#15 ‘In het echt ben je veel warmer’

5 okt 2020

Paula Terpstra Websitecoaching IJburg Amsterdam

‘In het echt ben je veel warmer.’ Dit is wat ze zei nadat ze mijn foto’s op mijn website bekeek en me inmiddels wat beter had leren kennen. Schijnbaar was ik er niet in geslaagd om mijn ware gezicht te laten zien op mijn site. De foto´s waren mooi, maar ze konden beter. Nu weet ik als geen ander dat foto´s op je site van grote waarde zijn, maar van Personal Branding heb ik echt geen kaas gegeten.

Nu weet ik me steeds beter een weg te vinden naar specialisten. Een boekhouder, Facebook ads en Funnel expert, business coach, you name it. Maar een styliste inschakelen voor Personal Branding en Personal Shopping, dat was niet in me opgekomen. Dat ik hier zo gelukkig van werd, dat overviel me een beetje. Daarna volgde de fotoshoot. Een serie prachtige foto’s staat klaar om uitgezocht te worden. Thanks Daniëlle van Dongen, ik wist niet dat ik het in me had.

We hebben het allemaal in ons. Wil je ook advies van een styliste? Check dan haar site www.daniellevandongen.nl. Enjoy!

Paula Terpstra Websitecoaching website webdesign Barneveld Ede Arnhem Amersfoort Apeldoorn 500px

Hi, ik ben Paula

Ik bouw websites met ‘The Power To Connect’. Voor coaches, trainers, adviseurs en creatieve ondernemers die willen connecten met hun ideale klant. Door je ware ik te laten zien, trek jij leads aan die bij je passen en waar je graag mee wilt werken. Begrijp jij waar je bezoeker naar op zoek is? Snap jij zijn of haar probleem, behoefte en verlangen? En weet jij jezelf zo te presenteren dat er online een connectie ontstaat met jouw ideale klant? Een klik die ervoor zorgt dat hij of zij de vervolgstap zet? Een stap dichter naar jou?

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Via mijn blogs en socials deel ik tips en inspiratie. Wil je meer tips? Kijk dan eens bij mijn gratis weggever.

Start vandaag nog!

Maak de beste start met je nieuwe website en start vandaag nog met de 14-daagse. Ga naar Master Your Website.

Sneak Peak 14 daagse Master Your Website phone_iphone12promaxgold_portrait 542x1024

Pak dit nog even mee

#32 VIP-Dag vooraankondiging

#32 VIP-Dag vooraankondiging

Herken je dit? Je website. Waar je ooit zo blij mee was, en misschien ook wel heel trots, begint steeds meer te schuren. Hij is verouderd, niet...

Lees meer