#13 Vakantie of niet, onderhoud blijft belangrijk.

21 aug 2020

Vakantie onderhoud website 2

Heerlijk die vakantie, maar ook dat gaat weer voorbij. Eenmaal thuis aangekomen zie ik dat de tijd niet heeft stilgestaan. Het gras staat torenhoog. Planten zijn omgevallen door de hitte of door de hevige regenbui. En ook het onkruid zag kans om er lekker op los te groeien.

Na heel wat bureau-uurtjes afgelopen week, zag ik gisterenavond kans om de tuin in te duiken. Kliko erbij, bezem, schoffel, en nog een hele rattaplan aan tuingereedschappen. Stoep vegen, plantjes tussen de stoeptegels vandaan peuteren, een paar vierkante meter schoffelen, enzovoorts. Tegen de tijd dat het donker werd, staakte ik mijn werkzaamheden en keek ik tevreden naar de tuin.

Maar dat was niet het enige wat ik afgelopen week aandacht gaf. Ook mijn websites stonden op het programma. Weliswaar zonder schoffel en kliko, maar ook mijn websites hadden onderhoud nodig. Back ups maken, plugins en thema’s bijwerken, links updaten en mijn vakantiebericht verwijderen.

Vakantie of niet, onderhoud blijft belangrijk. Ook voor je website.

Paula Terpstra Websitecoaching website webdesign Barneveld Ede Arnhem Amersfoort Apeldoorn 500px

Hi, ik ben Paula

Ik bouw websites met ‘The Power To Connect’. Voor coaches, trainers, adviseurs en creatieve ondernemers die willen connecten met hun ideale klant. Door je ware ik te laten zien, trek jij leads aan die bij je passen en waar je graag mee wilt werken. Begrijp jij waar je bezoeker naar op zoek is? Snap jij zijn of haar probleem, behoefte en verlangen? En weet jij jezelf zo te presenteren dat er online een connectie ontstaat met jouw ideale klant? Een klik die ervoor zorgt dat hij of zij de vervolgstap zet? Een stap dichter naar jou?

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Via mijn blogs en socials deel ik tips en inspiratie. Wil je meer tips? Kijk dan eens bij mijn gratis weggever.

Start vandaag nog!

Maak de beste start met je nieuwe website en start vandaag nog met de 14-daagse. Ga naar Master Your Website.

Sneak Peak 14 daagse Master Your Website phone_iphone12promaxgold_portrait 542x1024

Pak dit nog even mee

#32 VIP-Dag vooraankondiging

#32 VIP-Dag vooraankondiging

Herken je dit? Je website. Waar je ooit zo blij mee was, en misschien ook wel heel trots, begint steeds meer te schuren. Hij is verouderd, niet...

Lees meer