#7 Je kaartjes liggen te verstoffen. Je website ook.

mei 6, 2020 | Website

Je bent op een event, maakt mooie connecties en iedere keer wordt er om je visitekaartje gevraagd. ‘Das ook wat, die ben ik vergeten’, antwoord je verontschuldigend. Maar daar klopt helemaal niets van. Je hebt nog een hele stapel in je la liggen. Je wilde ze alleen niet meebrengen.

Je kaartjes liggen zo onderhand te verstoffen. En dat is niet het enige wat ligt te verstoffen. Je website kan ook wel een metamorfose gebruiken. En dat is precies de reden dat je vandaag geen kaartjes uitdeelt.

De vorige keren staan je nog goed bij. Bij het uitdelen van je kaartjes verontschuldigde je je iedere keer over je website. Telkens riep je dat je website hoognodig een update nodig had. Dat dat ene aanbod nog wel op je website stond, maar dat je focus allang ergens anders lag. En ga zo maar door. Wat een gemiste kans zeg. Had je net zo’n goed gesprek en dan rond je de kennismaking zo af.

Daarom ging je vandaag zonder kaartjes op pad. Echter, al gauw merk je dat je je weer zit te verontschuldigen. Maar dit keer over het ontbreken van je kaartjes. Je maakt ter plekke de beslissing: je site, daar maak je werk van. En je kaartjes? Die gaan de volgende keer mee.

Als straks weer alle deuren open gaan, geef jij dan graag je kaartje weg?