Harry Sally Jewelry

Vanessa van Weele, Goudsmid

Nadat Vanessa aan de Vakschool voor Edelsmeden in Amsterdam afstudeerde keerde ze weer terug naar Zeeland. Hier vestigde ze zich als zelfstandig goudsmid en maakt ze dagelijks met heel veel liefde, passie en plezier sieraden. Haar sieraden verdienen een prachtig podium. Echter, haar website bood niet het podium dat ze voor ogen had. Daar hebben we samen verandering in gebracht. Deze website is wederom een unieke verschijning in mijn portfolio. Ook deze website straalt eigenheid uit, waarbij oog is voor haar mooie handgemaakte sieraden en voor de persoonlijke connectie tussen ondernemer en klant.

Het was een diep verlangen van Vanessa om haar artistieke kant nog meer ruimte te geven. Om haar klantenkring, naast de bekende reparaties en jubilea aanvragen, kennis te laten maken met haar eigen unieke creaties. Deze wens heb ik kunnen vertalen op een speciaal voor Harry Sally Fine Jewelry ontworpen palet van rust, luxe en ambacht. Alle aandacht gaat direct uit naar een adembenemende set Rosé gouden oorhangers met diamant en prachtige rose cut Flouriet. Direct gevolgd door een handvol unieke sieraden waaronder de Statement Oorbellen en de Petit Bonbon Champagne Diamant. 

De samenwerking met Vanessa heb ik als heel prettig ervaren. En ondanks de afstand heb ik echt kunnen voelen wie zij is en wat haar wensen waren. Vanessa straalt rust uit en heeft een ongekend grote passie voor haar vak. Haar nieuwe website stond hoog op de agenda, maar haar klanten en deadlines gingen altijd voor. De nieuwe website zorgt voor nog meer zichtbaarheid op een manier die bij haar past en ik hoop dat nog vele unieke sieraden hun weg naar de markt vinden.

harry-sally-jewelry.com

Harry Sally Jewelry Portfolio Paula Terpstra Webdesign
Paula Terpstra Webdesign Testimonial Harry Sally Jewelry Mobile 1
Paula Terpstra Webdesign Testimonial Harry Sally Jewelry Mobile 2
Paula Terpstra Webdesign Testimonial Harry Sally Jewelry Mobile 3