Welke website wil jij?

Welke Star(t) kies jij? De Rising Star, Super Star of Diamond Star website.

Paula Terpstra Websitecoaching vrouwelijke website webdesign

Zet je site dit jaar op Nr 1.

Zeg jij ‘ja’ tegen je nieuwe website en ben ik de juiste match voor jou? Dan heb ik een heel mooi aanbod voor je. Omdat ik iedere zelfstandig ondernemer een prachtige website gun, heb ik drie verschillende Star-programma’s samengesteld waaruit je kunt kiezen. Welke star(t) maak jij dit jaar? De Rising Star, Super Star of ga je ‘all the way’ met de Diamond Star website?

Rising Star Website

Wil jij een professionele website, die in lijn is met wie jij bent, zonder al te veel poespas en voor een gering budget? Dan is de Rising Star ideaal voor jou. Aan de hand van de Starterskit brengen we jouw eisen en wensen in kaart. Vervolgens ga ik aan de slag. Je hoeft er geen kilometer voor te rijden, want alles kan op afstand. Dit is een op maat gemaakte budget website en de snelste start die je kunt maken.

Super Star Website

Kies je voor de Super Star, dan gaan we een stap verder. Hik je tegen het schrijven van pakkende teksten aan? Dan kun je dit met een gerust hart uit handen geven. Jij schrijft zelf je basisteksten. Zo weet ik welk verhaal je wilt overbrengen en wat jouw stijl is. Aan de hand van deze ‘briefing’ neem ik de eindredactie voor mijn rekening. Ik maak je teksten aantrekkelijk voor je bezoekers en geef ze trefwoorden mee waarop je gevonden wilt worden in zoekmachines.

Dit programma bevat ook een interactieve live DIY-training in Barneveld of via beeldbellen. Tijdens deze training leg ik je uit hoe je zelf je website kunt bijhouden en beheren. Mocht je tijdens de uitleg vragen hebben, dan kan ik hier direct op in gaan. Als jij van jezelf weet dat je het prettig vindt om persoonlijk uitleg te krijgen in plaats van een handleiding door te nemen, dan is de Super Star echt iets voor jou.

Diamond Star Website

Wil je dat je website van A tot Z geregeld wordt? Dat ik jouw website bouw, jouw teksten schrijf en dat ik de fotograaf voor je inschakel? Kies dan voor de Diamond Star. Dit is het meest uitgebreide all-in programma, waarbij alles rondom jouw website van begin tot eind voor je geregeld wordt.

Van ‘wish list’ naar ‘to do’ list

Een nieuwe website kan soms lange tijd op je ‘wish list’ staan. Door dit steeds maar uit te stellen, lijkt deze wens alsmaar verder van je af te komen staan. Als je niet uitkijkt, staat deze volgend jaar nog steeds niet op je ‘to do list’. En onbedoeld verandert jouw website dan stilletjes in een ‘last’. Dat is niet fijn voor jou, maar ook niet voor je business. En daarom wil ik je daar heel graag mee helpen. Ben je toe aan een nieuwe website? Omdat je er simpelweg nog géén hebt of omdat je toe bent aan een nieuwe? Kijk dan eens wat ik voor je kan betekenen.

Paula Terpstra Websitecoaching Paard vooraanzicht

Door in te tunen op jou en je klant, voel ik aan wat jouw website nodig heeft.

Betaling in twee termijnen. De DIY training vindt plaats in Barneveld. Alle prijzen zijn exclusief een reis- en parkeervergoeding. Eventuele aanschafkosten van extra plugins zijn niet inbegrepen. Extra pagina € 100, extra support €69 per uur excl. btw. Ik bouw geen webshops of ecommerce websites, maar maak wel doorverwijzingen naar betaalpagina’s van jouw eigen account, zoals Poppyz en Plug & Pay.

Onze samenwerking

Paula Terpstra Websitecoaching computer werken

Inventarisatie en bouw

Je hoeft niet zelf je website te bouwen, dat doe ik voor je. Ik heb een methode ontwikkeld waarbij we jouw eisen en wensen helder in beeld krijgen. Zodra alles in kaart is gebracht, ga ik aan de slag. Zo houd jij tijd over voor je eigen bedrijf.

Paula Terpstra Websitecoaching bank laptop belichting

DIY manual of training

Het is super handig om zelf je website bij te houden. Je bent onafhankelijk, je bepaalt zelf wanneer je iets online zet en je hebt geen extra kosten. Wil jij bloggen? Dat kan, ik leer je hoe je je content publiceert. Wil je een extra pagina aanmaken? Ook dat kan.

Mijn kracht zit in een persoonlijke, betrokken en praktische aanpak.

