Webdesign voor gedreven ondernemers

Download ’11 tips voor een Pakkende Homepage’

ebook

Download nu mijn gratis ebook ’11 tips voor een pakkende homepage’. Maak een innemende eerste indruk en zet jouw bezoekers om in klanten.

webdesign

Website laten maken

Wil het maar niet lukken om die professionele website van de grond te krijgen? Bestaat jouw website alleen nog in je hoofd of heb je zelf een begin gemaakt, maar word je er niet blij van? Of heb je al een site, maar zit de juiste energie er niet meer op? En lukt het jou of je eventuele VA niet om de bedrijfswebsite next level te brengen? Dan is het nu tijd voor actie. Want als jij jouw site niet serieus neemt, waarom zou je klant dat dan wel doen?

Ik maak websites voor ambitieuze ondernemers. Voor coaches, trainers, sprekers, auteurs, adviseurs en creatieve ondernemers die ‘On A Mission’ zijn. Die een verhaal te vertellen hebben. Die weten waar hun klant naar verlangt. En die hun klant daar goed bij kunnen helpen. Het is mijn missie om ondernemers via hun website online de verbinding te laten maken met hun ideale klant. Daarom maak ik websites met The Power To Connect.

op zoek

Hoe noem je iemand die jouw website bezoekt? Precies, be-zoek-er. Iemand is op zoek.

naar jou

Jij hebt iets te bieden waar een ander naar op zoek is. Er is een behoefte of misschien zelfs een probleem.

schitter

Jouw bezoeker weet alleen nog niet waar ze terecht kan. Laat zien dat jij de must go to person bent.

en verbind

Durf jezelf te onderscheiden en maak verbinding met je doelgroep. Met je ideale klant.

FIND YOUR MATCH

Verbinding start vaak online

Je wilt mensen helpen, daarom ben je ondernemer geworden. Je weet wat je te brengen hebt, welke kwaliteiten je hebt en wat je uniek maakt. In je hart voel je het. Je staat 100% achter je missie om de wereld een stukje mooier te maken. Om mensen te helpen met hun business, persoonlijke ontwikkeling, lifestyle, interieur, of wat voor moois ook.

Maar hoe trek je klanten aan die bij jou passen? Door te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Kies je eigen woorden. Geen dertien in een dozijn story, want die hebben we immers al tig keer gezien. Maak verbinding door jezelf te laten zien. Verbinding start vaak online. Maak werk van je website.

gratis ebook

Jouw website als klantenmagneet

Een bezoek aan jouw homepage roept bij de bezoeker direct de vraag ‘Should I stay or should I go’ op. Je moet hem of haar dan ook direct weten te boeien. Als je een goede indruk maakt, is de kans groot dat hij of zij ook andere pagina’s binnen je website bezoekt of zelfs een aanvraag doet. Maak werk van je homepage en word een klantenmagneet.

Laat je naam en email achter en ontvang mijn gratis e-book ’11 tips voor een Pakkende Homepage’. Hierna ontvang je ook mijn mails met tips. Alleen als je dat wilt, je kunt je altijd weer uitschrijven.

Mock up 11 tips voor een pakkende homepage 20 pagina's dik smal

Ieder mens is in ontwikkeling en daarom je bedrijf ook.
Laat je website met je meegroeien.

testimonials

Reviews om trots op te zijn

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Annemarie van Gaal, multi ondernemer

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Annemarie van Gaal, multi ondernemer

mijn kenmerken

Wat je kunt verwachten

web-design (1)

Maatwerk

Ik maak WordPress websites op maat. Iedere ondernemer is uniek, dus iedere site ook.

discuss

Ervaring

Velen gingen je voor waardoor ik niet alleen mijn skills maar ook mijn portfolio vergrootte. 

communication

Marketingexpert

Mijn 20+ jaar ervaring in marketingcommunicatie zet ik in bij het ontwerpen van mijn websites.

speech-bubble (2)

Persoonlijk

Je hebt altijd één en dezelfde contactpersoon: mij. Ik sta voor deze persoonlijke aanpak.

home

Op afstand

We kunnen volledig op afstand werken. Vanuit huis of kantoor. Je hoeft er de deur niet voor uit.

pc

Coaching

Via mijn online programma vertel ik je welke onderdelen ik nodig heb voor jouw nieuwe website.

signature

Teksten

Als je het schrijven van je webteksten liever uit handen geeft, dan schrijf ik de teksten voor je.

camera

Fotografie

Ik werk samen met een Stylist & Fotograaf. Je hoeft niet zelf op zoek naar een fotograaf.

mijn aanbod

Welke website wil jij?

Hoe ziet jouw droomwebsite eruit? Welke kleuren zie je voor je? Welke foto’s, welke vibes? Power of juist zachtheid? Zakelijk of met een vleugje humor? Welk verhaal vertel jij jouw bezoeker? Welke boodschap wil jij overbrengen? Waarom ben jij de perfecte match?

Doe je ogen eens dicht. Ja, ik weet het, we kennen elkaar pas net. Maar vertrouw me. Pak een momentje om helemaal in te tunen op jouw toekomstige website. Welk gevoel breng jij in real live over wat je online ook zo graag wilt overbrengen? En wat heb je daarvoor nodig?

Omdat ik iedere zelfstandig ondernemer een prachtige website gun, heb ik drie verschillende Star-programma’s samengesteld waaruit je kunt kiezen. Welke Star past bij jou? De Rising Star, Super Star of ga je ‘all the way’ met de Diamond Star website?

Paula Terpstra Webdesign website laptop telefoon 1200x1200

rising star

website

Wil jij een professionele website, die in lijn is met wie jij bent, zonder al te veel poespas en voor een gering budget? Dan is de Rising Star website ideaal voor jou en de snelste start die je kunt maken.

Paula Terpstra Webdesign website laptop telefoon 1200x1200

super star

website

Wil jij een op maat gemaakte website die klopt met wie jij bent? Lukt het je alleen niet zo goed om hier de juiste woorden voor te vinden? Laat mij je dan helpen met de Super Star website.

Paula Terpstra Webdesign website laptop telefoon 1200x1200

diamond star

website

Verlang jij naar een website die op alle vlakken overeenkomt met wie jij bent? Zowel in tekst als in beeld? Met perfect gestylde outfits en foto’s? Ga dan all the way en kies voor de Diamond Star.

let’s connect

Hoi, ik ben Paula Terpstra

Al mijn hele leven ben ik gedreven. Mijn vuur brandt altijd. Gedreven ondernemers vinden in mij ‘hun match’ en andersom ook. Ik ben optimistisch, ambitieus en heb een enorme drive om mijn doelen te bereiken. Mijn omgeving omschrijft me als ondernemend, enthousiast en leergierig. Ik zet mooie resultaten neer. Niet omdat ik de allerslimste of beste ben, maar omdat ik mijn schouders eronder zet en er altijd vol voor ga.

Ik weet hoe belangrijk het is om een site te hebben. En ik weet ook hoe belangrijk het is om een site te hebben die met je meegroeit. Een site die klopt met wie je nu bent en waar je nu staat in je bedrijf.

Google only loves you when everyone else loves your first

Wendy Piersall