Gratis Seniority Call

Echt, je gaat de eerste niet zijn. Keer op keer klopten door de wol geverfde ondernemers bij me aan. Hun website klopte niet meer, maar ze konden hun vinger er niet op leggen.

Waar zat het hem in? In het design, de teksten, de foto’s? Ik zag het direct. Hun senioriteit als ondernemer was niet terug te zien in de site. En daardoor trokken ze niet de juiste klanten aan en werd hun expertise ook niet op waarde geschat.

Herkenbaar? Dan wordt het hoog tijd om de spotlights op je website te zetten en deze eens flink onder handen te nemen. Jouw tijd is kostbaar en die breng je graag met de juiste klanten door. En dan is het niet meer dan logisch dat hier een vergoeding tegenover staat die matcht met jouw expertise.

Voel jij ook dat het jouw website aan senioriteit ontbreekt? En wil je hier serieus werk van maken?

Gratis Seniority Call website adviesgesprek gesprek Paula Terpstra Webdesign

Vraag dan een Gratis Seniority Call aan. Met een gratis adviesgesprek van 30 minuten deel ik drie tips voor je website, zodat jij als senior in de markt gezien wordt.

Per maand heb ik ruimte voor maximaal drie gratis Seniority Calls via zoom. Heb je interesse in mijn gratis tips? Laat dan je naam en e-mail achter. Ik kijk ernaar uit om je te zien en spreken.