#23 Maak kennis met mijn nieuwe stagiaire marketing

10 feb 2021

De vacature was nog maar net uitgezet en Quinty ging er vol voor. Ik stel je graag voor aan mijn nieuwe stagiaire marketing en communicatie!

Hi, Mijn naam is Quinty van Brummelen en ik ben negentien jaar oud. Vanaf 8 februari ben ik officieel de nieuwe stagiaire van Paula Terpstra Websitecoaching! Echt super leuk!

Ik volg de opleiding marketing en communicatie op het ROC Midden Nederland. Ik vind dit een super leuke opleiding omdat het erg creatief, breed en divers is. Ik kan mezelf beschrijven als erg sociaal, communicatief en creatief, daarom dus de perfecte fit! Ik denk dat ik deze kwaliteiten ook goed bij Paula kan inzetten en dat ik me bij haar goed verder kan ontwikkelen. Naast mijn studie en werk vind ik het leuk om met vriendinnen iets te doen of om met mijn familie tijd te spenderen.

Ik ga ongeveer 10 weken stage lopen bij Paula. In deze tijd hoop ik alles wat ik in de theorie heb geleerd in de praktijk te kunnen uitvoeren en op deze manier klaargestoomd te worden voor het beroep. Ik denk zelf dat ik een hele leuke tijd tegemoet ga bij Paula en ze me veel kan bij brengen! Ik heb er in ieder geval super veel zin in en we gaan er een leuke tijd van maken!

Paula Terpstra Websitecoaching website webdesign Barneveld Ede Arnhem Amersfoort Apeldoorn 500px

Hi, ik ben Paula

Ik bouw websites met ‘The Power To Connect’. Voor coaches, trainers, adviseurs en creatieve ondernemers die willen connecten met hun ideale klant. Door je ware ik te laten zien, trek jij leads aan die bij je passen en waar je graag mee wilt werken. Begrijp jij waar je bezoeker naar op zoek is? Snap jij zijn of haar probleem, behoefte en verlangen? En weet jij jezelf zo te presenteren dat er online een connectie ontstaat met jouw ideale klant? Een klik die ervoor zorgt dat hij of zij de vervolgstap zet? Een stap dichter naar jou?

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Via mijn blogs en socials deel ik tips en inspiratie. Wil je meer tips? Kijk dan eens bij mijn gratis weggever.

Start vandaag nog!

Maak de beste start met je nieuwe website en start vandaag nog met de 14-daagse. Ga naar Master Your Website.

Sneak Peak 14 daagse Master Your Website phone_iphone12promaxgold_portrait 542x1024

Pak dit nog even mee

#32 VIP-Dag vooraankondiging

#32 VIP-Dag vooraankondiging

Herken je dit? Je website. Waar je ooit zo blij mee was, en misschien ook wel heel trots, begint steeds meer te schuren. Hij is verouderd, niet...

Lees meer