Hi, ik ben Paula Terpstra, woon in Barneveld en ben getrouwd met Bernd. Samen hebben we twee kids, Sander en Kim.

Ik ben optimistisch, ambitieus en heb een enorme drive om mijn doelen te bereiken. Mijn omgeving omschrijft me als ondernemend, enthousiast, leergierig en betrokken. Ik zet mooie resultaten neer. Niet omdat ik de allerslimste of beste ben, maar omdat ik mijn schouders eronder zet en er altijd vol voor ga.

Constant in beweging

Al sinds het begin van mijn loopbaan interesseer ik me voor marketingcommunicatie. Een boeiend vakgebied dat constant in beweging is. Belangrijk dus om bij te blijven. Lucky me, want ik ben gek op leren. Zo volg ik regelmatig opleidingen, cursussen en trainingen en bezoek ik events voor de nieuwste inzichten. Dit maakt dat ik de afgelopen 20 jaar enorm veel kennis en ervaring heb opgedaan in de marketingcommunicatie.

Zowel offline als online liggen er zoveel kansen. Met name online communicatie heeft me altijd erg geïnteresseerd. Je kunt er een groot publiek mee bereiken en het biedt je tal veel mogelijkheden om het rendement te meten.

Professionele bedrijfswebsites

Mijn allereerste site bouwde ik voor de bruiloft van mijn zus. Ik schreef over het bruidspaar, deelde foto’s en plaatste praktische info. Dit bleek ik niet alleen leuk te vinden, maar werd ook nog eens goed ontvangen. Al gauw volgden er meer. Onder de naam ‘Webdizain’ bouwde ik voor verschillende ondernemers hun bedrijfswebsite.

Focus op communicatie

Rond mijn vijfentwintigste maakte ik de keuze om me volledig op mijn loopbaan in de marketingcommunicatie te richten. Om dit kracht bij te zetten, gaf ik me op voor een 4-jarige avondstudie HBO Communicatie aan de Hogeschool Utrecht. Dit combineerde ik met mijn drukke fulltime marketingbaan en in het staartje van de opleiding ook met onze pasgeboren zoon, Sander. Na het behalen van mijn Bachelor, kregen we ook een dochter, Kim.

Ongeremde inzet

De ontwikkelingen op het gebied van online marketing gaan snel en er is zoveel mogelijk. Om alle trends, toepassingen en middelen in kaart te brengen en om de zakelijke inzet hiervan goed te bepalen startte ik de Post-HBO opleiding Adviseur Online Media. Tijdens de introductieavond kwam ik op het wilde idee om cum laude af te studeren. What was I thinking? Mijn dochter was net geboren, het verlof zat er alweer op, mijn tweejarige zoon had energie voor tien en er leek geen eind te komen aan de gebroken nachten.

Na een jaar ongeremde inzet en het aanvragen van een her bij een 6,4, kreeg ik bij mijn afstuderen een 7,1. Op de finish geen cum laude voor mij. Maar je mag gerust concluderen dat wat ik ook doe, ik altijd voor het beste resultaat ga. De opleiding Online Media heeft me veel gebracht en tot op de dag van vandaag pluk ik hier de vruchten van.

Stijging van 300%

Na de opleiding Online Media werd ik benaderd door de Hengelsportvereniging van Barneveld. Of ik hen wilde helpen met hun website. In 2014 vernieuwde ik hun site en na een succesvolle lancering sloot ik mij bij de vereniging aan als webmaster en PR adviseur. Samen met de bestuurs- en commissieleden boekten we grote successen rondom onze communicatie. Het aantal nieuwsberichten steeg van gemiddeld 10 op jaarbasis naar ruim 100. Het aantal volgers op Facebook steeg met 49%. En we realiseerden maar liefst 48.000 online views, wat in vergelijking met het jaar ervoor een stijging van ruim 300% was. De vereniging is, met meer dan 1.000 leden, één van de grootste verenigingen van Barneveld en groeit nog steeds.

Vol voor het ondernemerschap

Rond 2016 bedacht en bouwde ik de website vrijetijdbarneveld.nl. Een website die zowel door de inwoners als door het bedrijfs- en verenigingsleven van de gemeente Barneveld enthousiast ontvangen werd.

