Hi, ik ben Paula!

Happy in Barneveld, gek op Terp, Sander en Kim en fan van klompenpaden en podcasts

Paula Terpstra Websitecoaching dak mooi lange jas (1)

Constant in beweging

Ik ben optimistisch, ambitieus en heb een enorme drive om mijn doelen te bereiken. Mijn omgeving omschrijft me als ondernemend, enthousiast, leergierig en betrokken. Ik zet mooie resultaten neer. Niet omdat ik de allerslimste of beste ben, maar omdat ik mijn schouders eronder zet en er altijd vol voor ga.

Al sinds het begin van mijn loopbaan interesseer ik me voor marketingcommunicatie. Een boeiend vakgebied dat constant in beweging is. Belangrijk dus om bij te blijven. Lucky me, want ik ben gek op leren. Zo volg ik regelmatig opleidingen, cursussen en trainingen en bezoek ik events voor de nieuwste inzichten. Dit maakt dat ik de afgelopen 20 jaar enorm veel kennis en ervaring heb opgedaan in de marketingcommunicatie.

Zowel offline als online liggen er zoveel kansen. Met name online communicatie heeft me altijd erg geïnteresseerd. Je kunt er een groot publiek mee bereiken en het biedt je tal veel mogelijkheden om het rendement te meten.

Professionele bedrijfswebsites

Mijn allereerste site bouwde ik voor de bruiloft van mijn zus. Ik schreef over het bruidspaar, deelde foto’s en plaatste praktische info. Dit bleek ik niet alleen leuk te vinden, maar werd ook nog eens goed ontvangen. Al gauw volgden er meer. Onder de naam ‘Webdizain’ bouwde ik voor verschillende ondernemers hun bedrijfswebsite.

Focus op communicatie

Na verloop van tijd besloot ik me volledig op marketingcommunicatie te richten en gaf ik me op voor een 4-jarige avondstudie HBO Communicatie aan de Hogeschool Utrecht. Dit combineerde ik met mijn drukke fulltime marketingbaan en met onze pasgeboren zoon Sander. Na het behalen van mijn Bachelor kregen we onze dochter Kim.

Ongeremde inzet

De ontwikkelingen op het gebied van online marketing gaan snel en er is zoveel mogelijk. Om alle trends, toepassingen en middelen in kaart te brengen en om de zakelijke inzet hiervan goed te bepalen startte ik de Post-HBO opleiding Adviseur Online Media. Tijdens de introductieavond kwam ik op het wilde idee om cum laude af te studeren. What was I thinking? Mijn dochter was net geboren, het verlof zat er alweer op, mijn tweejarige zoon had energie voor tien en er leek geen eind te komen aan de gebroken nachten.

Na een jaar ongeremde inzet en het aanvragen van een her bij een 6,4, kreeg ik bij mijn afstuderen een 7,1. Op de finish geen cum laude voor mij. Maar je mag gerust concluderen dat wat ik ook doe, ik altijd voor het beste resultaat ga. De opleiding Online Media heeft me veel gebracht en tot op de dag van vandaag pluk ik hier de vruchten van.

Stijging van 300%

Na de opleiding Online Media werd ik benaderd door de Hengelsportvereniging van Barneveld. Of ik hen wilde helpen met hun website. In 2014 vernieuwde ik hun site en na een succesvolle lancering sloot ik mij bij de vereniging aan als webmaster en PR adviseur. Samen met de bestuurs- en commissieleden boekten we grote successen rondom onze communicatie. Het aantal nieuwsberichten steeg van gemiddeld 10 op jaarbasis naar ruim 100. Het aantal volgers op Facebook steeg met 49%. En we realiseerden maar liefst 48.000 online views, wat in vergelijking met het jaar ervoor een stijging van ruim 300% was. De vereniging is, met meer dan 1.000 leden, één van de grootste verenigingen van Barneveld en groeit nog steeds.

Vol voor het ondernemerschap

Na 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, kwam er een moment waarop ik mijn loopbaan opnieuw onder de loep moest nemen. Ik maakte de keuze om vol voor het ondernemerschap te gaan en kleine zelfstandig ondernemers te helpen met de realisatie van hun professionele website.

Vertel eens

Leuk om het een en ander over mezelf te delen. Vertel eens. Wie ben jij en loop jij ergens tegenaan met je website? Wie weet kan ik je helpen, ondermijn aanbod vind je mijn programma’s. Trakteer jezelf op een rondleiding door mijn website en laat je inspireren hoe jouw nieuwe website er ook uit kan zien. Regelmatig deel ik superwaardevolle content via mijn mails. Laat je naam en emailadres achter, dan zorg ik ervoor dat al mijn berichten op jouw digitale deurmat vallen. Let’s connect!