#33 VIP-Dag inschrijving geopend!

22 jul 2021

YES! Vanaf NU kun jij je inschrijven voor de VIP-DAG die volledig in het teken staat van een LEVEL UP van je WEBSITE & FOTOGRAFIE!!

Kan jouw website en fotografie wel een upgrade gebruiken? Geen upgrade uit de categorie tekstje oppoetsen en nieuwe kiekjes maken? Maar echt een level up die veel verder gaat dan dat? Weet je dat je business dit nodig heeft, maar bovenal, voel je dit ook? Ben je benieuwd wat wij, Paula (webdesigner) en Daniëlle (styliste & fotograaf), voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Dan is dit het moment om door te pakken.

Wat je krijgt:

Is deze VIP-Dag echt iets voor jou? Is je bizz toe aan the next step? En ben je bereid om jouw website & fotografie een impuls te geven? Dan wil je vast een sneak peek van wat je kunt verwachten. Wij delen onze kennis, ervaring en visie met een kleine groep ondernemers, waarbij volop aandacht is voor interactie. Naast het delen van kennis gaan we ook echt aan de slag om tot concrete input voor jouw website en fotografie te komen.

• Live VIP-Dag op woensdag 22 september 2021 op een fantastische en exclusieve locatie in het midden van Nederland

• Inloop vanaf 9.30 uur, gevolgd door een informatief en creatief programma van 10.00 tot 16.00 uur

• Kleine vertrouwde setting met maximaal 8 vrouwelijke ondernemers

• Oog voor jouw huidige website en foto’s op je website en socials en waar je naartoe wilt

• Alles is volledig verzorgd inclusief heerlijke drankjes en lunch

• Je keert huiswaarts met concrete inzichten en ideeën voor je eigen website en fotografie waar je direct mee kunt doorpakken

SUPER BONUS: ‘Master your website’ 14-daags online programma inclusief werkboek t.w.v. € 297

Claim je seat voor woensdag 22 september 2021! Eight ladies only!

DARE TO INVEST & DARE TO SHINE

Investment voor deze VIP-DAG is slechts

€ 297 excl. btw

Het wordt een dag vol inspiratie & joy!

Er kunnen zich maximaal 8 vrouwelijke ondernemers inschrijven voor deze exciting dag die 100% in het teken staat van kennisoverdracht, creatiekracht en ontmoeting. Wil je verzekerd zijn van deelname? Schrijf je dan snel in, want vol = vol!

See you soon!

Paula Terpstra Websitecoaching website webdesign Barneveld Ede Arnhem Amersfoort Apeldoorn 500px

Hi, ik ben Paula

Ik bouw websites met ‘The Power To Connect’. Voor coaches, trainers, adviseurs en creatieve ondernemers die willen connecten met hun ideale klant. Door je ware ik te laten zien, trek jij leads aan die bij je passen en waar je graag mee wilt werken. Begrijp jij waar je bezoeker naar op zoek is? Snap jij zijn of haar probleem, behoefte en verlangen? En weet jij jezelf zo te presenteren dat er online een connectie ontstaat met jouw ideale klant? Een klik die ervoor zorgt dat hij of zij de vervolgstap zet? Een stap dichter naar jou?

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Via mijn blogs en socials deel ik tips en inspiratie. Wil je meer tips? Kijk dan eens bij mijn gratis weggever.

Start vandaag nog!

Maak de beste start met je nieuwe website en start vandaag nog met de 14-daagse. Ga naar Master Your Website.

Sneak Peak 14 daagse Master Your Website phone_iphone12promaxgold_portrait 542x1024

Pak dit nog even mee

#32 VIP-Dag vooraankondiging

#32 VIP-Dag vooraankondiging

Herken je dit? Je website. Waar je ooit zo blij mee was, en misschien ook wel heel trots, begint steeds meer te schuren. Hij is verouderd, niet...

Lees meer