#25 Iedere dag een nieuw web

15 feb 2021

Wist je dat kruisspinnen iedere dag hun web vervangen? Iedere dag! Beschadiging, vervuiling en uitdroging van de spinseldraden zijn daar de reden van. Naast het compleet vervangen ervan, wat dagelijks 20 minuten kost, worden er ook regelmatig reparaties verricht. De spin is er maar druk mee.

Doet de spin dat niet, dan heeft de spin geen eten. It’s so simple. Ook de spin weet dat goed gereedschap belangrijk is om te survivallen. Met je business is dit net zo. Met een verouderde website, die net als een uitgedroogd spinnenweb haar plakkracht kwijt is, ga je je klanten niet voor je winnen.

Je klanten blijven niet plakken en voor je het weet ben je ze kwijt. Dat kan een keer gebeuren, maar als dit the story of your website en daardoor ook van jouw business is, dan wordt het serieus tijd voor actie. Geen klanten, geen business.

Hoe zit het met de plakkracht van jouw website?

Remember de workout van de spin, 20 minuten per dag voor het beste resultaat. Hoeveel is jouw business je waard? Vrijdag lanceerde ik mijn e-book 11 tips voor een P(l)akkende Homepage. Vraag ‘m aan op mijn pagina ‘gratis e-book’. En nu je er dan toch bent, blijf gerust even plakken.

Paula Terpstra Websitecoaching website webdesign Barneveld Ede Arnhem Amersfoort Apeldoorn 500px

Hi, ik ben Paula

Ik bouw websites met ‘The Power To Connect’. Voor coaches, trainers, adviseurs en creatieve ondernemers die willen connecten met hun ideale klant. Door je ware ik te laten zien, trek jij leads aan die bij je passen en waar je graag mee wilt werken. Begrijp jij waar je bezoeker naar op zoek is? Snap jij zijn of haar probleem, behoefte en verlangen? En weet jij jezelf zo te presenteren dat er online een connectie ontstaat met jouw ideale klant? Een klik die ervoor zorgt dat hij of zij de vervolgstap zet? Een stap dichter naar jou?

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Via mijn blogs en socials deel ik tips en inspiratie. Wil je meer tips? Kijk dan eens bij mijn gratis weggever.

Start vandaag nog!

Maak de beste start met je nieuwe website en start vandaag nog met de 14-daagse. Ga naar Master Your Website.

Sneak Peak 14 daagse Master Your Website phone_iphone12promaxgold_portrait 542x1024

Pak dit nog even mee

#32 VIP-Dag vooraankondiging

#32 VIP-Dag vooraankondiging

Herken je dit? Je website. Waar je ooit zo blij mee was, en misschien ook wel heel trots, begint steeds meer te schuren. Hij is verouderd, niet...

Lees meer