Home » Projecten » Studio EHBO

Website Studio EHBO

Portfolio project Studio EHBO Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

website

Design

Tekst

Toen ik in 2020 mijn ondernemersavontuur startte, deed ik dat met twee bedrijven. Paula Terpstra Webdesign, toen nog Websitecoaching, en Studio EHBO. Naast het maken van websites gaf ik ouders en medewerkers vanuit de kinderopvang les hoe hun kinderen konden helpen in het geval van een ongelukje. Toen er steeds meer aanvragen voor webdesign kwamen, kreeg ik behoefte aan focus. Je bedrijf bestaat immers niet alleen uit het uitoefenen van je vak, er komt zoveel meer bij kijken. Ook je marketing, zichtbaarheid, kennis, competenties en administratie vraagt tijd. Daarom besloot ik om de deuren van mijn EHBO bedrijf te sluiten en mij volledig te focussen op webdesign. Toch mag de website van Studio EHBO niet in mijn portfolio ontbreken, want ook deze site maakte deel uit van mijn reis als webdesigner. En hij zag er ook nog eens waanzinnig gaaf uit.

Een impressie

Impressie Studio EHBO Paula Terpstra Webdesign Homepage (1)
Impressie Studio EHBO Paula Terpstra Webdesign Vergoeding
Autorijschool Jan de Waard Paula Terpstra Website Testimonial

‘De site voelde warm en tegelijkertijd stoer aan’

Studio EHBO bestaat niet meer en dat klinkt direct zo treurig. Geloof me, zo voelde het ook lange tijd. Je laat immers een mooie creatie van jezelf los. Iets waar je je ziel en zaligheid in hebt gestopt. Maar ook een hele berg aan werk en tijd. Toch heeft het zo moeten zijn. Studio EHBO was een station op mijn ondernemersreis.

Soms moet je moeilijke beslissingen nemen om je leven daarna gemakkelijker te maken. En dat is wat ik deed. Door de deuren te sluiten kon ik me volledig focussen op webdesign en dat is wat ik doe. Dat gaat me natuurlijk af. En ik voel dat ik me als webdesigner in de markt echt kan onderscheiden en het verschil kan maken voor ondernemers. Ik koos voor focus, ik koos voor webdesign.

Ook al is de site uit de lucht, toch verdient de website een plek in mijn portfolio. De site was een prachtige creatie waar ik enorm trots op was. De website voelde warm en tegelijkertijd stoer aan. Daarnaast had ik ook een online academie gebouwd voor Studio EHBO.

Paula Terpstra

Eigenaar Paula Terpstra Webdesign en initiatiefnemer Studio EHBO