paula Terpstra Webdesign