Lift mee op mijn Human Design Generator energie

Nieuwsgierig naar mijn missie en of ik de juiste match voor jou ben?
Dan ben je hier op de goede plek.

Mijn vuur brandt altijd

Al mijn hele leven ben ik gedreven. Mijn vuur brandt altijd. Gedreven ondernemers vinden in mij ‘hun match’ en andersom ook. Ik ben optimistisch, ambitieus en heb een enorme drive om mijn doelen te bereiken. Mijn omgeving omschrijft me als ondernemend, bevlogen en leergierig. Ik zet mooie resultaten neer. Niet omdat ik de allerslimste of beste ben, maar omdat ik mijn schouders eronder zet. Als ik ergens voor ga, doe ik dat voor de volle 100%.

Ik heb een fascinatie voor vrouwen die vol passie en gedrevenheid hun talenten inzetten om de wereld mooier te maken. Ik wil dat ze slagen. Daarom geef ik hen een krachtige marketingtool mee. Een Smart Stylish website die hun senioriteit in beeld brengt en waar ze klanten mee aantrekken waar ze graag ‘the extra mile’ voor gaan.

Human Design Generator energie voor ambitieuze vrouwen webdesign Paula Terpstra

Jouw ondernemersreis

Ik zie ondernemen als een reis. Je start ergens en je ontwikkelt je meer en meer. Tijdens die reis hebben we mensen nodig die een stuk van die reis met ons oplopen. Zo’n iemand ben ik. Ik ben slechts een klein onderdeel van jouw reis, maar met grootste impact. Ik weet hoe belangrijk het is om de juiste mensen om je heen te hebben om te groeien. Als mens en als ondernemer.

Onze prestatiemaatschappij

We leven in een prestatiemaatschappij en daar zijn we ons niet altijd bewust van. En dit heeft impact op hoe we ons dagelijks leven en loopbaan vormgeven. De lat is steeds hoger komen te liggen. We werken hard en willen niets missen. Om maar niet achter te blijven proberen we onszelf zo perfect mogelijk te positioneren. Waarbij we ons ook nog eens constant vergelijken met anderen.

Wie zijn we nu echt?

Kortom, we maken onszelf gek. En toch ambiëren we dit. Een haast onmogelijke opgave waar we vroeg of laat de prijs voor betalen. Maar wat vooral een grote façade is. Het is als één groot masker waar we never ever ons echte zelf mee laten zien. Want wie zijn we nu eigenlijk echt? Welke waarden zijn belangrijk voor ons? Als we niet staan voor onze eigen waarden en onze eigen woorden, trekken we nooit de mensen aan die bij ons passen.

Daarbij is het ook nog eens totaal vermoeiend om jezelf anders voor te doen dan wie je werkelijk bent. Kies voor jezelf, en je zult merken dat dit je natuurlijk afgaat. Door je ware ik te laten zien als ondernemer, trek je je ideale klant aan. Daarom laat ik mezelf alleen nog maar zien zoals ik echt ben. Ik ben Paula Terpstra, daar ben ik trots op en dat is wat je te zien krijgt. Dat werkt zo natuurlijk, dat ik in een onwijs goede flow zit en met de aller-, aller-, allerleukste klanten mag werken!

Presteren zit in mijn dna Paula Terpstra 01

Mijn drang om te presteren

Nog voordat de prestatiemaatschappij zijn intrede deed, had ik al een ongekende drang om te presteren. Het verlangen om gezien te worden en de wens voor een financieel fijne (lees veilige) toekomst waren mijn drijfveren om ‘all the way’ te gaan. En dat deed ik op ieder vlak. Op school, sport en op het werk. En weet je wat? Het was nooit genoeg.

De drang om te presteren heeft me veel gebracht. Ik heb veel bereikt en daar ben ik trots op. Maar het heeft me ook veel gekost. Altijd maar presteren, anderen bijbenen en ergens bij willen horen is zo uitputtend. Dat hield mijn lijf, maar ook mijn hoofd niet vol. Rond mijn veertigste werd ik mij hier steeds bewuster van. Ook ontdekte ik dat ik introvert en hoogsensitief ben. Een mooie eigenschap. Daar ben ik me niet altijd bewust van geweest, dat dit een mooie eigenschap is. Ik heb me in het verleden vaak ‘anders’ gevoeld dan anderen, nu zie ik het als mijn kracht. Als mijn power to connect.

