#13 Vakantie of niet, onderhoud blijft belangrijk.

21 aug 2020

Heerlijk die vakantie, maar ook dat gaat weer voorbij. Eenmaal thuis aangekomen zie ik dat de tijd niet heeft stilgestaan. Het gras staat torenhoog. Planten zijn omgevallen door de hitte of door de hevige regenbui. En ook het onkruid zag kans om er lekker op los te groeien.

Na heel wat bureau-uurtjes afgelopen week, zag ik gisterenavond kans om de tuin in te duiken. Kliko erbij, bezem, schoffel, en nog een hele rattaplan aan tuingereedschappen. Stoep vegen, plantjes tussen de stoeptegels vandaan peuteren, een paar vierkante meter schoffelen, enzovoorts. Tegen de tijd dat het donker werd, staakte ik mijn werkzaamheden en keek ik tevreden naar de tuin.

Maar dat was niet het enige wat ik afgelopen week aandacht gaf. Ook mijn websites stonden op het programma. Weliswaar zonder schoffel en kliko, maar ook mijn websites hadden onderhoud nodig. Back ups maken, plugins en thema’s bijwerken, links updaten en mijn vakantiebericht verwijderen.

Vakantie of niet, onderhoud blijft belangrijk. Ook voor je website.

Paula Terpstra Websitecoaching website webdesign Barneveld Ede Arnhem Amersfoort Apeldoorn 500px

Hi, ik ben Paula

Ik maak vrouwelijke websites voor ondernemers die willen shinen met hun unieke bedrijf. Ik vind dat iedere ondernemer, groot of klein, een goede website verdient. Daarom wil ik het adres zijn waar kleine ondernemers terecht kunnen.

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Ik maak mijn websites in WordPress en ik werk met het fijne en veelzijdige thema Divi. Naast websites bouw ik ook online academies in Poppyz voor klanten van Simone Levie. Ook geef ik maandelijks expert coach calls in de MPOP Team Community waar ik mijn kennis over Divi en websites deel.

Via mijn blogs en socials deel ik tips en inspiratie. Wil je meer tips? Kijk dan eens bij mijn gratis weggever.

#17 Should I stay or should I go

#17 Should I stay or should I go

Een bezoek aan jouw homepage roept bij de bezoeker direct de vraag ‘Should I stay or should I go’ op. Je moet hem of haar dan ook direct weten te...

#16 Kan het beter? Vraag het je klant

#16 Kan het beter? Vraag het je klant

'Waar loop jij tegenaan met je website? Wat is je probleem? Waar zou je meer hulp bij wensen?' Deze vragen stelde ik onlangs in de MPOP Team groep...