online training website (1)

Van je socials naar je site

Ben jij fanatiek op de socials? Zet je posts, story’s, reels, ads, vlogs, podcasts en de hele rambam aan tools in die voor extra exposure zorgen? Slim! Maar realiseer je dan goed dat je je klant klaarstoomt voor de volgende ronde: namelijk een bezoek aan jouw website. En hier moet de uiteindelijke vonk overslaan!

Zorg jij voor een fijne vibe op de socials? En levert je dat extra traffic naar je website op? Zorg er dan voor dat jouw website net zo goed of beter is. Doe je dat niet, dan kan je dat serieus klanten kosten. Jouw website heeft óók jouw aandacht nodig. Daarom ben ik er om je te helpen. Ik geef je tips om alles uit je site en bizz te halen. Tips om te connecten met je ideale klant. Enjoy!

online training website (1)

ONLINE TRAINING
MASTER YOUR WEBSITE

 

online training website (1)

Jouw homepage is je goud

Jouw homepage moet je bezoeker direct een eerste indruk van je bedrijf geven. Zie het maar als een verzamelpagina met daarop een compacte weergave wat je wat er op de rest van je site gebeurt. Hier moet het vlammetje gaan branden. Vanuit hier wil je dat je bezoeker ook een vervolgactie neemt. Denk aan het lezen van jouw blogs, aanvragen van jouw weggever, bekijken van jouw aanbod, insturen van het contactformulier, enzovoorts. Kortom, jouw homepage is je goud! Download mijn gratis ebook ´11 tips voor een Pakkende Homepage´.

online training website (1)

Your website is the window of your business. Keep it fresh, keep it exciting.

Jay Conrad Levinson

online training website (1)

Hoe ik de code kraakte

Ik wilde online succesvol zijn, maar het wilde niet zo lukken. Mijn hobbywebsite trok veel volgers, maar commercieel leverde het mij niets op. En dat terwijl ik graag wat extra’s wilde verdienen om extra op onze hypotheek af te lossen. De site kreeg veel lof, maar geen klanten. Ik ging in de actiestand en maakte meters, maar nog steeds geen klanten. Totdat ik investeerde in een stevige online business opleiding.

Ik leerde dingen waar ik het bestaan nog niet eens van wist. Mijn hobbysite maakte uiteindelijk plaats voor een eigen bedrijf in webdesign. Ik wist welke stappen ik te zetten had. Mijn vak, onderneming én mijn klanten voelden goed. En toen kwam de groei. Kies ook voor groei en maak werk van mijn tips. Of laat mij je nieuwe website voor je bouwen. Vanaf nu kijk jij met een frisse blik naar online succes.