#17 Should I stay or should I go

14 dec 2020

Paula Terpstra Websitecoaching Pakkende Homepage

Een bezoek aan jouw homepage roept bij de bezoeker direct de vraag ‘Should I stay or should I go’ op. Je moet hem of haar dan ook direct weten te boeien. Als je een goede indruk maakt, is de kans groot dat hij of zij ook andere pagina’s binnen je website bezoekt. Maak daarom werk van je homepage.

Je homepage is een beknopt geheel, een verzamelpagina, over jouw bedrijf. Daar waar je op de rest van je website over vertelt, breng je hier samen.

Het lijkt een inkoppertje, maar toch gaat het hier vaak mis. Homepages zijn vaak helemaal niet zo duidelijk. Het gaat erom dat jouw bezoeker zo enthousiast raakt, dat hij of zij al gauw ‘meer wil’. Als je erin slaagt om dit gevoel naar boven te brengen, dan is de kans groot dat iemand ook …

✅ jouw aanbod bekijkt
✅ naar andere pagina´s binnen jouw website gaat
✅ jouw blogs leest
✅ zich inschrijft voor jouw nieuwsbrief
✅ jouw weggever aanvraagt
✅ een e-mail stuurt
✅ een aanvraag doet
✅ jouw contactformulier instuurt
✅ jou belt
✅ jouw programma koopt
✅ jouw video bekijkt
✅ jou gaat volgen op social media
✅ jouw site doorstuurt naar een vriend of vriendin

Kortom, jouw homepage verdient jouw aandacht!

Mijn e-book ’11 tips voor een pakkende homepage’ is soon available!

Paula Terpstra Websitecoaching website webdesign Barneveld Ede Arnhem Amersfoort Apeldoorn 500px

Hi, ik ben Paula

Ik maak vrouwelijke websites voor ondernemers die willen shinen met hun unieke bedrijf. Ik vind dat iedere ondernemer, groot of klein, een goede website verdient. Daarom wil ik het adres zijn waar kleine ondernemers terecht kunnen.

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Ik maak mijn websites in WordPress en ik werk met het fijne en veelzijdige thema Divi. Naast websites bouw ik ook online academies in Poppyz voor klanten van Simone Levie. Ook geef ik maandelijks expert coach calls in de MPOP Team Community waar ik mijn kennis over Divi en websites deel.

Via mijn blogs en socials deel ik tips en inspiratie. Wil je meer tips? Kijk dan eens bij mijn gratis weggever.

#16 Kan het beter? Vraag het je klant

#16 Kan het beter? Vraag het je klant

'Waar loop jij tegenaan met je website? Wat is je probleem? Waar zou je meer hulp bij wensen?' Deze vragen stelde ik onlangs in de MPOP Team groep...

#15 ‘In het echt ben je veel warmer’

#15 ‘In het echt ben je veel warmer’

‘In het echt ben je veel warmer.’ Dit is wat ze zei nadat ze mijn foto’s op mijn website bekeek en me inmiddels wat beter had leren kennen....