Praktijk Bij de Hand

Anders Leren Expert

Kinderen en jongeren met leerproblemen kunnen prima meekomen als zij kunnen leren op een manier die bij hen past. Het probleem is alleen dat zij niet weten hoe dat moet. Ook hun omgeving kan hen daar niet bij helpen. En dan kom je in de knel. Dan wordt leren een hele opgave en kun je niet meer meekomen met de rest van je klas of je groep. Hoe fijn is het als je een manier krijgt aangereikt waarbij blijkt dat leren ook voor jou is weggelegd. Sterker nog, dat leren zelfs leuk kan zijn. Nathalie Godart gelooft in ieder kind. Wel of niet kunnen leren heeft niets met slim zijn te maken. Ieder kind is uniek en leert op zijn of haar eigen manier. Haar site is professioneel, speels en warm, voor ouders én voor kinderen.

Nathalie had mijn naam verkregen via de Golden Circle van Simone Levie en was benieuwd naar mijn webdesign. Ze had al een site, maar daar voelde ze de klik niet meer mee. De huidige looks, maar ook de teksten spraken niet aan. Het deed geen vuurtje aanwakkeren. Het schrijven van teksten wilde ze het liefst uit handen geven. Omdat ze al foto’s had laten maken, legde ik haar uit dat ik haar heel goed kon helpen met een SuperStar Website. Een website waarbij je een op maat gemaakte website krijgt, maar ook ondersteuning op de teksten. Dit bleek van grote toegevoegde waarde te zijn en hiermee kon ik Nathalie echt ontzorgen.

Met haar bedrijf begeleidt Nathalie kinderen, maar zijn het de ouders die als eerste haar website bekijken. Het was dan ook belangrijk om een sfeer neer te zetten die beide doelgroepen aan zou spreken. En dat is gelukt! Deze SuperStar heeft een speciaal plekje in mijn hart. Dankje Nathalie, voor je vertrouwen en de fijne samenwerking.

praktijkbijdehand.be

Praktijk Bij de Hand Paula Terpstra Websitecoaching
Testimonial Nathalie Godart Praktijk Bij de Hand Mobile 1 low res
Testimonial Nathalie Godart Praktijk Bij de Hand Mobile 2 low res
Testimonial Nathalie Godart Praktijk Bij de Hand Mobile 3 low res