#11 ‘We doen dit samen’ met Simone Levie en team

jun 17, 2020 | Marketing, Website

Vandaag is de laatste dag van de #wedoenditsamen week van Simone Levie. Wat een bijzondere week! En zo trots dat ik daar deel van mag uitmaken. Inmiddels zit mijn webinar erop. En om daar een succes van te maken, was ik afgelopen week fully focused en heb ik geoefend, geoefend, geoefend en nog eens geoefend. Ik geef immers niet dagelijks een webinar voor een groep van meer dan 1.000 mensen. Sterker nog, het was mijn allereerste keer! Maar ik kon op de support van mijn team én kijkers rekenen.

Het motto van Simone is #StartBeforeYouAreReady, dus ik had net als de rest van het team volmondig ja gezegd toen ze haar idee voor de #wedoenditsamen week voorlegde. En dat heb ik geweten! En weet je wat? Het voelt goed, als dit niet op mijn pad was gekomen, was het er nog lang niet van gekomen. Mijn leercurve schoot omhoog en wat waren de kijkers blij met alle tips!

Alle teamleden hebben hun kennis gedeeld in de besloten Facebook groep en daarin bevindt zich nu een schat aan informatie. De Facebookgroep is nog een hele maand geopend en alle films kunnen teruggekeken worden. Ben je nieuwsgierig en kun jij wel wat tips gebruiken om je online business te bouwen? De onderwerpen die je kan verwachten zijn:

 • Simone Levie – Strategie
 • Agnes Grobbe – Super Succesvol Verkopen
 • Kim Minten – Planning en Focus
 • Katelijne Vermeulen – Mindset & Persoonlijke ontwikkeling
 • Corianne Vogelaar – Webteksten die werken
 • Ivo Konsten – Video’s met impact
 • Naomi Beusink – Bouw supersterke funnels
 • Esmée van Loon – Creëer prachtige content met Canva
 • Niels Bakker – Facebook Ads
 • Paula Terpstra – Website maken met Divi
 • Esther Bennett – WordPress website updaten
 • Annemiek Dogan – Content

Meld je dan aan via https://www.simonelevie.nl/wij-doen-dit-samen en kijk alle films rustig terug. Wees er op tijd bij, de besloten Facebook groep is nog maar tijdelijk geopend!