#6 Een duwtje kan het verschil maken

22 apr 2020

In de 20 jaar die ik in het bedrijfsleven werkte, heb ik heel veel ‘duwtjes’ gegeven. Ik stond er zelfs bekend om bij mijn collega’s. “Hé Paula, heb je vandaag nog een duwtje gegeven?”, vroegen ze lachend. Het was mijn manier om een project, actiepunt, verzoek of wat ook in beweging te krijgen.

Het ‘duwtje’ was er in vele soorten en maten. Verpakt in mails, meetings, telefoontjes en koffies. En soms door iets recht op de man af te vragen.

Elke stap was er één en bij elkaar vormden ze een reuzensprong. Ook mijn team was blij dat ik de coördinatie voor mijn rekening nam. Het was een zorg minder en ze wisten dat ik mijn projecten bloedserieus nam. Dat gaf vertrouwen.

Niet alleen het bedrijfsleven heeft duwtjes nodig. Als kleine zelfstandige krijg je met alle facetten binnen je bedrijf te maken dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Een vriendelijk duwtje de goede kant uit kan dan net het verschil maken.

Een voorbeeld is je website. Daar kun je echt tegenaan hikken. Hoe fijn is het als iemand jouw site voor je bouwt, met je meekijkt en adviezen geeft? Daar kan ik je bij helpen. Stuur mij een berichtje of mail naar .

Jij blijft in control en ik geef af en toe een duwtje.

 

Paula Terpstra Websitecoaching website webdesign Barneveld Ede Arnhem Amersfoort Apeldoorn 500px

Hi, ik ben Paula

Ik bouw websites met ‘The Power To Connect’. Voor coaches, trainers, adviseurs en creatieve ondernemers die willen connecten met hun ideale klant. Door je ware ik te laten zien, trek jij leads aan die bij je passen en waar je graag mee wilt werken. Begrijp jij waar je bezoeker naar op zoek is? Snap jij zijn of haar probleem, behoefte en verlangen? En weet jij jezelf zo te presenteren dat er online een connectie ontstaat met jouw ideale klant? Een klik die ervoor zorgt dat hij of zij de vervolgstap zet? Een stap dichter naar jou?

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Via mijn blogs en socials deel ik tips en inspiratie. Wil je meer tips? Kijk dan eens bij mijn gratis weggever.

Start vandaag nog!

Maak de beste start met je nieuwe website en start vandaag nog met de 14-daagse. Ga naar Master Your Website.

Sneak Peak 14 daagse Master Your Website phone_iphone12promaxgold_portrait 542x1024

Pak dit nog even mee

#32 VIP-Dag vooraankondiging

#32 VIP-Dag vooraankondiging

Herken je dit? Je website. Waar je ooit zo blij mee was, en misschien ook wel heel trots, begint steeds meer te schuren. Hij is verouderd, niet...

Lees meer