Paula Terpstra Websitecoaching website webdesign Barneveld Ede Arnhem Amersfoort Apeldoorn

Wil jij ook zo graag

 • Het project ‘website’ verhuizen van ‘wish list’ naar ‘to do list’
 • Het bouwen uitbesteden
 • Ontspannen bij het idee dat je kunt loslaten
 • Je site omturnen van last naar lust
 • Je online presenteren zoals je echt bent
 • Goed gevonden worden in zoekmachines
 • Een mooie weergave op tablets en mobiele telefoons
 • Superblij zijn met je website
 • Trots verwijzen naar je site
 • Je site inzetten als slimme marketing- en salestool
 • Focussen op je eigen business en klanten
 • Jezelf en je bedrijf professioneel presenteren
 • Je mailinglijst laten groeien
 • Je bezoekers omzetten in leads

Voor wie is dit bedoeld?

Dit aanbod is niet voor iedereen geschikt. De samenwerking heeft alleen zin als:

 • Je een kleine zelfstandig ondernemer bent
 • Je bedrijf gevestigd is in Nederland of België
 • Je bereid bent tijd te investeren in de verschillende fasen voorafgaand, tijdens en na de bouw van je website
 • Je bereid bent te investeren in je bedrijf

Vragen en antwoorden

Moet ik zelf hosting regelen?

Ja, je registreert zelf je domeinnaam en je regelt zelf je hosting. In mijn Starterskit geef ik je hier tips voor. Ik leg je uit waar je dit kunt doen en welk hostingpakket je kunt kiezen. 

Is het invullen van de Starterskit echt nodig?

Welk programma je ook op het oog hebt, we beginnen altijd met een Starterskit. Jij ontvangt van mij de Starterskit, tenzij je hem al gedownload hebt. Nadat je deze ingevuld hebt, zetten we de volgende stap. Jouw feedback in de Starterskit geeft mij inzicht in jouw eisen en wensen ten aanzien van de website.

Wil je er een beeld bij krijgen van wat er allemaal bij de start van je nieuwe website komt kijken? Nog voordat je een bestelling hebt geplaatst? Dan wil ik je die ruimte graag geven. Je kunt de Starterskit gratis downloaden.

Hoe lang duurt het voordat mijn nieuwe website af is?

Dat kan snel gaan! Net als bij de bouw van een huis zijn er eerst materialen nodig voordat ik kan beginnen. Met de gratis Starterskit kun je nu al nagaan wat er nodig is voor de bouw van jouw website. Klik hier om de Starterskit te downloaden. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om na te gaan hoe de planning eruit ziet.

Hoe verloopt de samenwerking?

Het meeste werk wordt letterlijk en figuurlijk achter de schermen verricht. Jij gaat aan de slag met de Starterskit, een digitaal document waarin je vragen beantwoordt over jezelf, je bedrijf en je website. Zodra ik deze ingevuld retour krijg, plus de benodigde bijlagen, start ik met de bouw van jouw website. Ik presenteer je een voorstel en vraag om jouw feedback. Nadat alle feedback verwerkt is, gaan we live! Als je voor een Super- of MasterStart website hebt gekozen, maken we na de live-gang een afspraak voor de live coachingsessie. Dan leer ik je hoe je zelf wijzigingen kunt verrichten op je website. 

Wat als ik wel een nieuwe website wil, maar daarna niet zelf de website wil bijhouden?

Wat precies de reden is dat je niet zelf de website bij wilt houden, weet ik niet. Dit kan een kwestie van tijd zijn, of misschien zie je op tegen de techniek, om maar wat te noemen. Toch wil ik je vragen je te verdiepen in de DYI manuals of live training. Door zelf teksten te wijzigen, afbeeldingen toe te voegen, aanbiedingen te doen, blogs te posten, word je enthousiast en geprikkeld om je site regelmatig van nieuws te voorzien. Dit heeft een gunstig effect op je website en op je business. Heb je dit scenario al lang in je hoofd gehad, maar zie je dit nog steeds niet zitten? Dan kun je er ook over nadenken om met mij de start te maken voor de realisatie van je nieuwe website en het beheer van je site alsnog uit handen te geven. Bijvoorbeeld aan iemand die je kent of aan een virtueel assistent. Vanuit mijn netwerk kan ik je iemand aanbevelen die de back ups en het bijwerken van WordPress, het thema en de plugins voor je kan verzorgen.

Ik heb al een website. Kun je die hier en daar aanpassen?

Mijn kracht ligt in het neerzetten van een compleet nieuwe website. Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klanten kan ik je het beste product leveren. Dat begint al vanaf het allereerste begin. Bij aanpassingen vanuit een bestaande website, is het altijd enorm zoeken naar wat wel aangepakt mag worden en wat niet. Dat kost vaak veel tijd en overleg. Ook kan het zijn dat je zelf een paar aanpassingen voor ogen hebt, maar dat ik zie dat je website veel meer nodig heeft. Denk aan een AVG verklaring, een back up tool, het hernoemen of re-sizen van je foto’s of het neerzetten van compleet nieuwe teksten. Ik zal je dan adviseren hier werk van te maken, maar dat maakt dat er meerwerk nodig is. En dat betekent meer kosten. Waar je van een beperkt aantal uren uitging, lopen het aantal uren nu op en ook de kosten. Werken vanuit een bestaande omgeving vraagt daarom vaak veel meer dan bij het neerzetten van een compleet nieuwe website. Na de blijdschap van de aanpassing van de site volgt de teleurstelling van de meerkosten. En zo wil ik onze samenwerking niet beëindigen. Daarom heb ik besloten om geen aanpassingen in bestaande websites meer te doen en uitsluitend nieuwe website programma’s aan te bieden.