Na 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, kwam er een moment waarop ik mijn loopbaan opnieuw onder de loep moest nemen. Ik maakte de keuze om vol voor het ondernemerschap te gaan en kleine zelfstandig ondernemers te helpen met de realisatie van hun professionele website.

Referenties waar ik blij van word

N.a.v. een oproep in een gezamenlijke Facebook-community zijn Paula en ik een connectie geworden. In de community vroeg ik naar mooie locatiesuggesties waar ik mijn training zou kunnen geven, in het midden van het land. Paula reageerde meteen en liet mij verschillende opties zien. Wat een cadeau! Wat een hartelijkheid en een enthousiasme. En het leuke is dat ik door haar de ideale locatie heb gevonden en dat de 2e training (en de 3e en …) ook daar weer is vastgelegd! Dank Paula voor onze samenwerking, recht-uit-je-hart-mens ♥”

Pien van der Most

Paula is een echte topper, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Ze werkt plannen gedetailleerd uit, is creatief in het bedenken van nieuwe concepten en een goede schrijver van nieuwsberichten en blogs. Tijdens onze samenwerking kon ik altijd bij haar terecht voor goed advies. Regelmatig dronken we ook een kopje koffie samen gecombineerd met de broodnodige social talk.

Linda van Dijk

Paula is een sociale collega die recht door zee is en daarmee goede resultaten behaalt. Altijd met een lach en een goed en gezellig gesprek. Power, positief en enthousiasme zijn de woorden die Paula het beste omschrijven. Samen werken met Paula is een feest. Wanneer nodig met een duidelijke focus en een doel voor ogen. Ik kan bij Paula altijd aankloppen als ik ergens tegen aan loop.

Rob de Haan

In de jaren dat ik met Paula heb samengewerkt heb ik haar leren kennen als een gedreven collega die met veel enthousiasme haar werk deed. Zowel naar collega’s als naar klanten toe is ze heel prettig in de omgang en staat ze altijd voor je klaar.

Walter van den Brink

Paula en ik kenden elkaar eerst als buren en zijn nu goede vrienden. We hebben samen gewerkt als vrijwilliger voor HSV Barneveld, Paula als webmaster en ik als penningmeester/ledenadministratie. Paula zet zich voor meer dan 100% in en neemt haar taak zeer serieus. Ze heeft een brede interresse is enorm creatief en is leergierig,houdt van gezelligheid en van humor. Ze geeft ook duidelijk haar grenzen aan. Het is prettig om met haar samen te werken, sporten, brainstormen of gewoon even een bakkie te doen.

Hans van Vulpen

Ik heb Paula leren kennen via Hengelsport Vereniging Barneveld. Paula zet zich voor onze vereniging in als webmaster en PR adviseur. Vanuit mijn rol als secretaris hebben we veel contact over zaken die op de website en FB geplaatst moeten worden. Zaken worden snel geregeld, zaken worden teruggekoppeld, creativiteit, professionele looks en een super strakke uitstaling van onze website. Daarbij heeft Paula passie voor organiseren, netwerken en online communicatie. De perfecte ingrediënten voor een prettige samenwerking.

Maikel Dijkshoorn

Ik heb Paula Terpstra leren kennen tijdens mijn colleges Externe Communicatie op de Hogeschool Arnhem-Nijmegen, opleiding Adviseur Online Communicatie. Zij is een uitstekende studente, die tijdens de lessen blijk geeft van een scherpe blik op het communicatievak, niet te beroerd om zaken ter discussie te stellen, een uitstekende eindopdracht heeft ingeleverd (zowel qua vorm als qua inhoud) en naar mijn mening een waardevolle toevoeging is aan elke marketingcommunicatie-afdeling.

Lode Broekman

Vertel eens

Leuk om het een en ander over mezelf te delen. Vertel eens. Wie ben jij en loop jij ergens tegenaan met je website? Wie weet kan ik je helpen, onder ‘mijn aanbod‘ vind je mijn programma’s. Trakteer jezelf op een rondleiding door mijn website en laat je inspireren hoe jouw nieuwe website er ook uit kan zien. Regelmatig deel ik superwaardevolle content via mijn mails. Laat je naam en emailadres achter, dan zorg ik ervoor dat al mijn berichten op jouw digitale deurmat vallen. Let’s connect!