#18 Jouw website. Dit is waar het goud ligt

12 jan 2021

Online programma Master Your Website 14 daagse

Waar de aandacht vaak massaal uitgaat naar techniek en looks, zag ik mijn klanten juist struggelen met het maken van de start.

 • Wat is een goede domeinnaam?
 • Welke hosting heb ik nodig?
 • Waar kan ik dat bestellen?
 • Wat moet ik op de homepage zetten?
 • Hoe schrijf ik goede teksten?
 • Wat voor foto’s zet ik op mijn site?
 • Waar let ik op met het maken van de foto’s?
 • Hoe geef ik mijn site mijn persoonlijkheid mee?
 • Wat is een weggever?
 • Een hoe maak je die?
 • Hoe maak ik een Google Analytics account aan?
 • enzovoorts, enzovoorts, …

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Mijn klanten hadden behoefte aan duidelijkheid, structuur en tips.

Als er iets is wat je niet wilt, dan is het dat jouw struggle doorklinkt op je website. Dat je foto’s amateuristisch ogen, je teksten niet aanslaan, je menu onlogisch is, je aanbod onduidelijk is of dat belangrijke gegevens of call to actions ontbreken.

We staren ons vaak zo blind op de looks van onze nieuwe site, dat we de inhoud vergeten. En dat is juist waar het goud ligt! Master Your Website, want daar liggen je kansen.

En daarom heb ik een online programma ontwikkeld waarin ik je alle stappen meegeef die nodig zijn naar het opstarten of vernieuwen van jouw website. Na slechts twee weken heb jij alles wat je nodig hebt om je nieuwe website naar de volgende fase te brengen. En omdat alle lessen direct vrijgegeven worden, kun jij de 14-daagse ook versneld doen.

Je ontvangt er ook een super waardevol e-book bij vol met praktische opdrachten.

Ik kan haast niet wachten om de deuren open te gooien van mijn gloednieuwe online academie en jou hier te verwelkomen. Het is bijna zover. Get ready for the launch! Op 20 januari aanstaande vier ik mijn eerste ondernemersjaar en dat vier ik met de lancering van mijn gloednieuwe programma ’14-daagse Master Your Website’. Op woensdag 20 januari deel ik mijn crazy aanbod met je.

Zet ‘m in je agenda en blok ook direct 14 dagen voor jouw nieuwe website. Het is tijd voor actie. Neem de touwtjes terug in handen, ik ga je helpen.

Paula Terpstra Websitecoaching website webdesign Barneveld Ede Arnhem Amersfoort Apeldoorn 500px

Hi, ik ben Paula

Ik bouw websites met ‘The Power To Connect’. Voor coaches, trainers, adviseurs en creatieve ondernemers die willen connecten met hun ideale klant. Door je ware ik te laten zien, trek jij leads aan die bij je passen en waar je graag mee wilt werken. Begrijp jij waar je bezoeker naar op zoek is? Snap jij zijn of haar probleem, behoefte en verlangen? En weet jij jezelf zo te presenteren dat er online een connectie ontstaat met jouw ideale klant? Een klik die ervoor zorgt dat hij of zij de vervolgstap zet? Een stap dichter naar jou?

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Via mijn blogs en socials deel ik tips en inspiratie. Wil je meer tips? Kijk dan eens bij mijn gratis weggever.

Start vandaag nog!

Maak de beste start met je nieuwe website en start vandaag nog met de 14-daagse. Ga naar Master Your Website.

Sneak Peak 14 daagse Master Your Website phone_iphone12promaxgold_portrait 542x1024

Pak dit nog even mee

#32 VIP-Dag vooraankondiging

#32 VIP-Dag vooraankondiging

Herken je dit? Je website. Waar je ooit zo blij mee was, en misschien ook wel heel trots, begint steeds meer te schuren. Hij is verouderd, niet...

Lees meer