Ik ben al actief op social media. Heb ik dan ook een website nodig?

Misschien ben je actief op social media en vraag je je af of je nog wel een website nodig hebt. Dat is helemaal aan jou om die keuze te maken. Alhoewel social media en websites allebei online middelen zijn, zijn er wel degelijk verschillen te bespeuren. Ieder online platform heeft zijn eigen kracht. In plaats van het één of het ander, zou ik voor een combinatie gaan zodat beide platformen elkaar kunnen versterken. Zo kun je vanuit social media direct linken naar blogs, verslagen, artikelen, producten en of diensten vanuit jouw website. Je houdt je post kort en krachtig en nodigt je bezoekers uit je website te bezoeken. En blogs en artikelen helpen je weer om je vindbaarheid in zoekmachines te vergroten. Een eigen website is niet alleen professioneel, maar is ook nog eens jouw unieke geclaimde plek op het internet. Deze ruimte is helemaal voor jou. Geen reclame, geen ruis, geen afleiding. En anders dan bij sociale media, ben jij de baas over je site. Stel dat één van de social media platformen besluit de stekker eruit te trekken dan ben je alles wat je opgebouwd hebt kwijt. Jouw website is here to stay.

Ik heb nog geen branding.

Branding is de persoonlijkheid van jouw merk. Het gaat om vertrouwen, passie, het verhaal achter het bedrijf, en het gevoel wat het bij jouw klant moet oproepen. Het is een optelsom van je merk: je logo, je naam, stijl, symbolen, kernwaarden, normen en waarden, sfeer. Dit alles kun je uiten in je huisstijl, je kleuren, je website, werkboeken, advertenties, persberichten, foto’s, teksten, noem maar op. Zo is de website een ideaal platform om je branding vorm te geven. Branding is belangrijk om de connectie met je ideale klant te maken. Heb je nog geen branding? Dan is dit het moment om daar goed over na te denken. Welke kernwaarden zijn voor jou belangrijk? Wat wil je uitstralen? Je hoeft echt geen Coca Cola te zijn om een branding neer te kunnen zetten. Ook als zelfstandig ondernemer kun je hier vorm aan geven. Welke sfeer moeten jouw bezoekers direct proeven? Ontspanning, sportief, zakelijk, natuur, spontaan, avontuurlijk, kracht, rust, enzovoorts. Ga er eens rustig voor zitten. Wat kan helpen is het aanmaken van een moodboard. 

Wat is een opmaakprogramma?

We gaan werken met één van de populairste thema’s voor WordPress. Het gaat om een betaald thema met een super gave builder. Hiermee kun je je website aan de voorkant aanpassen, waarbij veranderingen direct live verwerkt en getoond worden. Wil je de kleur van je knop aanpassen of het lettertype van je tekst, dan zie je direct welk effect dit heeft. Staat het je niet aan, dan kun je direct een andere optie kiezen. Je hoeft het niet eerst back-end aan te passen om vervolgens te kijken wat het effect van je aanpassing is. Dit werkt zoveel prettiger en scheelt je tijd. Omdat je, na de livegang van je website, zelf je website gaat bijhouden, is dit een hele prettige tool om mee te werken.

Wat als ik meer support via mail, telefoon en app wil?

Ieder programma bevat support via mail, telefoon en of app-contact. Omdat ik met vaste prijzen werk, heb ik mijn werkzaamheden per programma gekaderd. Mocht je behoefte aan meer support hebben dan de tijd die ervoor staat, dan ben ik er uiteraard voor je. De extra gemaakte uren breng ik dan apart in rekening. Onze telefonische kennismaking staat los van support en de genoemde uren zijn alleen geldig tijdens de samenwerking. Na oplevering van het project komen eventueel niet verbruikte uren te vervallen.

Kan ik ook een webshop op mijn site krijgen?

Nee, ik bouw geen webshops. Ik bouw professionele, en tegelijkertijd goed geprijsde, op maat gemaakte websites voor kleine zelfstandig ondernemers. Mijn kracht zit in coaching tijdens dit hele websiteproces. Ik kan enorm goed meedenken wat er nodig is voor hun nieuwe website. Ik leef me in, in de klant van mijn klant en daardoor voel ik feilloos aan welke onderdelen, sfeer en teksten een website nodig heeft. 

Weet jij een goede fotograaf?

Ja, ik kan je helpen aan een goede fotograaf. Meerdere zelfs, zodat je zelf kunt kijken welke fotograaf het beste bij jou past.

Sneak Peak

Maak de beste start met je nieuwe website. Ga naar de Sneak Peek page!

Sneak Peak 14 daagse Master Your Website phone_iphone12promaxgold_portrait 542x1024

Contact

Paula Terpstra Websitecoaching in Barneveld

Bellen? 

Mail mij om een belafspraak te plannen:

KvK 69 55 25 25
BTW NL002058014B97