Studio EHBO Academie

Paula Terpstra

Deze academie is gebouwd voor mijn eigen Studio EHBO en zit vol met lessen, instructievideo’s, beeldmateriaal en werkboeken. Door e-learning kan je vanuit huis, op een moment dat het jou uitkomt, de lessen Kinder EHBO volgen. Omdat de lessen ook goed te volgen zijn vanaf een mobiele telefoon, kan je ook buitenshuis een les meepakken. Bijvoorbeeld tijdens je treinreis van of naar je werk. Heb je een les afgerond? Dan vink je hem af. Zo houd je altijd goed overzicht waar je bent gebleven en welke lessen er nog openstaan.

studioehboacademie.nl

Paula Terpstra Websitecoaching testimonial Studio EHBO Academie

In januari 2020 ben ik gestart als ondernemer van Studio EHBO en Paula Terpstra Websitecoaching. Mijn skills als webdesigner komen goed van pas bij mijn bedrijf voor Kinder EHBO. Ik zet mijn creativiteit en vaardigheden dan ook graag in om hier iets heel moois van te maken. De komst van de academie was als een kers op de taart.

Hoe gaaf is het dat mijn klanten online de lessen kunnen volgen op het moment dat het hen goed uitkomt. Voor ouders met jonge kinderen is het een hele uitdaging om alle ballen hoog te houden. 

Tijd is vaak niet iets wat in overvloed is. Ik wil zo goed mogelijk met die tijd omgaan. Het feit dat mijn cursisten niet wekelijks fysiek op locatie een les hoeven bij te wonen, wordt als groot voordeel ervaren. De lessen zijn ook heel makkelijk op de telefoon te volgen.

Paula Terpstra

Eigenaar Studio EHBO en Paula Terpstra Websitecoaching

Paula Terpstra Websitecoaching Studio EHBO Academie mobile 2
Paula Terpstra Websitecoaching Studio EHBO Academie mobile 1
Paula Terpstra Websitecoaching Studio EHBO Academie mobile 3