#7 Je kaartjes liggen te verstoffen. Je website ook.

6 mei 2020

Je bent op een event, maakt mooie connecties en iedere keer wordt er om je visitekaartje gevraagd. ‘Das ook wat, die ben ik vergeten’, antwoord je verontschuldigend. Maar daar klopt helemaal niets van. Je hebt nog een hele stapel in je la liggen. Je wilde ze alleen niet meebrengen.

Je kaartjes liggen zo onderhand te verstoffen. En dat is niet het enige wat ligt te verstoffen. Je website kan ook wel een metamorfose gebruiken. En dat is precies de reden dat je vandaag geen kaartjes uitdeelt.

De vorige keren staan je nog goed bij. Bij het uitdelen van je kaartjes verontschuldigde je je iedere keer over je website. Telkens riep je dat je website hoognodig een update nodig had. Dat dat ene aanbod nog wel op je website stond, maar dat je focus allang ergens anders lag. En ga zo maar door. Wat een gemiste kans zeg. Had je net zo’n goed gesprek en dan rond je de kennismaking zo af.

Daarom ging je vandaag zonder kaartjes op pad. Echter, al gauw merk je dat je je weer zit te verontschuldigen. Maar dit keer over het ontbreken van je kaartjes. Je maakt ter plekke de beslissing: je site, daar maak je werk van. En je kaartjes? Die gaan de volgende keer mee.

Als straks weer alle deuren open gaan, geef jij dan graag je kaartje weg?

 

Paula Terpstra Websitecoaching website webdesign Barneveld Ede Arnhem Amersfoort Apeldoorn 500px

Hi, ik ben Paula

Ik maak websites voor ondernemers die willen shinen met hun unieke bedrijf. Ik vind dat iedere ondernemer, groot of klein, een goede website verdient. Daarom wil ik het adres zijn waar kleine ondernemers terecht kunnen.

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Via mijn blogs en socials deel ik tips en inspiratie. Wil je meer tips? Kijk dan eens bij mijn gratis weggever.

Start vandaag nog!

Maak de beste start met je nieuwe website en start vandaag nog met de 14-daagse. Ga naar Master Your Website.

Sneak Peak 14 daagse Master Your Website phone_iphone12promaxgold_portrait 542x1024

Pak dit nog even mee

Leerbedrijf

Als Erkend Leerbedrijf begeleid ik stagiaires voor de opleidingen Mediavormgeving en Marketingcommunicatie.

sbb-beeldmerk