#30 Sta jezelf toe om een beginner te zijn. En groei.

15 jun 2021

Hart paula terpstra websitecoaching (1)

Ze was haar business gestart en werkte aan haar portfolio. Omdat haar vrienden belangstelling in haar diensten hadden, werden dit haar eerste opdrachten. Vrienden blij, zij blij. Een win win situatie die beide partijen verder kon helpen.

De pilots leverden prachtige resultaten op en haar vrienden gaven haar maar wat graag een testimonial. Deze kregen een mooi plekje op haar website.

Niet veel later kwam ze in contact met een prospect. Mooie gesprekken volgden, er werd een voorstel uitgewerkt en het werd een go. Totdat de opdrachtgever twijfel kreeg over de kwaliteit van haar werk.

Een verwijzing naar haar eerdere werk en testimonials gaf als reactie ‘ja maar dat zijn je vrienden’…

Mmmm (een denkertje)…

Ja, het waren haar vrienden die haar de reviews hadden gegeven. Niet geschonken, niet uit de mouw hadden geschud, maar gegeven op basis van het werk dat ze geleverd had.

Testimonials zjin bijzonder waardevol, maar ik zei haar dat de opdrachtgever meer voor handen had. Ook het resultaat van haar werk was zichtbaar. En daar kun je als prospect of klant helemaal zelf iets van vinden, los van ‘vrienden-reviews’.

Remember. Om ergens te komen starten we allemaal als beginner. Al-le-maal. Door de tijd ontwikkelt ons werk zich (en onze prijzen ook). Voor je het weet ben je één of twee jaar verder en sta je amazed van je eigen portfolio en (vrienden-) reviews.

Sta jezelf toe om een beginner te zijn. En groei. En make it fun.

Paula Terpstra Websitecoaching website webdesign Barneveld Ede Arnhem Amersfoort Apeldoorn 500px

Hi, ik ben Paula

Ik bouw websites met ‘The Power To Connect’. Voor coaches, trainers, adviseurs en creatieve ondernemers die willen connecten met hun ideale klant. Door je ware ik te laten zien, trek jij leads aan die bij je passen en waar je graag mee wilt werken. Begrijp jij waar je bezoeker naar op zoek is? Snap jij zijn of haar probleem, behoefte en verlangen? En weet jij jezelf zo te presenteren dat er online een connectie ontstaat met jouw ideale klant? Een klik die ervoor zorgt dat hij of zij de vervolgstap zet? Een stap dichter naar jou?

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Via mijn blogs en socials deel ik tips en inspiratie. Wil je meer tips? Kijk dan eens bij mijn gratis weggever.

Start vandaag nog!

Maak de beste start met je nieuwe website en start vandaag nog met de 14-daagse. Ga naar Master Your Website.

Sneak Peak 14 daagse Master Your Website phone_iphone12promaxgold_portrait 542x1024

Pak dit nog even mee

#32 VIP-Dag vooraankondiging

#32 VIP-Dag vooraankondiging

Herken je dit? Je website. Waar je ooit zo blij mee was, en misschien ook wel heel trots, begint steeds meer te schuren. Hij is verouderd, niet...

Lees meer