#14 Doe maar een leuke website

30 sep 2020

De bouw van een website kun je vergelijken met de bouw van je droomhuis. Althans, als je kijkt naar het proces ervan. In gedachten kun jij kristalhelder je droomhuis oproepen. Je bent hier zó enthousiast over, dat de aannemer wat jou betreft morgen al kan beginnen. Echter, de aannemer laat de bouwvakkers pas komen als de bouwtekening en de bouwmaterialen er zijn. Bij het maken van een website hoort ook een goede voorbereiding.

Het klinkt zo logisch, maar bij het maken van websites worden deze stappen nogal eens vergeten. ‘Doe maar een leuke website’ of ‘bouw maar wat moois’, wordt er dan gezegd. Maar voor een goed resultaat, is het voortraject net zo belangrijk. Zorg er daarom voor dat je ‘Ready before you Start’ bent. Breng je verhaal in beeld en verzamel alle onderdelen. Hier mag je best even goed voor gaan zitten, want in the end bespaart dit je tijd én geld.

Met jouw nieuwe professionele website voor ogen, zetten we de stappen die daarvoor nodig zijn. Ik help je op weg.

Paula Terpstra Websitecoaching website webdesign Barneveld Ede Arnhem Amersfoort Apeldoorn 500px

Hi, ik ben Paula

Ik bouw websites met ‘The Power To Connect’. Voor coaches, trainers, adviseurs en creatieve ondernemers die willen connecten met hun ideale klant. Door je ware ik te laten zien, trek jij leads aan die bij je passen en waar je graag mee wilt werken. Begrijp jij waar je bezoeker naar op zoek is? Snap jij zijn of haar probleem, behoefte en verlangen? En weet jij jezelf zo te presenteren dat er online een connectie ontstaat met jouw ideale klant? Een klik die ervoor zorgt dat hij of zij de vervolgstap zet? Een stap dichter naar jou?

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Via mijn blogs en socials deel ik tips en inspiratie. Wil je meer tips? Kijk dan eens bij mijn gratis weggever.

Start vandaag nog!

Maak de beste start met je nieuwe website en start vandaag nog met de 14-daagse. Ga naar Master Your Website.

Sneak Peak 14 daagse Master Your Website phone_iphone12promaxgold_portrait 542x1024

Pak dit nog even mee

#32 VIP-Dag vooraankondiging

#32 VIP-Dag vooraankondiging

Herken je dit? Je website. Waar je ooit zo blij mee was, en misschien ook wel heel trots, begint steeds meer te schuren. Hij is verouderd, niet...

Lees meer