Enrich Your Website, Start here!

Laat je website met je meegroeien.
Start met mijn online programma ‘Enrich Your Website’.

Je website is de plek waar je jezelf zichtbaar maakt aan de wereld. Waar prospects zich in alle rust kunnen oriënteren nadat jij via al je efforts op de socials de juiste snaar hebt weten te raken. Of waar je mensen warm ontvangt, nadat ze via de zoekmachine koud op jouw website zijn gekomen. Zorg dat het klopt. Iedere bezoeker is het meer dan waard om de juiste versie van jou, je aanbod en je expertise gepresenteerd te krijgen.

Ik nodig je uit om een deep dive in je bedrijf te maken. Om stil te staan bij je missie, ideale klant, aanbod, tarieven, plek in de markt, branding en meer. Is wat je ooit bedacht hebt nog relevant? Klopt het nog? Klopt het met wie je nu bent en waar je naartoe wilt? En matcht dit alles nog met het niveau van senioriteit die je als ondernemer bereikt hebt? Klopt je doelgroep nog? Je aanbod? En je tarieven? En je branding. Straalt deze nog steeds uit met wat je wilt uitstralen? Of heeft dit lange tijd voor je gewerkt, maar wil je je nu anders presenteren?

Enrich your website start here by Paula Terpstra webdesign

Het gaat verder dan tijd alleen

Sta je voor de keuze om jouw website te vernieuwen? Dan maakt het niet uit hoe lang je al onderneemt. Jouw website kent geen standaard houdbaarheidsdatum.

Het gaat vooral om de vraag ‘Wat heb je in de afgelopen tijd allemaal gedaan. En waar sta je nu in je ondernemerschap?’ Er zijn allerlei invloeden te bedenken die ervoor zorgen dat jij je ontwikkeld hebt. Denk aan klanten, opdrachten, pilots, trials, investeringen, coaches, mentoren, opleidingen, cursussen, trainingen, bijeenkomsten, masterminds, events, gebeurtenissen en ervaringen. Ze dragen allemaal bij aan jouw groei als ondernemer.

En dit alles heeft impact op wie je nu bent en waar je je nu bevindt in je ondernemerschap. Het is belangrijk om daar om de zoveel tijd bij stil te staan. Dit is zo’n moment om de balans op te maken.

Maak de beste (her)start

Wil jij een nieuwe website, of wil je je bestaande site vernieuwen? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan kun jij nu al beginnen met mijn online programma. Ik leg je stap voor stap uit wat je nodig hebt om de beste start met je website te maken.

Na twee weken voorbereiding heb jij alles wat je nodig hebt en kan jij jouw plannen voor een nieuwe website naar de volgende fase brengen. Omdat alle lessen direct vrijgegeven worden, kun jij de 14-daagse ook versneld doen. En omdat je een jaar lang toegang hebt, kun je er ook langer over doen dan de genoemde 14 dagen.

Mock up Enrich Your Website (1)

Turn your liquids into gold

Enrich Your Website

Online 14 dagen traject

€ 297

N

14 modules met uitleg, video’s, e-books en opdrachten, die je helpen strategisch en praktisch naar je nieuwe website te kijken

N

Log book ‘Pour me a glass of stylish webdesign’

N

Een jaar lang 24/7 toegang tot het online programma in de online academie, zodat jij deze in je eigen tempo kan volgen

N

Direct toegang na je aanmelding

N

Tips waardoor je geld en tijd bespaart

N

Stap voor stap uitleg, waardoor je een duidelijk overzicht krijgt in wat er nodig is voor het neerzetten van een stevig fundament voor je vernieuwde website. Zonder in technische details te gaan

N

Links naar waardevolle websites met handige tools, programma’s en content

N

Het volledige bedrag terug als korting op je website pakket als je jouw website door mij laat maken

N

Naast dat het heel waardevol is, is het ook nog eens super fun to do!

Prijs is excl. 21% btw. Ben je als ondernemer actief in de culturele of creatieve sector? Ga dan na of je in aanmerking komt voor Werktuig PPO. Hiermee kan je een deel van de investering vergoed krijgen.

Paula Terpstra Websitecoaching Anneke Oliehoek Testimonial

Wat ziet het er goed uit!!!

“Ik ben net ingelogd in je 14 daagse Enrich your website. Ben er even snel doorheen geklikt voordat ik het echt rustig ga bekijken maar WAT ZIET HET ER GOED UIT!!! Heel gedetailleerd, goede opbouw, overzichtelijk, aantrekkelijk, rustig, informatief. Zo…dat is alvast nadat ik er 5 minuten naar gekeken heb, ha ha ha. Echt goed zeg! Complimenten hoor.”

– Anneke

Paula Terpstra Websitecoaching STICC Jacqueline Kerstma

Het motiveert om aan de slag te gaan

“Het online programma Enrich Your Website geeft een compleet overzicht van waar je allemaal aan kunt denken bij het bouwen van je website. Het is zo opgezet dat het je ook echt motiveert om er mee aan de slag te gaan. De afwisseling tussen werkboek vullen, de lessen lezen en zo en nu dan wat verdieping middels een filmpje maakt dat het goed zelfstandig te volgen is. En je kunt het er altijd bij pakken om nogmaals een check te doen na verloop van tijd en opnieuw wat zaken aan te scherpen.”

– Jacqueline

Paula Terpstra Websitecoaching STICC Jacqueline Kerstma

Goed beschreven en het geeft rust

“Wat is het leuk om met jouw programma bezig te zijn. Goed beschreven en het geeft rust. Ik ben nu bezig in het eerste hoofdstuk. Echt blij mee.”

– Karlien

Paula Terpstra Webdesign Testimonial KAS Vergaderlocatie Ellen Bunnik

Het stimuleert om een goed beeld te creëren

“In het voortraject, via Enrich Your Website, word je als klant gestimuleerd om een goed beeld te creëren van de wensen rondom de website. Dit voorkomt in een later traject keuzestress en frustratie. Echt een goede en efficiënte insteek.”

– Ellen