#29 Blogs gaan langer mee dan je 24-uurs Stories

14 mei 2021

Paula Terpstra Webdesign Blogs Stories Company of One

Het is zo stil in mij, ik heb nergens woorden voor, het is zo stil in mij. En de wereld draait maar door… Een bekende songtekst. Een tekst die door mijn hoofd duizelt als ik aan mijn blog denk. Die al bijna twee maanden stil ligt.

Tijdens mijn coach calls, in mijn academie en in gesprek met mijn klant, roep ik altijd dat bloggen belangrijk is. Het levert je allebei wat op. Je lezer krijgt tips en info en zelf bouw je aan je zoekmachinepositie en expertstatus. Bovendien krijg je als ondernemer de kans om te connecten. Door de kennis die je geeft, door de waarde die je in je blogs stopt, door de woorden die je gebruikt en door de verhalen en voorbeelden die je deelt.

Als ik de toegevoegde waarde van blogs benadruk, dan is het toch wel ‘wenselijk’ om daarin zelf het goede voorbeeld te geven. Yes I know, en ik was ook lekker op dreef. Maar nu even niet. Want wat ik je als ondernemer ook mee wil geven, is dat je als ‘company of one’ soms ook keuzes moet maken. Ik maakte de keuze om vol te gaan voor de websites van mijn klanten, om nieuwe klanten en mijn nieuwe stagiaire te verwelkomen, om mijn eigen website nog beter te maken en om zichtbaar te blijven op de socials.

We leven in een prestatiemaatschappij en daar ben ik me enorm bewust van. Ik had heel goed dat extra schepje erbovenop kunnen doen en alsnog een blog eruit kunnen wurmen. Maar ik deed het niet. Voor nu kan ik alleen maar hopen dat mijn foto’s van de natuur net zo inspirerend waren. Dat de foto’s in mijn Stories ertoe hebben aangezet om, naast al het harde werken, ook even uit de prestatiemodus te komen.

Ik probeer me er niet al te druk over te maken, ik zie mijn business immers als een marathon en niet als een snelle sprint.

En toch passen blogs beter in het plaatje van de marathon, deze gaan immers langer mee dan de 24-uurs Stories…

Paula Terpstra Websitecoaching website webdesign Barneveld Ede Arnhem Amersfoort Apeldoorn 500px

Hi, ik ben Paula

Ik maak websites voor ondernemers die willen shinen met hun unieke bedrijf. Ik vind dat iedere ondernemer, groot of klein, een goede website verdient. Daarom wil ik het adres zijn waar kleine ondernemers terecht kunnen.

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Via mijn blogs en socials deel ik tips en inspiratie. Wil je meer tips? Kijk dan eens bij mijn gratis weggever.

Start vandaag nog!

Maak de beste start met je nieuwe website en start vandaag nog met de 14-daagse. Ga naar Master Your Website.

Sneak Peak 14 daagse Master Your Website phone_iphone12promaxgold_portrait 542x1024

Pak dit nog even mee