#11 ‘We doen dit samen’ met Simone Levie en team

17 jun 2020

Vandaag is de laatste dag van de #wedoenditsamen week van Simone Levie. Wat een bijzondere week! En zo trots dat ik daar deel van mag uitmaken. Inmiddels zit mijn webinar erop. En om daar een succes van te maken, was ik afgelopen week fully focused en heb ik geoefend, geoefend, geoefend en nog eens geoefend. Ik geef immers niet dagelijks een webinar voor een groep van meer dan 1.000 mensen. Sterker nog, het was mijn allereerste keer! Maar ik kon op de support van mijn team én kijkers rekenen.

Het motto van Simone is #StartBeforeYouAreReady, dus ik had net als de rest van het team volmondig ja gezegd toen ze haar idee voor de #wedoenditsamen week voorlegde. En dat heb ik geweten! En weet je wat? Het voelt goed, als dit niet op mijn pad was gekomen, was het er nog lang niet van gekomen. Mijn leercurve schoot omhoog en wat waren de kijkers blij met alle tips!

Alle teamleden hebben hun kennis gedeeld in de besloten Facebook groep en daarin bevindt zich nu een schat aan informatie. De Facebookgroep is nog een hele maand geopend en alle films kunnen teruggekeken worden. Ben je nieuwsgierig en kun jij wel wat tips gebruiken om je online business te bouwen? De onderwerpen die je kan verwachten zijn:

 • Simone Levie – Strategie
 • Agnes Grobbe – Super Succesvol Verkopen
 • Kim Minten – Planning en Focus
 • Katelijne Vermeulen – Mindset & Persoonlijke ontwikkeling
 • Corianne Vogelaar – Webteksten die werken
 • Ivo Konsten – Video’s met impact
 • Naomi Beusink – Bouw supersterke funnels
 • Esmée van Loon – Creëer prachtige content met Canva
 • Niels Bakker – Facebook Ads
 • Paula Terpstra – Website maken met Divi
 • Esther Bennett – WordPress website updaten
 • Annemiek Dogan – Content

Meld je dan aan via https://www.simonelevie.nl/wij-doen-dit-samen en kijk alle films rustig terug. Wees er op tijd bij, de besloten Facebook groep is nog maar tijdelijk geopend!

Paula Terpstra Websitecoaching website webdesign Barneveld Ede Arnhem Amersfoort Apeldoorn 500px

Hi, ik ben Paula

Ik maak vrouwelijke websites voor ondernemers die willen shinen met hun unieke bedrijf. Ik vind dat iedere ondernemer, groot of klein, een goede website verdient. Daarom wil ik het adres zijn waar kleine ondernemers terecht kunnen.

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Ik maak mijn websites in WordPress en ik werk met het fijne en veelzijdige thema Divi. Naast websites bouw ik ook online academies in Poppyz voor klanten van Simone Levie. Ook geef ik maandelijks expert coach calls in de MPOP Team Community waar ik mijn kennis over Divi en websites deel.

Via mijn blogs en socials deel ik tips en inspiratie. Wil je meer tips? Kijk dan eens bij mijn gratis weggever.

#17 Should I stay or should I go

#17 Should I stay or should I go

Een bezoek aan jouw homepage roept bij de bezoeker direct de vraag ‘Should I stay or should I go’ op. Je moet hem of haar dan ook direct weten te...

#16 Kan het beter? Vraag het je klant

#16 Kan het beter? Vraag het je klant

'Waar loop jij tegenaan met je website? Wat is je probleem? Waar zou je meer hulp bij wensen?' Deze vragen stelde ik onlangs in de MPOP Team groep...