#27 Word jij blij van je homepage?

25 feb 2021

Paula Terpstra Websitecoaching Webdesign

Word jij blij van je homepage? Voelen de kleuren goed? De foto’s? En de teksten? Heb je een logische opbouw? Neem je je bezoeker mee in het verlangen naar jouw aanbod? Of heb jij direct bij binnenkomst je marktkraam al uitgestald? Of, nu je erover nadenkt….staat je aanbod eigenlijk wel op je homepage?

De ene website is de ander niet. Bedrijven zijn er immers ook in allerlei soorten en maten. En dat is prima. Je stapt een supermarkt anders binnen dan bij een coach of adviseur. Met de supermarkt ben je vertrouwd. Je weet wat je wilt en gaat recht op je doel af.

Bij een coach, trainer, therapeut of adviseur is het eerst aftasten. Dat komt heel dichtbij. Je hebt een probleem of verlangen en bent op zoek naar die ene persoon die jou daarbij kan helpen. Er moet een klik zijn.

Je mag er 9 van de 10 keer gerust van uit gaan dat je bezoeker al een tijd tegen dit probleem aanloopt. Bij de oriëntatie zal hij of zij ook niet over één nacht ijs gaan. Er is vertrouwen nodig.

Dat vertrouwen kun jij wekken met je website. Het is niet vanzelfsprekend dat iemand ‘alle deurtjes’ opent op jouw site. Daar moet je keihard je best voor doen. En dat begint op jouw homepage.

Download mijn gloednieuwe e-book ’11 Tips voor een Pakkende Homepage’. Succes!

Paula Terpstra Websitecoaching website webdesign Barneveld Ede Arnhem Amersfoort Apeldoorn 500px

Hi, ik ben Paula

Ik bouw websites met ‘The Power To Connect’. Voor coaches, trainers, adviseurs en creatieve ondernemers die willen connecten met hun ideale klant. Door je ware ik te laten zien, trek jij leads aan die bij je passen en waar je graag mee wilt werken. Begrijp jij waar je bezoeker naar op zoek is? Snap jij zijn of haar probleem, behoefte en verlangen? En weet jij jezelf zo te presenteren dat er online een connectie ontstaat met jouw ideale klant? Een klik die ervoor zorgt dat hij of zij de vervolgstap zet? Een stap dichter naar jou?

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Via mijn blogs en socials deel ik tips en inspiratie. Wil je meer tips? Kijk dan eens bij mijn gratis weggever.

Start vandaag nog!

Maak de beste start met je nieuwe website en start vandaag nog met de 14-daagse. Ga naar Master Your Website.

Sneak Peak 14 daagse Master Your Website phone_iphone12promaxgold_portrait 542x1024

Pak dit nog even mee

#32 VIP-Dag vooraankondiging

#32 VIP-Dag vooraankondiging

Herken je dit? Je website. Waar je ooit zo blij mee was, en misschien ook wel heel trots, begint steeds meer te schuren. Hij is verouderd, niet...

Lees meer