#21 Mag ik eerlijk tegen je zijn?

1 feb 2021

Paula Terpstra Websitecoaching trap 3

Er is een nieuwe app waarbij je samen gesprekken voert over een specifiek onderwerp, Clubhouse. Zaterdag startte Veronique Prins van Je Zaak voor Elkaar een room en vol verve sprak ze over Business en zocht ze de interactie.

Ik voelde dat er wat ging gebeuren. En jawel, het onderwerp was zo op mijn lijf geschreven, met een dikke eigen casus als voorbeeld, dat ik ‘mijn hand opstak’ en mijn vraag stelde.

Daarop vroeg deze ‘straight-to-the-point, ik-bind-er-geen-doekjes-om en ik-ben-al-helemaal-niet-van-de-fluwelen-handschoentjes-dame’ mij: ‘Mag ik je coachen? Mag ik eerlijk tegen je zijn?’

‘Ja, ik volg je al jaren en ik weet dat je heel direct bent.’ En bam! De tips vlogen mij om de oren. Tips waarvan je denkt, dat heb ik misschien niet zo handig aangepakt…

Als je op je roze wolk zit, kan dit rauw op je dak vallen. Maar als je echt wilt leren en next time andere uitkomsten wilt, denk je ‘Bring it on’.

Ik ben geen wonder woman die alles goed doet. Ik ga lekker, maar zie ook dat dingen beter kunnen. Hoe slim is het dan om dat voor te leggen aan door de wol geverfde ondernemers die je hierbij willen helpen. Ook al is het recht door zee?

Je kwetsbaar opstellen. Het kan je zoveel opleveren.

Paula Terpstra Websitecoaching website webdesign Barneveld Ede Arnhem Amersfoort Apeldoorn 500px

Hi, ik ben Paula

Ik bouw websites met ‘The Power To Connect’. Voor coaches, trainers, adviseurs en creatieve ondernemers die willen connecten met hun ideale klant. Door je ware ik te laten zien, trek jij leads aan die bij je passen en waar je graag mee wilt werken. Begrijp jij waar je bezoeker naar op zoek is? Snap jij zijn of haar probleem, behoefte en verlangen? En weet jij jezelf zo te presenteren dat er online een connectie ontstaat met jouw ideale klant? Een klik die ervoor zorgt dat hij of zij de vervolgstap zet? Een stap dichter naar jou?

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Via mijn blogs en socials deel ik tips en inspiratie. Wil je meer tips? Kijk dan eens bij mijn gratis weggever.

Start vandaag nog!

Maak de beste start met je nieuwe website en start vandaag nog met de 14-daagse. Ga naar Master Your Website.

Sneak Peak 14 daagse Master Your Website phone_iphone12promaxgold_portrait 542x1024

Pak dit nog even mee

#32 VIP-Dag vooraankondiging

#32 VIP-Dag vooraankondiging

Herken je dit? Je website. Waar je ooit zo blij mee was, en misschien ook wel heel trots, begint steeds meer te schuren. Hij is verouderd, niet...

Lees meer