#8 ‘Mam, zit je echt op TikTok?’

11 mei 2020

‘Mam, zit je echt op TikTok?’ ‘Ja, kijk maar’ ‘Oh nee hè, je hebt je eigen naam gebruikt’. En zo werd de lat weer iets hoger gelegd..

Ondernemen is nieuwe dingen proberen. Ondernemen is aan je zichtbaarheid werken. Dat je je af en toe op onbekend gebied begeeft, dat neem je voor lief. Want om uit te vinden wat wel en niet werkt is actie nodig.

Onlangs kreeg ik het boek ‘De rijkste man van Babylon’ van G. Clason. De Nederlandse versie, vertaald en bewerkt door Michael Pilarczyk. Het staat vol met wijsheden die al generaties lang doorgegeven worden.

Wijsheden die tijdloos zijn. Er deed zich bij mij onlangs een keuze voor waar ik niet uitkwam. Na de zoveelste zandstorm in mijn hoofd, sloeg ik het boek open. Daar las ik de woorden: ‘Besluit wat je wilt. Actie zal je helpen dat besluit uit te voeren’. Deze boodschap had ik net nodig. Als ik in mijn hoofd blijf, kom ik niet verder. Als ik actie onderneem wel.

Of dat nu over TikTok gaat, of zaken van andere aard, dat maakt niet uit. Wil jij een keuze maken, maar ben je er nog niet uit? Kijk dan naar mogelijkheden om in actie te komen, dat kunnen ook kleine stappen zijn. Maar kom uit je hoofd.

Paula Terpstra Websitecoaching website webdesign Barneveld Ede Arnhem Amersfoort Apeldoorn 500px

Hi, ik ben Paula

Ik maak vrouwelijke websites voor ondernemers die willen shinen met hun unieke bedrijf. Ik vind dat iedere ondernemer, groot of klein, een goede website verdient. Daarom wil ik het adres zijn waar kleine ondernemers terecht kunnen.

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Ik maak mijn websites in WordPress en ik werk met het fijne en veelzijdige thema Divi. Naast websites bouw ik ook online academies in Poppyz voor klanten van Simone Levie. Ook geef ik maandelijks expert coach calls in de MPOP Team Community waar ik mijn kennis over Divi en websites deel.

Via mijn blogs en socials deel ik tips en inspiratie. Wil je meer tips? Kijk dan eens bij mijn gratis weggever.

#17 Should I stay or should I go

#17 Should I stay or should I go

Een bezoek aan jouw homepage roept bij de bezoeker direct de vraag ‘Should I stay or should I go’ op. Je moet hem of haar dan ook direct weten te...

#16 Kan het beter? Vraag het je klant

#16 Kan het beter? Vraag het je klant

'Waar loop jij tegenaan met je website? Wat is je probleem? Waar zou je meer hulp bij wensen?' Deze vragen stelde ik onlangs in de MPOP Team groep...