#6 Een duwtje kan het verschil maken

22 apr 2020

In de 20 jaar die ik in het bedrijfsleven werkte, heb ik heel veel ‘duwtjes’ gegeven. Ik stond er zelfs bekend om bij mijn collega’s. “Hé Paula, heb je vandaag nog een duwtje gegeven?”, vroegen ze lachend. Het was mijn manier om een project, actiepunt, verzoek of wat ook in beweging te krijgen.

Het ‘duwtje’ was er in vele soorten en maten. Verpakt in mails, meetings, telefoontjes en koffies. En soms door iets recht op de man af te vragen.

Elke stap was er één en bij elkaar vormden ze een reuzensprong. Ook mijn team was blij dat ik de coördinatie voor mijn rekening nam. Het was een zorg minder en ze wisten dat ik mijn projecten bloedserieus nam. Dat gaf vertrouwen.

Niet alleen het bedrijfsleven heeft duwtjes nodig. Als kleine zelfstandige krijg je met alle facetten binnen je bedrijf te maken dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Een vriendelijk duwtje de goede kant uit kan dan net het verschil maken.

Een voorbeeld is je website. Daar kun je echt tegenaan hikken. Hoe fijn is het als iemand jouw site voor je bouwt, met je meekijkt en adviezen geeft? Daar kan ik je bij helpen. Stuur mij een berichtje of mail naar .

Jij blijft in control en ik geef af en toe een duwtje.

 

Paula Terpstra Websitecoaching website webdesign Barneveld Ede Arnhem Amersfoort Apeldoorn 500px

Hi, ik ben Paula

Ik maak vrouwelijke websites voor ondernemers die willen shinen met hun unieke bedrijf. Ik vind dat iedere ondernemer, groot of klein, een goede website verdient. Daarom wil ik het adres zijn waar kleine ondernemers terecht kunnen.

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Ik maak mijn websites in WordPress en ik werk met het fijne en veelzijdige thema Divi. Naast websites bouw ik ook online academies in Poppyz voor klanten van Simone Levie. Ook geef ik maandelijks expert coach calls in de MPOP Team Community waar ik mijn kennis over Divi en websites deel.

Via mijn blogs en socials deel ik tips en inspiratie. Wil je meer tips? Kijk dan eens bij mijn gratis weggever.

#17 Should I stay or should I go

#17 Should I stay or should I go

Een bezoek aan jouw homepage roept bij de bezoeker direct de vraag ‘Should I stay or should I go’ op. Je moet hem of haar dan ook direct weten te...

#16 Kan het beter? Vraag het je klant

#16 Kan het beter? Vraag het je klant

'Waar loop jij tegenaan met je website? Wat is je probleem? Waar zou je meer hulp bij wensen?' Deze vragen stelde ik onlangs in de MPOP Team groep...