#7 Je kaartjes liggen te verstoffen. Je website ook.

6 mei 2020

Je bent op een event, maakt mooie connecties en iedere keer wordt er om je visitekaartje gevraagd. ‘Das ook wat, die ben ik vergeten’, antwoord je verontschuldigend. Maar daar klopt helemaal niets van. Je hebt nog een hele stapel in je la liggen. Je wilde ze alleen niet meebrengen.

Je kaartjes liggen zo onderhand te verstoffen. En dat is niet het enige wat ligt te verstoffen. Je website kan ook wel een metamorfose gebruiken. En dat is precies de reden dat je vandaag geen kaartjes uitdeelt.

De vorige keren staan je nog goed bij. Bij het uitdelen van je kaartjes verontschuldigde je je iedere keer over je website. Telkens riep je dat je website hoognodig een update nodig had. Dat dat ene aanbod nog wel op je website stond, maar dat je focus allang ergens anders lag. En ga zo maar door. Wat een gemiste kans zeg. Had je net zo’n goed gesprek en dan rond je de kennismaking zo af.

Daarom ging je vandaag zonder kaartjes op pad. Echter, al gauw merk je dat je je weer zit te verontschuldigen. Maar dit keer over het ontbreken van je kaartjes. Je maakt ter plekke de beslissing: je site, daar maak je werk van. En je kaartjes? Die gaan de volgende keer mee.

Als straks weer alle deuren open gaan, geef jij dan graag je kaartje weg?

 

Paula Terpstra Websitecoaching website webdesign Barneveld Ede Arnhem Amersfoort Apeldoorn 500px

Hi, ik ben Paula

Ik maak vrouwelijke websites voor ondernemers die willen shinen met hun unieke bedrijf. Ik vind dat iedere ondernemer, groot of klein, een goede website verdient. Daarom wil ik het adres zijn waar kleine ondernemers terecht kunnen.

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Ik maak mijn websites in WordPress en ik werk met het fijne en veelzijdige thema Divi. Naast websites bouw ik ook online academies in Poppyz voor klanten van Simone Levie. Ook geef ik maandelijks expert coach calls in de MPOP Team Community waar ik mijn kennis over Divi en websites deel.

Via mijn blogs en socials deel ik tips en inspiratie. Wil je meer tips? Kijk dan eens bij mijn gratis weggever.

#17 Should I stay or should I go

#17 Should I stay or should I go

Een bezoek aan jouw homepage roept bij de bezoeker direct de vraag ‘Should I stay or should I go’ op. Je moet hem of haar dan ook direct weten te...

#16 Kan het beter? Vraag het je klant

#16 Kan het beter? Vraag het je klant

'Waar loop jij tegenaan met je website? Wat is je probleem? Waar zou je meer hulp bij wensen?' Deze vragen stelde ik onlangs in de MPOP Team groep...

Sneak Peak

Maak de beste start met je nieuwe website. Ga naar de Sneak Peek page!

Sneak Peak 14 daagse Master Your Website phone_iphone12promaxgold_portrait 542x1024

Contact

Paula Terpstra Websitecoaching in Barneveld

Bellen? 

Mail mij om een belafspraak te plannen:

KvK 69 55 25 25
BTW NL002058014B97