#15 ‘In het echt ben je veel warmer’

5 okt 2020

Paula Terpstra Websitecoaching IJburg Amsterdam

‘In het echt ben je veel warmer.’ Dit is wat ze zei nadat ze mijn foto’s op mijn website bekeek en me inmiddels wat beter had leren kennen. Schijnbaar was ik er niet in geslaagd om mijn ware gezicht te laten zien op mijn site. De foto´s waren mooi, maar ze konden beter. Nu weet ik als geen ander dat foto´s op je site van grote waarde zijn, maar van Personal Branding heb ik echt geen kaas gegeten.

Nu weet ik me steeds beter een weg te vinden naar specialisten. Een boekhouder, Facebook ads en Funnel expert, business coach, you name it. Maar een styliste inschakelen voor Personal Branding en Personal Shopping, dat was niet in me opgekomen. Dat ik hier zo gelukkig van werd, dat overviel me een beetje. Daarna volgde de fotoshoot. Een serie prachtige foto’s staat klaar om uitgezocht te worden. Thanks Daniëlle van Dongen, ik wist niet dat ik het in me had.

We hebben het allemaal in ons. Wil je ook advies van een styliste? Check dan haar site www.daniellevandongen.nl. Enjoy!

Paula Terpstra Websitecoaching website webdesign Barneveld Ede Arnhem Amersfoort Apeldoorn 500px

Hi, ik ben Paula

Ik maak websites voor ondernemers die willen shinen met hun unieke bedrijf. Ik vind dat iedere ondernemer, groot of klein, een goede website verdient. Daarom wil ik het adres zijn waar kleine ondernemers terecht kunnen.

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Via mijn blogs en socials deel ik tips en inspiratie. Wil je meer tips? Kijk dan eens bij mijn gratis weggever.

Start vandaag nog!

Maak de beste start met je nieuwe website en start vandaag nog met de 14-daagse. Ga naar Master Your Website.

Sneak Peak 14 daagse Master Your Website phone_iphone12promaxgold_portrait 542x1024

Pak dit nog even mee