Paula Terpstra prestatiemaatschappij presteren zit in mijn dna mijn eigen geluid mijn eigen voorwaarden webdesign

Ontwikkelen als rode draad

Omdat ik zo’n aversie kreeg tegen mezelf bewijzen, ging mijn vuur jaren geleden op een waakvlammetje. Mijn lijf had me teruggefloten en ik kon en wilde niet meer zo doorgaan. Presteren, bewijzen, strijden, ik moest er niets meer van hebben. Maar ik verloor mezelf, want wat bleek? Presteren en mezelf ontwikkelen zit in mijn dna. Het is part of me. Ik ben een goalsetter en een gogetter. Hier ga ik op aan. Wat ook helemaal bij mijn energieke Human Design Generator profiel past. 

Nu kan ik hardop zeggen dat ontwikkeling de rode draad in mijn leven is. Ik ben een echte Smartgirl. Inmiddels heb ik een behangrol vol aan marketing, branding, grafische vormgeving, SEO en business cursussen en opleidingen gedaan. Ook heb ik me persoonlijk ontwikkeld. De afgelopen jaren volgde ik lessen bij Annemarie van Gaal, Simone Levie, Eelco de Boer, Marlies Dekkers, Smartgirls, Anouk Kral, Veronique Prins, IMU, Adine Faber, Ankie Gijsel, Rowena Rousseau en vele anderen. Met alles wat ik leer zet ik mijn klanten en mijzelf nog krachtiger in de markt.

Santiago de Compostella

Met een vitaal lijf kan ik de hele wereld aan. Daarom ben ik regelmatig in het zwembad of het bos te vinden. Nog voordat mijn wekker afgaat, ben ik al wakker. En dat is vroeg, want ik wil rond de klok van zeven het zwembad induiken om mijn banen te zwemmen. Ook mag ik graag wandelen. Ik loop regelmatig klompenpaden en als ultieme tocht staat de Santiago de Compostella op mijn bucketlist.

Kostuumdrama’s & Xmas

Kijk ik naar Pride and Prejudice, Sense and Sensibility, Downton Abbey, Victoria, Les Misérables, of wat voor kostuumdrama ook, dan zit ik in mijn bubbel. Héérlijk! Ik ga er helemaal in op. De vertraging, de kostuums, het decor, het landschap, de romantiek, de emoties, de sociale hiërarchie en het plot weten me iedere keer te boeien. Het liefst bingwatch ik alles omdat ik er geen genoeg van kan krijgen, om er na afloop van te balen dat alle afleveringen al zo snel op zijn… En ik kijk ieder jaar ontzettend uit naar kerst! Een heerlijke tijd die vol staat met kerstbomen, houtkachels, kerstsongs, kerstfilms en gezelschapsspellen.

Ingetunede websites

Ik ben samen met mijn jeugdliefde en onze twee tienerkinderen. Ik schrijf dagelijks in mijn dankbaarheidsboek en ik daag mezelf continu uit. De afgelopen jaren heb ik inner peace gevonden. Ik loop nog steeds over van de ambitie, maar zit nu op een deeper level en werk vanuit rust en vertrouwen. Dit is voor mij een nieuwe manier van werken en van zijn. En dat zet ik met succes in bij het maken van de allermooiste ‘ingetunede’ websites met eigenheid voor mijn klanten.

Let’s Connect!

Leuk om het een en ander over mezelf te delen. Vertel eens. Wie ben jij en loop jij ergens tegenaan met je website? Wie weet kan ik je helpen, ondermijn aanbodvind je mijn programma’s. Trakteer jezelf op een rondleiding door mijn website en laat je inspireren hoe jouw nieuwe website er ook uit kan zien. Wil je vaker van me horen? Vraag dan mijn gratis e-book ’11 tips voor een Pakkende Homepage’ aan, naast deze waardevolle tips zorg ik er dan voor dat al mijn berichten op jouw digitale deurmat vallen.

Om me full focus op mijn webdesign projecten te kunnen concentreren vind je mijn telefoonnummer niet terug op mijn website. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we niet kunnen bellen. Dus wil je bellen? Mail dan naar om een belafspraak te maken. Kortom: Let’s connect!

Paula Terpstra klompenpaden santiago de compostella bucketlist