#11 ‘We doen dit samen’ met Simone Levie en team

17 jun 2020

Vandaag is de laatste dag van de #wedoenditsamen week van Simone Levie. Wat een bijzondere week! En zo trots dat ik daar deel van mag uitmaken. Inmiddels zit mijn webinar erop. En om daar een succes van te maken, was ik afgelopen week fully focused en heb ik geoefend, geoefend, geoefend en nog eens geoefend. Ik geef immers niet dagelijks een webinar voor een groep van meer dan 1.000 mensen. Sterker nog, het was mijn allereerste keer! Maar ik kon op de support van mijn team én kijkers rekenen.

Het motto van Simone is #StartBeforeYouAreReady, dus ik had net als de rest van het team volmondig ja gezegd toen ze haar idee voor de #wedoenditsamen week voorlegde. En dat heb ik geweten! En weet je wat? Het voelt goed, als dit niet op mijn pad was gekomen, was het er nog lang niet van gekomen. Mijn leercurve schoot omhoog en wat waren de kijkers blij met alle tips!

Alle teamleden hebben hun kennis gedeeld in de besloten Facebook groep en daarin bevindt zich nu een schat aan informatie. De Facebookgroep is nog een hele maand geopend en alle films kunnen teruggekeken worden. Ben je nieuwsgierig en kun jij wel wat tips gebruiken om je online business te bouwen? De onderwerpen die je kan verwachten zijn:

 • Simone Levie – Strategie
 • Agnes Grobbe – Super Succesvol Verkopen
 • Kim Minten – Planning en Focus
 • Katelijne Vermeulen – Mindset & Persoonlijke ontwikkeling
 • Corianne Vogelaar – Webteksten die werken
 • Ivo Konsten – Video’s met impact
 • Naomi Beusink – Bouw supersterke funnels
 • Esmée van Loon – Creëer prachtige content met Canva
 • Niels Bakker – Facebook Ads
 • Paula Terpstra – Website maken met Divi
 • Esther Bennett – WordPress website updaten
 • Annemiek Dogan – Content

Meld je dan aan via https://www.simonelevie.nl/wij-doen-dit-samen en kijk alle films rustig terug. Wees er op tijd bij, de besloten Facebook groep is nog maar tijdelijk geopend!

Paula Terpstra Websitecoaching website webdesign Barneveld Ede Arnhem Amersfoort Apeldoorn 500px

Hi, ik ben Paula

Ik bouw websites met ‘The Power To Connect’. Voor coaches, trainers, adviseurs en creatieve ondernemers die willen connecten met hun ideale klant. Door je ware ik te laten zien, trek jij leads aan die bij je passen en waar je graag mee wilt werken. Begrijp jij waar je bezoeker naar op zoek is? Snap jij zijn of haar probleem, behoefte en verlangen? En weet jij jezelf zo te presenteren dat er online een connectie ontstaat met jouw ideale klant? Een klik die ervoor zorgt dat hij of zij de vervolgstap zet? Een stap dichter naar jou?

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Via mijn blogs en socials deel ik tips en inspiratie. Wil je meer tips? Kijk dan eens bij mijn gratis weggever.

Start vandaag nog!

Maak de beste start met je nieuwe website en start vandaag nog met de 14-daagse. Ga naar Master Your Website.

Sneak Peak 14 daagse Master Your Website phone_iphone12promaxgold_portrait 542x1024

Pak dit nog even mee

#32 VIP-Dag vooraankondiging

#32 VIP-Dag vooraankondiging

Herken je dit? Je website. Waar je ooit zo blij mee was, en misschien ook wel heel trots, begint steeds meer te schuren. Hij is verouderd, niet...

Lees meer