#8 ‘Mam, zit je echt op TikTok?’

11 mei 2020

‘Mam, zit je echt op TikTok?’ ‘Ja, kijk maar’ ‘Oh nee hè, je hebt je eigen naam gebruikt’. En zo werd de lat weer iets hoger gelegd..

Ondernemen is nieuwe dingen proberen. Ondernemen is aan je zichtbaarheid werken. Dat je je af en toe op onbekend gebied begeeft, dat neem je voor lief. Want om uit te vinden wat wel en niet werkt is actie nodig.

Onlangs kreeg ik het boek ‘De rijkste man van Babylon’ van G. Clason. De Nederlandse versie, vertaald en bewerkt door Michael Pilarczyk. Het staat vol met wijsheden die al generaties lang doorgegeven worden.

Wijsheden die tijdloos zijn. Er deed zich bij mij onlangs een keuze voor waar ik niet uitkwam. Na de zoveelste zandstorm in mijn hoofd, sloeg ik het boek open. Daar las ik de woorden: ‘Besluit wat je wilt. Actie zal je helpen dat besluit uit te voeren’. Deze boodschap had ik net nodig. Als ik in mijn hoofd blijf, kom ik niet verder. Als ik actie onderneem wel.

Of dat nu over TikTok gaat, of zaken van andere aard, dat maakt niet uit. Wil jij een keuze maken, maar ben je er nog niet uit? Kijk dan naar mogelijkheden om in actie te komen, dat kunnen ook kleine stappen zijn. Maar kom uit je hoofd.

Paula Terpstra Websitecoaching website webdesign Barneveld Ede Arnhem Amersfoort Apeldoorn 500px

Hi, ik ben Paula

Ik bouw websites met ‘The Power To Connect’. Voor coaches, trainers, adviseurs en creatieve ondernemers die willen connecten met hun ideale klant. Door je ware ik te laten zien, trek jij leads aan die bij je passen en waar je graag mee wilt werken. Begrijp jij waar je bezoeker naar op zoek is? Snap jij zijn of haar probleem, behoefte en verlangen? En weet jij jezelf zo te presenteren dat er online een connectie ontstaat met jouw ideale klant? Een klik die ervoor zorgt dat hij of zij de vervolgstap zet? Een stap dichter naar jou?

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Via mijn blogs en socials deel ik tips en inspiratie. Wil je meer tips? Kijk dan eens bij mijn gratis weggever.

Start vandaag nog!

Maak de beste start met je nieuwe website en start vandaag nog met de 14-daagse. Ga naar Master Your Website.

Sneak Peak 14 daagse Master Your Website phone_iphone12promaxgold_portrait 542x1024

Pak dit nog even mee

#32 VIP-Dag vooraankondiging

#32 VIP-Dag vooraankondiging

Herken je dit? Je website. Waar je ooit zo blij mee was, en misschien ook wel heel trots, begint steeds meer te schuren. Hij is verouderd, niet...

Lees meer