Online academie bouwen

Vergroot je impact met je eigen online academie

Paula Terpstra Websitecoaching Online Academie bouwen

Deel jouw kennis online

Je hebt zoveel te delen. Je hebt zoveel in huis. Maar hoe krijg je al die kennis over de bühne? Je kunt je klanten één op één helpen. Maar ergens kriebelt het om je impact nog meer te vergroten. Om nog meer mensen te laten delen in jouw kennis. In jouw aanpak. Een aanpak die werkt, want dat heeft zich al lang en breed bewezen. Daarom heb je besloten om jouw kennis online te delen. En om dit zo exclusief mogelijk te maken, staan jouw ogen gericht op de realisatie van een online academie.

Kan ik je helpen?

Er zijn verschillende tools waarmee je een online academie kunt bouwen. Omdat ik me vooralsnog uitsluitend heb verdiept én gespecialiseerd in de Poppyz software van Simone Levie kan ik je alleen helpen als jij ook het MPOP programma bij Simone Levie volgt. Door deelname aan dit programma heb jij de beschikking over de exclusieve Poppyz software.

Direct 31 inschrijvingen!

Naast het bouwen van mijn eigen academies voor Paula Terpstra Websitecoaching en Studio EHBO, bouw ik ook regelmatig academies voor klanten van Simone Levie.

Onlangs bouwde ik een prachtige academie voor een klant. Bij de lancering ervan schreven zich direct 31 klanten in. Mijn klant was ‘over the moon’, zo blij!

Favicon-paars-pijl-2

Je bent klaar voor meer impact

Favicon-paars-pijl-2

Je wilt je business niet (alleen) draaien op basis van uurtje factuurtje

Favicon-paars-pijl-2

Je wilt inhaken op de nieuwe tijd en het nieuwe werken

Favicon-paars-pijl-2

Je wilt dat je klanten in hun eigen tempo kunnen leren

Favicon-paars-pijl-2

Je wilt je expertise exclusief houden door je kennis in een gesloten omgeving aan te bieden

Favicon-paars-pijl-2

Je wilt dat online ook samengaat met persoonlijk

Favicon-paars-pijl-2

Je kijkt nu al uit naar de lancering van je online programma

Favicon-paars-pijl-2

Je wilt werken met een pro, zodat je jarenlang vooruit kan

Favicon-paars-pijl-2

Je staat in de startblokken, maar had alleen nog een startsein nodig

Open nieuwe deuren voor jouw business

Standaard betaling in vier maandelijkse termijnen, beginnend vanaf moment van samenwerking, daarna aan het begin van iedere maand. Alle werkzaamheden vinden op afstand plaats. Extra lespagina’s € 50, extra support €69 per uur excl. btw. Dit aanbod is alleen mogelijk voor MPOP klanten van Simone Levie, die beschikken over een eigen licentie voor het gebruik van de Poppyz software.

Onze samenwerking

/ 1

Kennismaking

Wil je de bouw van jouw academie graag uitbesteden aan mij? Dan starten we met een telefonische kennismaking. Ik ben erg nieuwsgierig naar jou en je bedrijf en naar welk online programma je in de wereld wilt zetten.

/ 2

Jouw input

Naast de kennismaking heb ik ook input van jou nodig om de academie vorm te geven. Denk aan teksten, headerafbeeldingen, foto’s, werkboeken, video’s en meer. Realiseer je goed dat jouw inzet en inbreng belangrijk is om een geslaagde academie neer te zetten. Ik ben in charge over de techniek. Jij over de inhoud.

/ 3

Inrichten academie

Na de kennismaking en bestudering van jou materialen, start ik het technische en creatieve proces. Ik installeer het Divi en Poppyz thema en verschillende plugins. Vervolgens richt ik alle cursusinsstellingen goed in en maak ik de startpagina van jouw online programma op. 

/ 4

Feedback startpagina

Zodra de startpagina gereed is, stuur ik je de link toe. Deze pagina is bepalend voor de uitstraling van je academie in zijn totaliteit. Mocht je een andere uitstraling wensen. Bijvoorbeeld andere kleuren, foto’s of opzet, dan kun je dat nu terugkoppelen.

/ 5

Opmaak lespagina’s

Is de startpagina naar je zin? Dan maak ik ook de lespagina’s op. De looks van je startpagina komen overeen met jouw startpagina zodat jouw online programma rust en eenheid uitstraalt.

/ 6

Oplevering academie

Zodra de academie klaar is, doe ik een final check. Daarna gaat je academie live en kun jij je online programma voor je laten werken.

Mijn kracht zit in een persoonlijke, betrokken en praktische aanpak.

Voor wie is dit bedoeld?

Dit aanbod is niet voor iedereen geschikt. De samenwerking heeft alleen zin als:

  • Je het programma MPOP van Simone Levie volgt of hebt gevolgd
  • Je een geldige Poppyz licentie hebt
  • Je zelf een domeinnaam met WordPress installatie regelt
  • Je zelf de inhoud van je online programma(‘s) aanlevert
  • Je bereid bent tijd te investeren in de verschillende fasen voorafgaand, tijdens en na de bouw van je academie
  • Je bereid bent te investeren in je bedrijf

Vragen en antwoorden

Moet ik zelf hosting regelen?

Ja, je registreert zelf je domeinnaam en je regelt zelf je hosting. 

Moet ik een aparte domeinnaam regelen voor mijn academie website?

Ja, omdat je academie een gesloten omgeving is, die uitsluitend toegankelijk is via een inlog, bouw je je academie op een apart domein. Als voorbeeld heb ik www.studioehbo.nl geregistreerd als bedrijfswebsite en www.studioehboacademie.nl als academie website.

Hoe lang duurt het voordat mijn academie af is?

Dat kan snel gaan! Net als bij de bouw van een huis zijn er eerst materialen nodig voordat ik kan beginnen. Zodra alle materialen er zijn, kan ik op basis van mijn planner een inschatting geven wanneer ik jou een eerste voorstel kan doen.

Moet ik de academie site daarna zelf bijhouden?

Ja, mijn projecten kennen een begin en een eind. Nadat je academie live is gegaan, draag ik de academie website aan je over en zorg je zelf voor het onderhoud ervan. Zowel in content als in website beheer.

‘Met de verkoop van jouw online programma, verdien jij jouw investering in de academie in no time terug’